Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bunu ben de merak ediyorum, benim çocuk odası var, beşiği de var ama anne yanı yatak almıştım ufak geldi bana zor olur sezeryanla onu oradan almak diye düşünüyorum, park yatak düşünüyordum ben de acaba almasam mı ilk etapta nereye yatırsam anlamadım 🫣🥲
Canım ilk başta illaki bir anne yanı beşik ya da anne yanı park yatak almak gerekiyor. Ama tabi ne kadar anne yanı da olsa kaldır emzir yatır yapacaksın illaki. Ben 4. Aydan sonra yanıma biraz yatırıp dönmeye başlayinca da yere indirmiştim. Küçük bir portatif beşik de yeterli olurmuş bizim için. Ama bebeğine göre değişiyor ablamınkiler 2-3 sene park yatakta yattılar mesela

Ve bir de diyorlar ya hani çikolata ye, kahve iç benim oğluma bana mısın demezdi, inat ederdi hep uyurdu doktor hareket ettirmeye çalışırdı ama etmezdi 🥲 canı istediği zaman ama nasıl ederdi kıpır kıpır olurdu, kafana takma yani lütfen 🤗💐
Benim kızım da öyle ya. Aç giderdim hoplar dururdu tok gidince uyurdu inadına 🤣

Geceyi yine zor sabah ettim antibiyotik kullanıyorum iki doktoruma da sordum ikisi de augmentin kullan sonrasında cektirebilirsin dışını dedi. Kurtuluşu da yok diş sallanıyor çekilmesi lazım kalsiyum takviyesi de kullanmama rağmen gitti diş 😔 siz dikkatli olun kızlar istediğin kadar fircala bakım yap yine de gidiyor dişler sana da çok geçmiş olsun bebeğim
Canım benimde 7.haftada kırık dişim dolguluydu dolgu düştü dişim kırıldı şuan dişin yarısından çoğu yok seni çok iyi anlıyorum 🥹 7.haftada mahvoldum hiçbişey yapamayız dedişer bende sarımsakla durdurdm ağrıyı hiçbişey geçirmedi bi tek sarımsak geçirdi antibiyotikte içemiyodum 2 aydır iyidim o sarımsak beni 2 ay tuttu resmen soğuk içmemeye de gayret ediyorum ama diş etim şişti bu seferde o kırık olan dişin arası ful şiş tekrar sarımsakla halletsmmi yoksa doktora söyleyip antibiyotiğe mi başlasam bilemedim doğuma kadar yardımcı olur mu dahada çok var doğuma of gerçekten pişmanım keşke dolgu yerine komple o dişi çektirseydim en arkadaki dişim bide 🥹 ne olacak bizim bu hallerimiz ya tam iyiyiz derken bişiler oluyo 🤧🤧

Hmm mesela doktorum bol peynir yoğurt ye demişti bana, ekstra faydası olur belki. Gerçi seviyeler normal çıkıyormuş ama.. yine de doktora danışmakta fayda var. Dün anneanneme sordum bazı gebeliklerde olur dedi, çok geçmiş olsun🌷
Evet canım maalesef tam olarak iliğimizi kemiğimizi sömürüyor bebekler 🤣

Geceyi yine zor sabah ettim antibiyotik kullanıyorum iki doktoruma da sordum ikisi de augmentin kullan sonrasında cektirebilirsin dışını dedi. Kurtuluşu da yok diş sallanıyor çekilmesi lazım kalsiyum takviyesi de kullanmama rağmen gitti diş 😔 siz dikkatli olun kızlar istediğin kadar fircala bakım yap yine de gidiyor dişler sana da çok geçmiş olsun bebeğim
Diş konusu şans biraz da canım. Hiç fırçalamayıp çürüksüz gezen de var. Bizim gibi sürekli bakım yapıp dişini kaybeden de. İmplant yaptircaz artık mecbur doğumdan sonra. Allah daha kötü dert vermesin napalim♥️🙏🏼

Ben de karyola ya da bebek odası yapmayacam senin gbi düşünüyorum direkt Park yatak Alcam ama detaylidan da korkuyorum 🥺
Korkma canım detaylidan ya genetik bir problem yok zaten fetal yaptırdın. Büyük ihtimalle herşey yolunda. Zaten bişey de kalmadı ki detaylı için de ☺️

Benim bebeğim de öyleydi uyuyordu. Meyve suyu içip tekrar gel dedi doktorum arkasını dönüp uyumaya devam ediyordu ama ensesini ölçtü en azından🤣 1 hafta sonra gittigimde aşırı hareketliydi ve deli gibi açtım aslında 🤣 bebeğin hantal değildir de uyuduğu zamana denk gelmişsinizdir. Doktor da niye öyle demiş anlamadım. Ultrasondaki 5-10 dakika içersindeki haline bakarak niye hareketli bebek değil diyor ki
2 haftadir ust uste gidiyorum canim
hareketsiz 2 haftadir da ama saglikli dedi en azindan gayet iyi durumu riskli gebe oldugum icin cok ayrintili bakiyo cokta iyi doktorum severek cok hantal bu dedi rahatsiz edip duruyo bebegimi🥰 kıpır kıpır beklerdim ben rahatsız etmeyen kaDr hareket etmiyo dedi 20 dk ultrasonla bakti resmen hep uyuyo heralde

2 haftadir ust uste gidiyorum canim
hareketsiz 2 haftadir da ama saglikli dedi en azindan gayet iyi durumu riskli gebe oldugum icin cok ayrintili bakiyo cokta iyi doktorum severek cok hantal bu dedi rahatsiz edip duruyo bebegimi🥰 kıpır kıpır beklerdim ben rahatsız etmeyen kaDr hareket etmiyo dedi 20 dk ultrasonla bakti resmen hep uyuyo heralde
Hareketleri hissetmeye başlayınca anlarsın canım bence sana öyle uyuduğu zaman denk gelmiş hep 🥰 rahatı yerinde şu an tabi uyuyup duruyor 🤣

Kızlar merhaba benımde kızım oluyor🥰vee bütün belirtiler bende doğru çıktı🤭tatlı goresım bıle yoktu. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Mide bulantım hat safhada idi. Rüyamda erkek gördüm tersı çıktı😁 Komşular karnın geniş kız bu dedı. Hepsı doğru çıktı🤭
Grubumuzun bir kızı daha mı oluyor ya ne güzel sağlıkla gelsin 🥰🙏🏼

Kızlar merhaba benımde kızım oluyor🥰vee bütün belirtiler bende doğru çıktı🤭tatlı goresım bıle yoktu. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Mide bulantım hat safhada idi. Rüyamda erkek gördüm tersı çıktı😁 Komşular karnın geniş kız bu dedı. Hepsı doğru çıktı🤭
Allahımm niye herseferinde eriyorum🥹😍 bir kız daha ya ağlicamm🥰

Canım ilk başta illaki bir anne yanı beşik ya da anne yanı park yatak almak gerekiyor. Ama tabi ne kadar anne yanı da olsa kaldır emzir yatır yapacaksın illaki. Ben 4. Aydan sonra yanıma biraz yatırıp dönmeye başlayinca da yere indirmiştim. Küçük bir portatif beşik de yeterli olurmuş bizim için. Ama bebeğine göre değişiyor ablamınkiler 2-3 sene park yatakta yattılar mesela
Ya gerçekten yatak olayı çok bebeğe özgü
Benim oğlanda inatla portatif beşikte yatmıştı artık sığmıyordu ama bir türlü park yatağa alışmadı 2 yaşından sonra direk odasını yaptım tek kişilik yatak yan koruyucu bariyerle öyle yattı :)

Ayyy sağlıkla gelsin mini minnoş prensessss 😍😍😍 bende de belirtiler bunlar ama işte gerçekten belirtiyle alakalı mı değil mi anlamadım 😆

Back
X