- 23 Ekim 2024
- 3.798
- 5.950
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.401
Offf riskli diyenin ağzına kürekle vurmadın mı sonra gidip.Çok zor bi bekleyiş biliyorumbana arife günü riskli dediler. Hemen o gün aradık yarım gün olduğu için olmaz dediler. Bende bayram bitişi verdim. Totalde 10 gün bekledim ama gel sen bide bana sor rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın
Evet ya çatlariz valla öğrenemezsek. Ama çok şaşkınım hala cinsiyet kadar şimdi niye ceza aldığını da merak etmeye başladımAralık annelerinin casper ı oldum pazartesiden beri hayalet gibi gezindim burda eşim diyo sana ne oldu niye moralin bozuk dedim bana ceza vermişler
Yok canım bugün randevu aldım salı sabah 9 da gidiyorum akşam öğrencezbide diyorum of şimdi ben kızlara 24 ünde cinsiyetide söyleyemicem diye triplere girdim sonrasında böyle bi çözüm buldum
Salıyı iple çekiyoruzKutsal 24bende o gün öğreneceğim inşaallah
Seninki erkek ya o kadar da tutturalim ama artık tüm erkek dediklerimiz kız çıktı4 günümüz kaldıbakalım erkek sayısını kız sayısına eşitlicekmiyiz yoksa kızlar alıp başını gidicek mi çok merak ediyorummm
2 side oğlan kızım yokAşkım diğer iki beben ne peki kız erkek
Allakım neydi benim günakimmm şu surata bak yarabbım yerim ben onu ağlayacam şimdiTüm yöntemlere göre kız çıktı, son 10 gün heyecan dorukta12+4 ultrasonu bu sizin tahmininiz ne kızlar
Ay hadi inşallah ağzından bal damlıyor arkadaşımAllakım neydi benim günakimmm şu surata bak yarabbım yerim ben onu ağlayacam şimdimaşallah
Yüzünün şekli benim kıztoşumada benziyor ama ters köşede yapabilir
Sen ondan emin olmak istiyorsun bu kadar, yesinler seni2 side oğlan kızım yok
1 temmuzda göreceğiz bakalım öyle dediler görcekmişim giriş yaptığımda hiç sanmıyorum ama peşini bırakmıcamEvet ya çatlariz valla öğrenemezsek. Ama çok şaşkınım hala cinsiyet kadar şimdi niye ceza aldığını da merak etmeye başladım
Ya doktor diğer çocugumdada böyle yaptı kız dedi sonra oğlan dedi kesin ben o yüzden tereddütte kaldım aşırı heyecanlıyım ya evde bu 3 erkonun arasında sakalım çıkmaya başladı inankiSen ondan emin olmak istiyorsun bu kadar, yesinler senikız inanamadı ya kızı olacağına 2 erkekten sonra
Banada kız gibi geldi çenesi falan yuvarlak alnı falan çok tatliş tam kız gibi yaTüm yöntemlere göre kız çıktı, son 10 gün heyecan dorukta12+4 ultrasonu bu sizin tahmininiz ne kızlar
Evet kuzum yine bu haftalardaydı 12 hafta bitmişti galiba yine aynı doktor ama gittgim :)Lavinia_98 aşkım peki senin geçen sefer cinsiyetini yanlış söyledi demiştin dr, o yanlış kaçıncı haftadaydı hatırlıyormusun? Yinede varmıdır yani yanılma payı
Evin piremsesi olmaya devamkeYa doktor diğer çocugumdada böyle yaptı kız dedi sonra oğlan dedi kesin ben o yüzden tereddütte kaldım aşırı heyecanlıyım ya evde bu 3 erkonun arasında sakalım çıkmaya başladı inanki
Bak şimdi benide kötü ediyorsunEvet kuzum yine bu haftalardaydı 12 hafta bitmişti galiba yine aynı doktor ama gittgim :)
Evin piremsesi olmaya devamke
Valla dünBak şimdi benide kötü ediyorsun
“ ben kül kedi piremsesiyim evin “ah ah kimse anlamıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?