Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anladım canım benim, birde alt açma ünitesi falan düşünüyor musun, instada bazıları gerekli bazıları gereksiz demiş
Canım ben gereksiz olduğunu okumuştum her yerde altını değiştiriyosun nasıl olsa diyorlardı ama Beyazyasemin in dediği de mantıklı geldi özellikle sezaryen olursa eğilmemek adına mantıklı olabilir bilemedimm
Eyvah benim bebeğim son ultrasonda kafasının üstündeydi
Gel sarılalım bebişimm benimkininde senden farkı yok
Kuzum gündüz uykularını belki odasında yaptırırım bütün eşyaları orada olacak hem diye düşündüm ama tabi nasıl olur bilemiyorum

Canım ben ik değilim ama belirli bir süre işletme şefliği yaptım biraz bilgim var bu konularda çalıştığın yerde bir seneyi doldurduysan ve genel olarak çalışma hayatında belirli bi prim günü dolması gerekiyor onuda doldurduysan işsizlik alırsın hamile olduğun içinde yardımcı olurlar diye düşünüyorum ben şuan işsizlik maaşı alıyorum 6 ay veriyolar diye biliyorum benim son 2 ayım kaldı fiyat olarakta maaşına göre değişiyor birde şuan 1 ay 10 gün rapor alsan agustos 10 da biter eylülde almaya başların şubata kadar yatmış olur işsizlik maaşın bence çok mantıklı

Nerde canım sizin memleket çok şanslısın o zaman

Öncelikle yazdığınız bilgiler için çok teşekkür ederim. 8 ay olcak burda çalışıyorum. Son 3 yılda 600 gün olması gerekiyormuş bunu hesaplayamadım henüz e devletten bakacağım ama muhtemelen dolmuştur. Kalan rapor günüm 23 gün falan. Temmuz sonuna kadar bitmiş olur en kötü ihtimal

Bizde de Park yatak var ve ben hala alt açma yerini kullanirim ama Park yatağı kullanamıyoruz çünkü oglum.bizimle.uyuyor bizim çocuk odamız yok o yüzden yapamadım ben 6-7 ay da Park yatakta yattı ama bir ara hastalanmıştı yanımızda alışınca şimdi istemiyor yatağı bizde koyun koyuna yatıyoruz valla

Kuzum gündüz uykularını belki odasında yaptırırım bütün eşyaları orada olacak hem diye düşündüm ama tabi nasıl olur bilemiyorum
Ben de gündüz salonda uyutup seste uyumaya alışsın diye düşünüyordum kuzum ama gerçekten bebeğin uyku işi planlandığı gibi olmuyor seninki belki odasında uyur belki sizin odayı ister belki salonda uyumak ister inan ki hiç belli olmuyor. Ben 5-6 ayllikken balkonda bebek arabasinda uyuttuğumu biliyorum bir dönem o kadar zorlamisti ki beni. Sonsuza dek sürecek gibi geliyordu ağlaya ağlaya balkonda sallıyordum ama tabiki bitti Düzen oluşturabilen de var tabi. Ben de çok okudum uyku eğitimleri rutinler falan ama gerçekten her bebeğe gelmiyor bunlar. Gerek de yokmuş kendimi bu kadar kasmaya. Kendimi yok yere zorlamisim diyorum şimdi. Bebek dediğin çok da yönetilebilir bişey değil

Ya benim kızım da keşke ortamizda yatsa bir gün bile öyle uyumadı sıkışmaya gelemiyor. Zaten dönmeye baslayinca park yatakta da o yüzden yatamadi. Rahat rahat dönmek istiyor uyurken Her çocuk başka bir hikaye işte ya. Eşya olayı da ona göre şekilleniyor

Ne güzel yazmışsın gerçekten canım ya o benim başımın tacı, nasıl isterse öyle olsun, gerekirse yanımda yatar, odasına oynamaya gider belki ya da dediğin gibi ben yerlere yatarım

Kızlar bu haftalarda olup hala kusmaya devam eden var mı ya .Her akşam , akşam yemeğini istisnasız kusuyorum hala

Canım ben ilaç kullanıyorum ama biraz hafifledi şükür, ilaç kullanıyor musun ve idrar tahlili verdin mi belki idrar da keton vardır senin o yüzden de çok bulantı oluyor

Canım ben ilaç kullanıyorum ama biraz hafifledi şükür, ilaç kullanıyor musun ve idrar tahlili verdin mi belki idrar da keton vardır senin o yüzden de çok bulantı oluyor
Canım kullanmam mı 2 tane atıyorum geceden hemde .idrar vermiştim öyle bir şey çıkmadı ama tekrar vereyim olmadı

Canım kullanmam mı 2 tane atıyorum geceden hemde .idrar vermiştim öyle bir şey çıkmadı ama tekrar vereyim olmadı

Evet canım bir baktır bakalım, vücutta keton olunca da çok mide bulantısı oluyor, çok üzüldüm ben de bulantı çok çektim, çok zor gerçekten biraz hafifledi benim tek ilaca düştüm şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…