- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.521
Hmm mesela doktorum bol peynir yoğurt ye demişti bana, ekstra faydası olur belki. Gerçi seviyeler normal çıkıyormuş ama.. yine de doktora danışmakta fayda var. Dün anneanneme sordum bazı gebeliklerde olur dedi, çok geçmiş olsunKalsiyum sonucum normal çıkıyor aslında ama doktoruma soracağım gidince. Ablamın dişleri de patır patır çürümüştü ikinci gebelikte. Hep öyle olmaktan korkardım. 14 haftalıkken direkt dişim kırıldı ya daha da kötüsü
Ya Allahım sağlıkla yerini doldursun inşallah
Sat -17 Mart Yaş -30 - kese 5+3 kalp atışı 7+1 beklenen doğum tarihi Aralık 30 ama sezeryanlı olduğum için değişe bilirBeni de eklermisiniz sat 17 Mart
Ben Zeynep kamili de kartalı da hiç sevmedim diğer iki oğlumu Zeynep kamil de yaptım kartalda da kuzenim malesef biz memnun kalmadık şuan lokman hekimden doğum paketi aldım oraya gidiyorumSağlıkla gelsin prenses
Maşallah kızlar atak yaptı erkekleri solladı resmenbu sene kız senesi olacak galiba
Canım ben pek anlayamadım ama burda anlayanlar bakar birazdan, bu arada mesajların geliyor, tekrar tekrarRica etsem bana da tahminde bulunur musunuz 13+6
Geceyi yine zor sabah ettim antibiyotik kullanıyorum iki doktoruma da sordum ikisi de augmentin kullan sonrasında cektirebilirsin dışını dedi. Kurtuluşu da yok diş sallanıyor çekilmesi lazım kalsiyum takviyesi de kullanmama rağmen gitti dişcezerye_ canım sabah iş güç derken yazamadım dişin nasıl oldu. Benim de iki gün önce çat diye dişim kırıldı resmen süt dişi gibi azı dişimi düşürdüm o kadar şoktayım ki. Ağladım ettim ama gitti diş yapacak bişey yok. Dişçi de ağrın varsa çekeyim ama yoksa doğumu bekle dedi. Belki röntgende kök iyi çıkarsa birşeyler deneriz dedi. Dişsiz bekliycem resmen doğuma kadar. Arkada olduğu için görünmüyor ama yine de diş kaybi canımı çok sıktı. Umarım seninki de öyle olmaz
Ben de karyola ya da bebek odası yapmayacam senin gbi düşünüyorum direkt Park yatak Alcam ama detaylidan da korkuyorumBen anne yani park yatak aldım karyola hiç düşünmedim çevremdeki bebeklerin hiç karyolada yattığını görmedim çünkü. Bana öyle denk gelmiş olabilirlero yüzden baştan beri kararlı şekilde sadece Park yatak baktım. Bir de minik bir beşiği vardı salonda duran onu da 3-4 ay ancak kullandı. İrilesip hareketlenince rahat edemedi Park yatakta. Yatak odasında yere yorgan attım üstünde döne döne uyuyor çok rahat ettik. Gece de yanına inip emziriyorum çocuğu yatağından al emzir koy ilk aylar o da çok yormustu beni
Teşekkür ederim canım bakayımSudocrem sürebilirsin sivilce üzerine bebek pisik kremi ama sivilcelere iyi geliyor kurutup döküyor cok ince sürülüyor
Ne güzel darısı başımaCanım Benimde en çok çene tarafında çıktı ama kendi haline bıraktım makyaj falan hepsini bırakmıştım sonra 11 haftadan sonra kendi kendine geçti
ayy kız vallaha okadar haklısın ki zaten oyüzden yaptık sevinceğini nerden bilelim biz öngörülümüyüzAhahahah cok guzel tesadüf olmus demin esime anlatiyodum kiz saka yapmakta hakli adam istemiyom diosa eşini denemekte hakki var dedihani istemiyodun die esine kizsaymis dio
Neguzel beraber buyutceniz arkadaşınla
maşallah yaa kız bebişlerimiz arttıKızlar bir kız bebişimiz olacak inşallah
Benimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması içinben de uyuyordur diye düşündüm
oğlumda 9 haftalık falandı böyle ayaklarını kıpır kıpır yapıyordu her ultrasonda o kadar hareketliydi ki yani ve 15 aylık hala öyleama şimdi ki bebeğimi gördüm 15 haftalık sırtı dönük yatıyordu sadece ayaklarıni oynatıyordu içimden dedim ki belki bu biraz uslu olur yaaa bu bizimki de çok hareketli değil gibi geldi bana ama daha da kucukler siz bu bebeleri 20. Haftadan sonra görün heleeeee gece uyurken tekme attığında artık bir dur da uyuyayım dersiniz
Bence Aralık sezonunu kızlarla kapattıkKızlar bir kız bebişimiz olacak inşallah
Nub için uygun pozisyon degil :)Rica etsem bana da tahminde bulunur musunuz 13+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?