- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.441
Kizlarrr. Cinsiyet konusnda fotoğraftan anlayan varmı acaba aranizdaBana da cinsiyet tahmini yapın lütfen. Yapay zeka erkek diyor fakat sozlerede sormak istyrum. Doktor görünmüyor dedi.
difembahyaa yazdıysan göremedim canım. Kan vermiştin dün. Ne oldu sonuçları ? İyi misin merak ettim
Bende doktora gidince soracağım canım bana fa krem verse iyi olur tahriş oldukça daha çok acıyorCanım yararli bakteride lazim oraya cok sık yıkama ya da sadece su kullan ergenken olmustu bende cok yikamistim sen gibi krem vermislerdi gecmisti
Kız benceKizlarrr. Cinsiyet konusnda fotoğraftan anlayan varmı acaba aranizda
Ay çok teşekkür ederim arkadaşım hadi inşallahBanada kız gibi geldi çenesi falan yuvarlak alnı falan çok tatliş tam kız gibi ya
Ahh canım benimm çok ama çok sevindimmCanım sorduğun ve merak ettiğin için teşekkür ederim, şükür ki tertemiz geldi ve işin ilginç yanı yüksek olan değerlerim bile düzelmiş normale dönmüş karaciğerle alakalı olan ama birkaç değer gar doktorumu bekliyorum ona soracağım
Sen nasılsın? Hiç bakamadım bugün buraya ben aklım hep sonuçlarımdaydı
ne oldu biliyormusunuzYanlış olmus canım ya kiyamadim adama şimdi o duygu cok başkadır sen neysede arkadaşın bunu esine nasil yaptısen yaparsinda esi nasıl kiymis
arkaşadım sabah test yaptı gerçekten hamile çıktııııBence kişisine göre değişen bir şaka, ama senin çok da suçlu olduğunu düşünmüyorum, sonuçta arkadaşının eşini tanıyıp agresifleşebileceğini bilip yapmaması gerekiyordu. Sen tepkisini çok da kestiremeyebilirsin. Adam için üzüldüm tabi eğer hiç çocukları yoksa istemiyorum dese bile içinde bir yerde varmış demekki o istek
O zaman onlar çocuk istemiyo değilmiş sadece olmazsa diye etrafa istemiyoruz diyorlarmış kuzumarkaşadım sabah test yaptı gerçekten hamile çıktıııışakam gerçek oldu
vallah bana sanki bebek hepimizi trolledi gibi geldiO zaman onlar çocuk istemiyo değilmiş sadece olmazsa diye etrafa istemiyoruz diyorlarmış kuzumve arkadaşın aslında eşini değil seni trollemiş resmen ama çocuk planlayan birinin eşine böyle bir şaka yapması da bana hiç etik gelmedi
İyi olmana çok sevindim canımCanım sorduğun ve merak ettiğin için teşekkür ederim, şükür ki tertemiz geldi ve işin ilginç yanı yüksek olan değerlerim bile düzelmiş normale dönmüş karaciğerle alakalı olan ama birkaç değer gar doktorumu bekliyorum ona soracağım
Sen nasılsın? Hiç bakamadım bugün buraya ben aklım hep sonuçlarımdaydı
Canım bana pek öyle gelmedi ama neysevallah bana sanki bebek hepimizi trolledi gibi geldigerçekten bebek hepimize süpriz yaptı içimize doğdurdu böyle bi şaka yaptık sonra bize alın size süpriiiiiz dedi resmen
Noldu kız kaçırdım ben neyi araştırıyorsunValla düncebellato arkadaşımın olayından sonra uyuyamadım sabaha kadar araştırıyorum dur daha 4 haftam var bebegim
Aşkım peki sana attıkları raporda cinsiyet varmıydı yoksa dr gidip öğrendin mi4ünde verdim 16sı akşamına çıktı benim kuzum
inanırım canımCanım bana pek öyle gelmedi ama neyse
Yok canım bana attığı raporda cinsiyet yoktu. Doktorum bi arkadaşıma mesajla söyledi o da pasta yaptırdı biz pasta kesip öğrendikAşkım peki sana attıkları raporda cinsiyet varmıydı yoksa dr gidip öğrendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?