- 10 Haziran 2024
- 1.543
- 1.809
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #11.541
kız az önce saydımda daha 50%si öğrenmemiş cinsiyetiBence Aralık sezonunu kızlarla kapattık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız az önce saydımda daha 50%si öğrenmemiş cinsiyetiBence Aralık sezonunu kızlarla kapattık![]()
Merhaba ben burda bebeğin nubunu göremedim gözükmüyor bu çekimde benceRica etsem bana da tahminde bulunur musunuz 13+6
Canım ilk başta illaki bir anne yanı beşik ya da anne yanı park yatak almak gerekiyor. Ama tabi ne kadar anne yanı da olsa kaldır emzir yatır yapacaksın illaki. Ben 4. Aydan sonra yanıma biraz yatırıp dönmeye başlayinca da yere indirmiştim. Küçük bir portatif beşik de yeterli olurmuş bizim için. Ama bebeğine göre değişiyor ablamınkiler 2-3 sene park yatakta yattılar meselaBunu ben de merak ediyorum, benim çocuk odası var, beşiği de var ama anne yanı yatak almıştım ufak geldi bana zor olur sezeryanla onu oradan almak diye düşünüyorum, park yatak düşünüyordum ben de acaba almasam mı ilk etapta nereye yatırsam anlamadım![]()
Benim kızım da öyle ya. Aç giderdim hoplar dururdu tok gidince uyurdu inadınaVe bir de diyorlar ya hani çikolata ye, kahve iç benim oğluma bana mısın demezdi, inat ederdi hep uyurdu doktor hareket ettirmeye çalışırdı ama etmezdicanı istediği zaman ama nasıl ederdi kıpır kıpır olurdu, kafana takma yani lütfen
![]()
Canım benimde 7.haftada kırık dişim dolguluydu dolgu düştü dişim kırıldı şuan dişin yarısından çoğu yok seni çok iyi anlıyorumGeceyi yine zor sabah ettim antibiyotik kullanıyorum iki doktoruma da sordum ikisi de augmentin kullan sonrasında cektirebilirsin dışını dedi. Kurtuluşu da yok diş sallanıyor çekilmesi lazım kalsiyum takviyesi de kullanmama rağmen gitti dişsiz dikkatli olun kızlar istediğin kadar fircala bakım yap yine de gidiyor dişler sana da çok geçmiş olsun bebeğim
Neyse boşver biz bize yeteriz ne yapalımkız az önce saydımda daha 50%si öğrenmemiş cinsiyetiama bazıları hiç yazmicak galiba yoklar anam hiç
![]()
Evet canım maalesef tam olarak iliğimizi kemiğimizi sömürüyor bebeklerHmm mesela doktorum bol peynir yoğurt ye demişti bana, ekstra faydası olur belki. Gerçi seviyeler normal çıkıyormuş ama.. yine de doktora danışmakta fayda var. Dün anneanneme sordum bazı gebeliklerde olur dedi, çok geçmiş olsun![]()
Senin üçüncü bebek mi olacak canımBen Zeynep kamili de kartalı da hiç sevmedim diğer iki oğlumu Zeynep kamil de yaptım kartalda da kuzenim malesef biz memnun kalmadık şuan lokman hekimden doğum paketi aldım oraya gidiyorum
Diş konusu şans biraz da canım. Hiç fırçalamayıp çürüksüz gezen de var. Bizim gibi sürekli bakım yapıp dişini kaybeden de. İmplant yaptircaz artık mecbur doğumdan sonra. Allah daha kötü dert vermesin napalimGeceyi yine zor sabah ettim antibiyotik kullanıyorum iki doktoruma da sordum ikisi de augmentin kullan sonrasında cektirebilirsin dışını dedi. Kurtuluşu da yok diş sallanıyor çekilmesi lazım kalsiyum takviyesi de kullanmama rağmen gitti dişsiz dikkatli olun kızlar istediğin kadar fircala bakım yap yine de gidiyor dişler sana da çok geçmiş olsun bebeğim
Korkma canım detaylidan ya genetik bir problem yok zaten fetal yaptırdın. Büyük ihtimalle herşey yolunda. Zaten bişey de kalmadı ki detaylı için deBen de karyola ya da bebek odası yapmayacam senin gbi düşünüyorum direkt Park yatak Alcam ama detaylidan da korkuyorum![]()
Listenin başı erkek sonu kız oldu gerçektenBence Aralık sezonunu kızlarla kapattık![]()
Onlara bi etiket yapıp dürteriz ya böyle kaybolmak olmazkız az önce saydımda daha 50%si öğrenmemiş cinsiyetiama bazıları hiç yazmicak galiba yoklar anam hiç
![]()
2 haftadir ust uste gidiyorum canimBenim bebeğim de öyleydi uyuyordu. Meyve suyu içip tekrar gel dedi doktorum arkasını dönüp uyumaya devam ediyordu ama ensesini ölçtü en azından1 hafta sonra gittigimde aşırı hareketliydi ve deli gibi açtım aslında
bebeğin hantal değildir de uyuduğu zamana denk gelmişsinizdir. Doktor da niye öyle demiş anlamadım. Ultrasondaki 5-10 dakika içersindeki haline bakarak niye hareketli bebek değil diyor ki
yap canım yetişemediğin yerde biz etikete devam ederizOnlara bi etiket yapıp dürteriz ya böyle kaybolmak olmaz![]()
Hareketleri hissetmeye başlayınca anlarsın canım bence sana öyle uyuduğu zaman denk gelmiş hep2 haftadir ust uste gidiyorum canim
hareketsiz 2 haftadir da ama saglikli dedi en azindan gayet iyi durumu riskli gebe oldugum icin cok ayrintili bakiyo cokta iyi doktorum severek cok hantal bu dedi rahatsiz edip duruyo bebegimikıpır kıpır beklerdim ben rahatsız etmeyen kaDr hareket etmiyo dedi 20 dk ultrasonla bakti resmen hep uyuyo heralde
Grubumuzun bir kızı daha mı oluyor ya ne güzel sağlıkla gelsinKızlar merhaba benımde kızım oluyorvee bütün belirtiler bende doğru çıktı
tatlı goresım bıle yoktu. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Mide bulantım hat safhada idi. Rüyamda erkek gördüm tersı çıktı
Komşular karnın geniş kız bu dedı. Hepsı doğru çıktı
![]()
Allahımm niye herseferinde eriyorumKızlar merhaba benımde kızım oluyorvee bütün belirtiler bende doğru çıktı
tatlı goresım bıle yoktu. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Mide bulantım hat safhada idi. Rüyamda erkek gördüm tersı çıktı
![]()
Ya gerçekten yatak olayı çok bebeğe özgüCanım ilk başta illaki bir anne yanı beşik ya da anne yanı park yatak almak gerekiyor. Ama tabi ne kadar anne yanı da olsa kaldır emzir yatır yapacaksın illaki. Ben 4. Aydan sonra yanıma biraz yatırıp dönmeye başlayinca da yere indirmiştim. Küçük bir portatif beşik de yeterli olurmuş bizim için. Ama bebeğine göre değişiyor ablamınkiler 2-3 sene park yatakta yattılar mesela
Ayyy sağlıkla gelsin mini minnoş prensessssKızlar merhaba benımde kızım oluyorvee bütün belirtiler bende doğru çıktı
![]()