Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
difembahyaa yazdıysan göremedim canım. Kan vermiştin dün. Ne oldu sonuçları ? İyi misin merak ettim

Canım sorduğun ve merak ettiğin için teşekkür ederim, şükür ki tertemiz geldi ve işin ilginç yanı yüksek olan değerlerim bile düzelmiş normale dönmüş karaciğerle alakalı olan ama birkaç değer gar doktorumu bekliyorum ona soracağım

Sen nasılsın? Hiç bakamadım bugün buraya ben aklım hep sonuçlarımdaydı

Ahh canım benimm çok ama çok sevindimm çok şükür

Yanlış olmus canım ya kiyamadim adama şimdi o duygu cok başkadır sen neysede arkadaşın bunu esine nasil yaptı sen yaparsinda esi nasıl kiymis
ne oldu biliyormusunuz bu sabah test yaptı arkadaşım gercekten hamileymiş hiçbişey boşuna değildi yane şuan çook mutlular bi görseniz ben hala inanamıyorum şakam gerçek olduu

arkaşadım sabah test yaptı gerçekten hamile çıktıııı şakam gerçek oldu

arkaşadım sabah test yaptı gerçekten hamile çıktıııı şakam gerçek oldu
O zaman onlar çocuk istemiyo değilmiş sadece olmazsa diye etrafa istemiyoruz diyorlarmış kuzum ve arkadaşın aslında eşini değil seni trollemiş resmen ama çocuk planlayan birinin eşine böyle bir şaka yapması da bana hiç etik gelmedi

vallah bana sanki bebek hepimizi trolledi gibi geldi gerçekten bebek hepimize süpriz yaptı içimize doğdurdu böyle bi şaka yaptık sonra bize alın size süpriiiiiz dedi resmen

İyi olmana çok sevindim canım iyiyim şükür birkaç gündür enerjim epey yerinde inşallah hep böyle gider doktor randevunda cinsiyet hakkında tahmin olur o zaman

Hanımlar 15. Haftadayım dün biraz fazla ayakta kaldım yürüyüş yaptım vs ayaklarım şişti ayakkabıya sığmaz oldu şişmeye erken mi başladım yoksa normal mi

13+6 rica etsem bana da yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG20250620181644.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20250620181647.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…