Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Salisilik asit hamilelikte önerilmiyor ama azeleik asit kullanılıyor dediğin gibi, bende o şekilde ürünlerle idare etmeye çalışıyorum canım kesinlikle özgüveni etkiliyor

Ya maşallah ne kadar da tutumlu bir çocuk babasının cebini de pek düşünürmüş konuşmuştuk aynen. Ben de başlarda az alayım diye düşünüyorum sonra da yetmez o sıra sıkıntı çekebilirim diye gözüm korkuyor

Ben tavsiye etmiştim kuzu olsun ama iyi gelmesine sevindim

Valla ben kızımda baya tepe tepe kullanmıştım çantayı ama çok ağır bi çantaydı. Eşime verdim spor çantası yaptı ahahah. Bu bebişe de yemisini almak düştü. Dışarı sık çıkınca çantasız olmuyo. Ama benim de alıp pişman olduğum bir ton şey vaaaar

16 haftalık hamileyim doktor henüz detaylı ultrasondan hiç bahsetmedi bende sormayı unuttum bir dahaki kontrolüm 19-20.haftada
Devlette muayene oluyosaniz yer bulamaya bilirsiniz

özelde zaten bakarlar die biliyorum

Benim 21 haftada bskacaklar randevu almıştım sehir hastanesine

ne oldu biliyormusunuz bu sabah test yaptı arkadaşım gercekten hamileymiş hiçbişey boşuna değildi yane şuan çook mutlular bi görseniz ben hala inanamıyorum şakam gerçek olduu
Ahahahah cok guzel tesadüf olmus demin esime anlatiyodum kiz saka yapmakta hakli adam istemiyom diosa eşini denemekte hakki var dedi hani istemiyodun die esine kizsaymis dio

Neguzel beraber buyutceniz arkadaşınla

Sudocrem sürebilirsin sivilce üzerine bebek pisik kremi ama sivilcelere iyi geliyor kurutup döküyor cok ince sürülüyor

Çok geçmiş olsun kalsiyumla mı alakalı acaba
Kalsiyum sonucum normal çıkıyor aslında ama doktoruma soracağım gidince. Ablamın dişleri de patır patır çürümüştü ikinci gebelikte. Hep öyle olmaktan korkardım. 14 haftalıkken direkt dişim kırıldı ya daha da kötüsü

Yazdikca hep aklima geliyor aventin hem damaklı hem pipetli suluğundan almıştım mesela. İkisini de asla istemedi. Cam bardakan su içiyor sadece Ama işte onları da alıp denemeden belli olmuyor ki. İllaki boşa giden şeyler oluyor ama ben bu kadarını beklemiyordum Biz herşey pahalanacak diye hamileyken doldurduk açıkçası. İkinci trimestera girince doktor sonrası etkinliğimiz olmuştu. Mutlulukla avmye kosardik hemen. Bebeğimizin bu kadar tutumlu olduğunu bilmiyorduk ki ultrasonda falan görünmüyor tabi bakalım belki bu bebegimde en azından emzik biberon kullanırım. Boşa gidenleri bir kez daha deneme şansi doğdu bana

Beni de eklermisiniz sat 17 Mart
Listedeki bilgilerini yazabilir misin canım

P pinosko ben seni eklememişim ama bilgilerin eksikti canım etiket yapayım dedim unuttum

Kesenin görünme zamanı (hafta+gün olarak )
Kalp atışının duyulma zamanı (hafta+gün olarak)
Beklenen doğum tarihi

Bebeğe göre değişiyor canım Biz de çok gezdik kuzumla ama çanta çok gereksiz ağırlık geldi bana Bebek arabasıyla çıkıyorsam bir küçük plaj çantası gibi biseye bir kaç bez bir kaç da yedek kıyafet koyup arabanın alt gözüne ativeriyordum. Arkadaşlarımda da hep görüyorum ama bir sürü eşya taşıyorlar. Ben çantaya koyacak şey bulamıyorum. Sen ne koyardın mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…