- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.661
Ben 2-3 güne kadar sabah akşam sürekli kusuyordum ama şu sıralar yokluyor beni ama ben ilacımı değiştirdim dil altı mide bulantısı için ilaç verdi o bana iyi gelmeye başladıKızlar bu haftalarda olup hala kusmaya devam eden var mı ya .Her akşam , akşam yemeğini istisnasız kusuyorum hala
Canım ben gereksiz olduğunu okumuştum her yerde altını değiştiriyosun nasıl olsa diyorlardı amaAnladım canım benim, birde alt açma ünitesi falan düşünüyor musun, instada bazıları gerekli bazıları gereksiz demiş
Gel sarılalım bebişimm benimkininde senden farkı yokEyvah benim bebeğim son ultrasonda kafasının üstündeydi
Kuzum gündüz uykularını belki odasında yaptırırım bütün eşyaları orada olacak hem diye düşündüm ama tabi nasıl olur bilemiyorumBebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacakbenimkiler muhtemelen 3-4 sene falan yatar hatta. Ben oda ayırmayı hiç istemiyorum
Canım ben ik değilim ama belirli bir süre işletme şefliği yaptım biraz bilgim var bu konularda çalıştığın yerde bir seneyi doldurduysan ve genel olarak çalışma hayatında belirli bi prim günü dolması gerekiyor onuda doldurduysan işsizlik alırsın hamile olduğun içinde yardımcı olurlar diye düşünüyorum ben şuan işsizlik maaşı alıyorum 6 ay veriyolar diye biliyorum benim son 2 ayım kaldıKızlar rapor sonrası 1 haftayı bitirdim çalışma hayatında, ama çok yoruluyorum. Salı gününden beri hergün kahverengi lekelenmem oldu üstelik progestan aldığım halde. Bel ve kasık ağrısı da var. Sürekli oturarak çalışmak zorundayım arada kalkıyorum. 8-18 çalışma saatlerim ve aralarda uzanıp dinlenebileceğim imkanım da yok. Doktorumla konuştum yasal olarak en fazla 1 yıl içinde 40 gün rapor yazabileceğini söyledi benim yarısı kaldı zaten. 32. Haftaya kadar çalışmak istiyordum ama artık işe kalkmak zor geliyor ayaklarım geri geri gidiyor. Bugün çok düşündüm parasız da kalmak istemiyorum. Eşim var çok şükür çalışıyor ,evimiz de benim kira değil. Ama az da olsa param olsun istiyorum işyerimle konuşup işsizlik maaşı için yardımcı olabilir misiniz diye sorsam bilemiyorum hiç olmazsa işsizlik alırım rapor hakkım bittikten sonra diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz aramızda İK var mı ? Yada bu işlerden anlayan bilgisi olanlar ????
Nerde canım sizin memleketCanım ben gideceğim ama tabi biraz daha havaların ısınmasını bekliyoruzbi dr dinlemiştim çok kalabalık olmayan yerlerde girebilirsiniz hatta faydası olur bile demişti zaten benim memleketin her tarafı deniz olduğu için yazın bu fırsatı kaçırmayacağım
Öncelikle yazdığınız bilgiler için çok teşekkür ederim. 8 ay olcak burda çalışıyorum. Son 3 yılda 600 gün olması gerekiyormuş bunu hesaplayamadım henüz e devletten bakacağım ama muhtemelen dolmuştur. Kalan rapor günüm 23 gün falan. Temmuz sonuna kadar bitmiş olur en kötü ihtimalCanım ben ik değilim ama belirli bir süre işletme şefliği yaptım biraz bilgim var bu konularda çalıştığın yerde bir seneyi doldurduysan ve genel olarak çalışma hayatında belirli bi prim günü dolması gerekiyor onuda doldurduysan işsizlik alırsın hamile olduğun içinde yardımcı olurlar diye düşünüyorum ben şuan işsizlik maaşı alıyorum 6 ay veriyolar diye biliyorum benim son 2 ayım kaldıfiyat olarakta maaşına göre değişiyor birde şuan 1 ay 10 gün rapor alsan agustos 10 da biter eylülde almaya başların şubata kadar yatmış olur işsizlik maaşın bence çok mantıklı
Bizde de Park yatak var ve ben hala alt açma yerini kullanirim ama Park yatağı kullanamıyoruz çünkü oglum.bizimle.uyuyorCanım ben park yatakların alt açma üniteli olanından almayı düşünüyorum. Ekstra olarak almayacağım. Alt kısımları falan açık olduğu için çabuk tozlanır düşünüyorum. Benim en az yoracak şeyler tercihim
Ben de gündüz salonda uyutup seste uyumaya alışsın diye düşünüyordum kuzum ama gerçekten bebeğin uyku işi planlandığı gibi olmuyorKuzum gündüz uykularını belki odasında yaptırırım bütün eşyaları orada olacak hem diye düşündüm ama tabi nasıl olur bilemiyorum
Ya benim kızım da keşke ortamizda yatsa bir gün bile öyle uyumadı sıkışmaya gelemiyor. Zaten dönmeye baslayinca park yatakta da o yüzden yatamadi. Rahat rahat dönmek istiyor uyurkenBizde de Park yatak var ve ben hala alt açma yerini kullanirim ama Park yatağı kullanamıyoruz çünkü oglum.bizimle.uyuyorbizim çocuk odamız yok o yüzden yapamadım ben 6-7 ay da Park yatakta yattı ama bir ara hastalanmıştı yanımızda alışınca şimdi istemiyor yatağı bizde koyun koyuna yatıyoruz valla
Yok özele gidiyorum ama doktor hiç bahsetmedi gittiğim hastanede de perinatolog yokDevlette muayene oluyosaniz yer bulamaya bilirsiniz
özelde zaten bakarlar die biliyorum
Benim 21 haftada bskacaklar randevu almıştım sehir hastanesine
Çok iyi yapmışsın canım. Ben bu hevesi de anlıyorum zaten her iki tercih de doğru benceZaten 1 yaşında bebeğini ayiran da 8 yaşına kadar yanımda yatirdim diyen de iyi anne kesinlikle. Senin bebeğin ne isteyecek bakalım. Bu iliskinin patronu asla anne değil tek diyebileceğim bu olur sana O nerde isterse orda yatar. Seneye yerde bi yorganın üstünde memen açıkta uyuyakalmis bulabilirsin kendini
Bu ağrılar için magnezyum başlatıyorlar genelde canım belki doktorun verir gittiğinde mutlaka söylegöbüşler büyüdükçe ağrılar artar muhtemelen
Kızlar bu haftalarda olup hala kusmaya devam eden var mı ya .Her akşam , akşam yemeğini istisnasız kusuyorum hala
Canım kullanmam mı 2 tane atıyorum geceden hemde .idrar vermiştim öyle bir şey çıkmadı ama tekrar vereyim olmadıCanım ben ilaç kullanıyorum ama biraz hafifledi şükür, ilaç kullanıyor musun ve idrar tahlili verdin mi belki idrar da keton vardır senin o yüzden de çok bulantı oluyor
Sinop canımNerde canım sizin memleketçok şanslısın o zaman
Canım kullanmam mı 2 tane atıyorum geceden hemde .idrar vermiştim öyle bir şey çıkmadı ama tekrar vereyim olmadı
Çok sevindim adına canım inşallah geçer hepimizin en kısa zamandaEvet canım bir baktır bakalım, vücutta keton olunca da çok mide bulantısı oluyor, çok üzüldüm ben de bulantı çok çektim, çok zor gerçekten biraz hafifledi benim tek ilaca düştüm şükür
maşallah tam yerindesinSinop canımyarım adayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?