- 15 Mayıs 2022
- 1.748
- 2.202
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.481
Salisilik asit hamilelikte önerilmiyor ama azeleik asit kullanılıyor dediğin gibi, bende o şekilde ürünlerle idare etmeye çalışıyorum canımAnladım canım salisilik asit belki iyi gelebilir o zaman azelaik asit diyorlar bi de. Allahım bir sürü asit var bir de onları içeren ürünü bulmak mesele. Biraz özgüveni etkileyen bir şey malesefNeyse sağlık olsun da
Canim onunla ilgili birsey dememisti sadece icerik olarak önermem demisti.İçeriği yetersiz mi yoksa kimyasal mı barındırıyormuş acaba onunla alakalı bir şey söyledi mi canım
Ya maşallah ne kadar da tutumlu bir çocukGüle güle kullan canımYa kızlar sorunca geçen lüzumsuz eşyalarımız diye uzun uzun yazmıştım. Ben mesela bebek çantasına da bir dünya para verdim özenip ve 1-2 kez anca kullanmışımdır benim bebeğim aşırı minimalist ya. 4 yaşa kadar yatilan park yatağa da 4 ay yatıp yer yatağına geçmesini napicaz mesela bilsem onu bile almazdım ya çocuğun bez ve meme dışında bir ihtiyacı olmadi @Beyazyasemin demet1374 sizlerle konuşmuştuk dimi eşya konusunu. Benim bebeğimi örnek alırsa sizinkiler de ciddiyim sıfır esyayla büyütürsünüz
Yaaa ciddi misinnn ayyy adam temiz kalpliymiş ne kadar içten istediyse artıkarkaşadım sabah test yaptı gerçekten hamile çıktıııışakam gerçek oldu
gerçekten ya okadar şakındık ki bugünü tarihe yazdıkYaaa ciddi misinnn ayyy adam temiz kalpliymiş ne kadar içten istediyse artıkçok sevindim ya, şimdi adama inandırabilirseniz inandırın
Ben tavsiye etmiştim kuzuKızlar bu aradaannabelica nın tavsiyesiyle yüzümdeki pul pul dökülmelere excipial hydro aldım bu sabah eczaneden. Eve gelince direk sürdüm ve şuanda bile hiç bişeyim yok hatta eczanedekiler de sürekli başkalarıyla temas halinde oldukları için kolonyağı kullanıyorlarmış ve elleri sert oluyormuş bunun vücut için olanını kullanıyorlarmış. Benimde elime sıktılar orda. Oda muhteşem yumuşattı ellerimi yarın gidip ondan da alacağım bi kaç kişide benim gibiydi denesinler mutlaka
Valla ben kızımda baya tepe tepe kullanmıştım çantayı ama çok ağır bi çantaydı. Eşime verdim spor çantası yaptı ahahah. Bu bebişe de yemisini almak düştü. Dışarı sık çıkınca çantasız olmuyo. Ama benim de alıp pişman olduğum bir ton şey vaaaarGüle güle kullan canımYa kızlar sorunca geçen lüzumsuz eşyalarımız diye uzun uzun yazmıştım. Ben mesela bebek çantasına da bir dünya para verdim özenip ve 1-2 kez anca kullanmışımdır benim bebeğim aşırı minimalist ya. 4 yaşa kadar yatilan park yatağa da 4 ay yatıp yer yatağına geçmesini napicaz mesela bilsem onu bile almazdım ya çocuğun bez ve meme dışında bir ihtiyacı olmadi @Beyazyasemin demet1374 sizlerle konuşmuştuk dimi eşya konusunu. Benim bebeğimi örnek alırsa sizinkiler de ciddiyim sıfır esyayla büyütürsünüz
Devlette muayene oluyosaniz yer bulamaya bilirsiniz16 haftalık hamileyim doktor henüz detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi bende sormayı unuttum bir dahaki kontrolüm 19-20.haftada
Ahahahah cok guzel tesadüf olmus demin esime anlatiyodum kiz saka yapmakta hakli adam istemiyom diosa eşini denemekte hakki var dedine oldu biliyormusunuzbu sabah test yaptı arkadaşım gercekten hamileymiş hiçbişey boşuna değildi yane şuan çook mutlular bi görseniz ben hala inanamıyorum şakam gerçek olduu
Sudocrem sürebilirsin sivilce üzerine bebek pisik kremi ama sivilcelere iyi geliyor kurutup döküyor cok ince sürülüyorMerhaba kızlar ben sivilce problemi yaşıyorum, normalde de sivilce oluyordu ama bu kadar olmuyordu çenem ağzımın etrafı falan doldu. Kırmızılık var ve bazı sivilceler kistik. Doktordan krem olarak ne kullanabilirim dedim, imex yazayım dedi. ama ben imexi daha önceden kullanmıştım hiç etkisini görmemiştim
Var mı öneriniz ya daa bilgi sahibi olduğunuz bir içerik, ürün vs. Güneş kremine dikkat ediyorum bu arada fekat akneler cozuttu ya fondöten falan da kullanmak istemiyorum
Kalsiyum sonucum normal çıkıyor aslında ama doktoruma soracağım gidince. Ablamın dişleri de patır patır çürümüştü ikinci gebelikte. Hep öyle olmaktan korkardım. 14 haftalıkken direkt dişim kırıldı ya daha da kötüsüÇok geçmiş olsunkalsiyumla mı alakalı acaba
Yazdikca hep aklima geliyor aventin hem damaklı hem pipetli suluğundan almıştım mesela. İkisini de asla istemedi. Cam bardakan su içiyor sadeceYa maşallah ne kadar da tutumlu bir çocukbabasının cebini de pek düşünürmüş konuşmuştuk aynen. Ben de başlarda az alayım diye düşünüyorum sonra da yetmez o sıra sıkıntı çekebilirim diye gözüm korkuyor
Bebeğe göre değişiyor canımValla ben kızımda baya tepe tepe kullanmıştım çantayı ama çok ağır bi çantaydı. Eşime verdim spor çantası yaptı ahahah. Bu bebişe de yemisini almak düştü. Dışarı sık çıkınca çantasız olmuyo. Ama benim de alıp pişman olduğum bir ton şey vaaaar
Sağlıkla gelsin güzellikKızlar bir kız bebişimiz olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?