- 14 Eylül 2024
- 457
- 401
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.501
Bi kişi bile yooookmu ya giden duyan bilenKızlar aranızda istanbul zeynep kamil hastanesine veya kartal lutfi kirdara giden var mı acaba? Gebelik takibini ve doğumu hangi hastanede yapacagima çoook kararsizim.garip yorumlarda okudum her ikisi için
Kızlar bir kız bebişimiz olacak inşallah
Maalesef canım istanbulda değilimBi kişi bile yooookmu ya giden duyan bilen
Sağlıkla gelsin prensesKızlar bir kız bebişimiz olacak inşallah
Bez ıslak mendil alt açma örtüsü kıyafet battaniye ek gıda döneminde yiyecekler termos suluk derkenBebeğe göre değişiyor canımBiz de çok gezdik kuzumla ama çanta çok gereksiz ağırlık geldi bana Bebek arabasıyla çıkıyorsam bir küçük plaj çantası gibi biseye bir kaç bez bir kaç da yedek kıyafet koyup arabanın alt gözüne ativeriyordum. Arkadaşlarımda da hep görüyorum ama bir sürü eşya taşıyorlar. Ben çantaya koyacak şey bulamıyorum. Sen ne koyardın mesela
Canım Benimde en çok çene tarafında çıktı ama kendi haline bıraktım makyaj falan hepsini bırakmıştım sonra 11 haftadan sonra kendi kendine geçtiMerhaba kızlar ben sivilce problemi yaşıyorum, normalde de sivilce oluyordu ama bu kadar olmuyordu çenem ağzımın etrafı falan doldu. Kırmızılık var ve bazı sivilceler kistik. Doktordan krem olarak ne kullanabilirim dedim, imex yazayım dedi. ama ben imexi daha önceden kullanmıştım hiç etkisini görmemiştim
Var mı öneriniz ya daa bilgi sahibi olduğunuz bir içerik, ürün vs. Güneş kremine dikkat ediyorum bu arada fekat akneler cozuttu ya fondöten falan da kullanmak istemiyorum
göremedik malesef bir defa bacagını acti sonra hızlıca kapattı cok hantal dedi doktorumda cok hareketli bi bebek degil gecen hafta gittigimde de oyleydi zar zor karnımla ugrasarak rahatsız etmeye calistik az hereket edip tekrar sırtını dönüyo bacaklar kapalı eller gozlerde rahatsız oldkca elleri hareket ettiriyo bi geriliyo hemen kapanıyo tokta gittim yani ama yokYa her gün cinsiyet öğrenelim evet yayarın da boş değiliz çok şükür
Ah şu hazımsızlık ve şişkinlik de ilk trimesterla bitiyor olsaydı keşkeSunsun9 @Pamlok annabelica canlarım teşekkür ederim, çok şükür evet iyiyim, daha da iyi olacağım inşallah
Dün gece Prilam’ ı tek içtim bugün hazır hafta sonu kendimi yoklayayım dedimiyi hissediyorum yavaştan artık
Benim bebeğim de öyleydi uyuyordu. Meyve suyu içip tekrar gel dedi doktorum arkasını dönüp uyumaya devam ediyordu ama ensesini ölçtü en azındangöremedik malesef bir defa bacagını acti sonra hızlıca kapattı cok hantal dedi doktorumda cok hareketli bi bebek degil gecen hafta gittigimde de oyleydi zar zor karnımla ugrasarak rahatsız etmeye calistik az hereket edip tekrar sırtını dönüyo bacaklar kapalı eller gozlerde rahatsız oldkca elleri hareket ettiriyo bi geriliyo hemen kapanıyo tokta gittim yani ama yok
cok uzun baktı artık 10 gun sonra gel dedi
saglıklı olsunda dedik artık 10 gun daha bekleriz
Anladım canım o zaman araştırmalara devamCanim onunla ilgili birsey dememisti sadece icerik olarak önermem demisti.
Benimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması içinBenim bebeğim de öyleydi uyuyordu. Meyve suyu içip tekrar gel dedi doktorum arkasını dönüp uyumaya devam ediyordu ama ensesini ölçtü en azından1 hafta sonra gittigimde aşırı hareketliydi ve deli gibi açtım aslında bebeğin hantal değildir de uyuduğu zamana denk gelmişsinizdir. Doktor da niye öyle demiş anlamadım. Ultrasondaki 5-10 dakika içersindeki haline bakarak niye hareketli bebek değil diyor ki
Sürekli hareketli olmaz ki canım bazen uyur bazen hareketsiz durur keyfi nasil isterseBenimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması içinben de uyuyordur diye düşündüm
Ah şu hazımsızlık ve şişkinlik de ilk trimesterla bitiyor olsaydı keşkene yersem karnım davul oluyor sürekli gaz sancısı inşallah tamamen geçer bulantın
Ben anne yani park yatak aldım karyola hiç düşünmedim çevremdeki bebeklerin hiç karyolada yattığını görmedim çünkü. Bana öyle denk gelmiş olabilirlero yüzden baştan beri kararlı şekilde sadece Park yatak baktım. Bir de minik bir beşiği vardı salonda duran onu da 3-4 ay ancak kullandı. İrilesip hareketlenince rahat edemedi Park yatakta. Yatak odasında yere yorgan attım üstünde döne döne uyuyor çok rahat ettik. Gece de yanına inip emziriyorum çocuğu yatağından al emzir koy ilk aylar o da çok yormustu beni
Benimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması içinben de uyuyordur diye düşündüm
Benimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması içinben de uyuyordur diye düşündüm
Tabii Satı yazmamışım
Ya Allahım sağlıkla yerini doldursun inşallahVe bir de diyorlar ya hani çikolata ye, kahve iç benim oğluma bana mısın demezdi, inat ederdi hep uyurdu doktor hareket ettirmeye çalışırdı ama etmezdicanı istediği zaman ama nasıl ederdi kıpır kıpır olurdu, kafana takma yani lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?