- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.621
Açlık bende çok kötü etki ediyor. Normalde bulantım pek olmadı ama bir kez fazla acıkmıştım önemsemedim midem o kadar kötü oldu ki öğürmekten mahvoldum ağladım sonra korkup bana ne oluyor diyeİnşallah kuzumHazımsızlıl akşamları çok ben de yemek yemeğe korkuyorum sadece çorba içiyordum ama dün akşam yedim çok şişmedim düzeldi mi, ona güvenerek mi hapı indirdim bilmiyorum ama iyiye giden bir şeyler var bence
Birkaç akşam perhiz için çorba içebilirsin canım, öyle dene belki şişmez karnın, gerçi iştahın da varsa zor olur azar azar her şeyden yemek lazım sağlıklı olan o
Evet canım uyuyor diye düşündüm zaten haftası çok küçük dahaVe bir de diyorlar ya hani çikolata ye, kahve iç benim oğluma bana mısın demezdi, inat ederdi hep uyurdu doktor hareket ettirmeye çalışırdı ama etmezdicanı istediği zaman ama nasıl ederdi kıpır kıpır olurdu, kafana takma yani lütfen
Öyleymiş canım önemli olan sağlıklı olmaları zaten istedikleri kadar yatıp uyusunlarSürekli hareketli olmaz ki canım bazen uyur bazen hareketsiz durur keyfi nasil istersenasıl denk geleceği belli olmaz ultrasona girdiğinde
Keşke öyle olsa yaCanım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum amabenimki de çok hareketli ne tatlı ne meyve suyu hiç müdahaleye gerek kalmadan kıpır kıpır doğduktan sonrası için korkuyorum ajsjsj
Açlık bende çok kötü etki ediyor. Normalde bulantım pek olmadı ama bir kez fazla acıkmıştım önemsemedim midem o kadar kötü oldu ki öğürmekten mahvoldum ağladım sonra korkup bana ne oluyor diyeo yüzden açlık çökecek gibi olunca hemen atıştırıyorum. Az ve sık yemek biraz daha rahatlatıyor hazımsızlık açısından ve yürüyüş iyi geliyor ama her halükarda akşamları karnım 2-3 katı
Evet canım uyuyor diye düşündüm zaten haftası çok küçük dahaen çok hareketleri hissedeceğim zamanı merak ediyorum
Kız gibi gördüm sağlıkla gelsinAnlayanlar tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 5günlük
Ben sezonu açtım bugün girdimKızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
İlk defa biri kızı dedi)Kız gibi gördüm sağlıkla gelsin
Aa ama tekrar baktım nub çıkıntısı yataya yakın yukarıda değil o yüzden kız gibi geldiİlk defa biri kızı dedi)
Bence erkek gibiAnlayanlar tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 5günlük
Teşekkür ederim) Bakalım hayırlısı. Nub çıkıntısına göremi tahmin yaptınız?Bence erkek gibi
Ben doktorumla görüştüm canım sordum havuz önermem ama denize gidebilirsin dediKızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
Evet canım kendi bebeğimin nubunu incelemekten Nub profu oldum nerdeyseTeşekkür ederim) Bakalım hayırlısı. Nub çıkıntısına göremi tahmin yaptınız?
Bayram tatilinde girdim ben bayağı, hatta çok iyi geldi. Sol kolum ağrıyor üst kısmı, ezilmiş gibi. Ona da çok iyi gelmişti.Kızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
Sabahları öğürme hissi hala devam ediyor benimKızlar bu haftalarda olup hala kusmaya devam eden var mı ya .Her akşam , akşam yemeğini istisnasız kusuyorum hala
Ben yapmadım canım. Zaten hazır olduğunu hissedene kadar yanımdan ayırmayı da düşünmüyorum. Belli bir yaş yok aklımda gidişata göre bakacagim. Deprem fobim de var elimden gelse tüm aile aynı odada yaticam hep. Ben kendi genç odamı getirdim annemlerden onu gerekirse çizsin karalasin eskitsin dedimKızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Sabah hiç yok bende de akşam afedersiniz her şeyi çıkartıyorum inş en kısa zamanda geçerSabahları öğürme hissi hala devam ediyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?