Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Açlık bende çok kötü etki ediyor. Normalde bulantım pek olmadı ama bir kez fazla acıkmıştım önemsemedim midem o kadar kötü oldu ki öğürmekten mahvoldum ağladım sonra korkup bana ne oluyor diye o yüzden açlık çökecek gibi olunca hemen atıştırıyorum. Az ve sık yemek biraz daha rahatlatıyor hazımsızlık açısından ve yürüyüş iyi geliyor ama her halükarda akşamları karnım 2-3 katı

Evet canım uyuyor diye düşündüm zaten haftası çok küçük daha en çok hareketleri hissedeceğim zamanı merak ediyorum

Keşke öyle olsa ya Benim kızım geceleri o kadar az hareket ederdi ki bir kez bile uykumdan uyandırmadı beni. Ben de doğunca da böyle olsa geceleri uyusak diyordum ama 1,5 senedir istikrarlı şekilde 2 saatte bir emmek için uyanıyor

Evet tatlım, yürüyüş çok iyi ama bana kalça ağrısı peydah oldu, bugün annem geldi bana sağ olsun biraz dolaplara bakalım dedi mahvoldum ayakta durdum kitlendim kaldım yine, her trimesterın ayrı bir hatırası olacak anladım ben olsun ne yapalım buna da şükür var ki kalçam ağrıyor

Teşekkür ederim) Bakalım hayırlısı. Nub çıkıntısına göremi tahmin yaptınız?
Evet canım kendi bebeğimin nubunu incelemekten Nub profu oldum nerdeyse eğer görüntü gerçek nubu yansıtıyorsa (bazen ultrasonda Nub bebeğin pozisyonuna göre dik de yatay da görünebiliyor snyelik) bu erkek nubu

Kızlar çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı veya daha önceki hamileliğin kullanıp memnun kalan var mı öneri yapar mısınız

Ben yapmadım canım. Zaten hazır olduğunu hissedene kadar yanımdan ayırmayı da düşünmüyorum. Belli bir yaş yok aklımda gidişata göre bakacagim. Deprem fobim de var elimden gelse tüm aile aynı odada yaticam hep. Ben kendi genç odamı getirdim annemlerden onu gerekirse çizsin karalasin eskitsin dedim 5-6 yaş gibi de güzel bir oda alırım veya yaptırırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…