Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Noktası virgülüne katılıyorum tam olarak da çocuk odam bu şekilde şu an yukarıda da yazdım annemlerden kendi odamı getirdim ben. O da lila renkli çocuksu biseydi zaten. Kitaplıkta bebek kitapları peluşlar oyuncak kutuları falan derken oda çok sevimli oldu. Gardropta kiyafetler var zaten. Yavru yatakli bir karyolam vardı iki kişi misafirimi şu an orada yatırabiliyorum. Çocuklar odalarına gidecek kadar büyüyünce güzel bir oda yaparım. Belki 1 sene belki 3 sene sonra bilmiyorum. Ben hiç acele etmiyorum ayrılmak için. Zaman ne gösterir bakalım

Park yatağın alt açma ünitesini hiç kullanmadım canım. Bebeğimin altını hep bizim yatağın üzerinde koltukta nerde denk gelirse orda aldım Bir alt açma örtüsü yetiyor zaten emekledikten sonra resmen güreşiyorsunuz altını değişmek için sürekli kaçmaya çalışıyor bir kaç ay belki kullanırsın o üniteyi sonra boşa gider. Ben hiç takmadım bile

Ya sezaryen için mantıklı olabilir yüksek bir yer ben hiç onu düşünmedim. Herkese göre değişiyor gerekli gereksiz olayı aslında

Ya sezaryen için mantıklı olabilir yüksek bir yer ben hiç onu düşünmedim. Herkese göre değişiyor gerekli gereksiz olayı aslında
Kız kardeşim de sezaryen oldu o çok iyi bir şey olduğunu düşünüyor. Benim de ikiz olduğu için sezaryen kesin. Sezaryende dikişler içeriden 6 ayda iyileşiyormuş zaten o yüzden bana da iyi olur gibi düşündüm.
Dediğin gibi canım annenin öyküsü bebeğin huyları aslında her şeye yön veriyor. Yaşayarak öğreneceğiz artık

Ya işte asalet, işte feraset, işte fedakarlık işte anne buuu
Hahaha ver coşkuyu kuzum benim eşimin işi ve odamın büyüklüğüyle ilgili böyle bir lüksüm var. Çocuklar bilinçlendikten sonra anne baba yanında kalmaları ne kadar doğru onu bilmiyorum. Duruma göre bakılır sosyal medyada görüyorum yok bebeği hemen ayırın diyenler yok istediği kadar yaninda yatsın diyenler. Her konuda olduğu gibi kırk çeşit fikir var. Ben içimden geleni yapicam o yüzden

Kızlar rapor sonrası 1 haftayı bitirdim çalışma hayatında, ama çok yoruluyorum. Salı gününden beri hergün kahverengi lekelenmem oldu üstelik progestan aldığım halde. Bel ve kasık ağrısı da var. Sürekli oturarak çalışmak zorundayım arada kalkıyorum. 8-18 çalışma saatlerim ve aralarda uzanıp dinlenebileceğim imkanım da yok. Doktorumla konuştum yasal olarak en fazla 1 yıl içinde 40 gün rapor yazabileceğini söyledi benim yarısı kaldı zaten. 32. Haftaya kadar çalışmak istiyordum ama artık işe kalkmak zor geliyor ayaklarım geri geri gidiyor. Bugün çok düşündüm parasız da kalmak istemiyorum. Eşim var çok şükür çalışıyor ,evimiz de benim kira değil. Ama az da olsa param olsun istiyorum işyerimle konuşup işsizlik maaşı için yardımcı olabilir misiniz diye sorsam bilemiyorum hiç olmazsa işsizlik alırım rapor hakkım bittikten sonra diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz aramızda İK var mı ? Yada bu işlerden anlayan bilgisi olanlar ????

Ağustosun 4une düşünüyorum detaylıyı 23haftalik olcaz inşaallah sizin ne zamanlar olacak
Uzerine hiç detaylı düşünmedim bu konunun 4 Ağustosta 20 haftalık olacak muhtemelen o tarihlerde randevu verirler bana da pazartesi bir görüşürüm gittiğimde

Bu ağrılar için magnezyum başlatıyorlar genelde canım belki doktorun verir gittiğinde mutlaka söyle göbüşler büyüdükçe ağrılar artar muhtemelen

Ben şimdiden bilemiyorum ya ayırma kısmını işte ama oda da hayalini kurup yaptık
Çok iyi yapmışsın canım. Ben bu hevesi de anlıyorum zaten her iki tercih de doğru bence Zaten 1 yaşında bebeğini ayiran da 8 yaşına kadar yanımda yatirdim diyen de iyi anne kesinlikle. Senin bebeğin ne isteyecek bakalım. Bu iliskinin patronu asla anne değil tek diyebileceğim bu olur sana O nerde isterse orda yatar. Seneye yerde bi yorganın üstünde memen açıkta uyuyakalmis bulabilirsin kendini

Ben sezonu açtım bugün girdim dr a da sordum hemde bol bol gır yüz dedi sadece alt kısmın ıslak kalmasın değiştir dedi
Oooo ne güzel
Bayram tatilinde girdim ben bayağı, hatta çok iyi geldi. Sol kolum ağrıyor üst kısmı, ezilmiş gibi. Ona da çok iyi gelmişti.
Sol kol ağrısı bende hep yaşıyorum banada iyi gelir inşallah
Bende girmek istiyorum ama korkuyorum
Evet doktoruma yazdım bakalım ne dicek
Canım doktorum gonul rahatlıgıyla gidebilirsin dedi Allah nasip ederse tatile gidicez 1 hafta bol bol yuzucem
Çok iyi ya nasıl güzel gelir yüzmek ben en son 5 yıl önce bir hamilelik geçirdim o zaman denk gelmedi gitmedim

Kızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
Canım ben gideceğim ama tabi biraz daha havaların ısınmasını bekliyoruz bi dr dinlemiştim çok kalabalık olmayan yerlerde girebilirsiniz hatta faydası olur bile demişti zaten benim memleketin her tarafı deniz olduğu için yazın bu fırsatı kaçırmayacağım

Aşko bu gidişle zaten bebek değil, siz gidecekmişsiniz gibi geliyor odadan

Allah yardımcın olsun canım Allah iyi İK’larla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…