- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.641
Bende girmek istiyorum ama korkuyorumKızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
Noktası virgülüne katılıyorum tam olarak da çocuk odam bu şekilde şu anCanım düzen seven biri olduğum için büyük ihtimalle bebek temalı değil de daha sade ileride çocuk ve genç olduğunda da kullanabileceği bir oda yapardım. Yani dolap ve şifonyer alırdım ama yatak şu an için almazdım. Duvar boyası işlerine de girmezdim ama aksesuarlarla bebek odası teması verirdim. Park yatak alıp bir süre yanımda sonra odasında kullanırdım. Belli bir yaştan sonra da baza kullanırdım büyük ihtimalle. Ama bunları uzun süre o evde kalacaksam yapardım. Eşimin işinden dolayı sık tayin olduğumuz için ben misafir odamdaki bazayı tutup şifonyer ve dolap almayı düşünüyorum sadece. Gerektiğinde misafir odası olarak da kullanırım. Ama tabi bir iki peluş zürafa fil falan ile çocuk odası havası katmayı düşünüyorum.
Canım doktorum gonul rahatlıgıyla gidebilirsin dedi Allah nasip ederse tatile gidicez 1 hafta bol bol yuzucemKızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
Park yatağın alt açma ünitesini hiç kullanmadım canım. Bebeğimin altını hep bizim yatağın üzerinde koltukta nerde denk gelirse orda aldımCanım ben park yatakların alt açma üniteli olanından almayı düşünüyorum. Ekstra olarak almayacağım. Alt kısımları falan açık olduğu için çabuk tozlanır düşünüyorum. Benim en az yoracak şeyler tercihim
Ben de öyle dediğinizde kilitleniyorum ama konusu geldikçe yazıyorum biseylerBanada liste yapar mısın aşkım
Ya sezaryen için mantıklı olabilir yüksek bir yer ben hiç onu düşünmedim. Herkese göre değişiyor gerekli gereksiz olayı aslındaKuzum kardeşim ik buçuk ay önce doğum yaptı. Ben de ondan biraz tavsiye alıyorum kendime göre uyarlıyorum valla
Bir de evlenmeden önce 7 yıl bekar hayatı yaşadım artık ne işlevsel ne değil hemen çözüyorum. Kardeşim park yatak üstündeki alt açma ünitelerinin çok işlevsel olduğunu söylüyor. Hele de doğum sonrası eğilmek daha zor oluyormuş o yüzden ayakta rahat oluyormuş. Biraz geçsin burada tavsiyeler uçuşur zaten. Kendimize uyarlayıp değerlendiririz artık
Aa super biz o zaman zar zor babymallda bulmuştuk stok yoktu hiçbir yerde. Demekki piyasaya sürmüşler tekrarVar canım e bebekte ona da bakmıştım
Kız kardeşim de sezaryen oldu o çok iyi bir şey olduğunu düşünüyor. Benim de ikiz olduğu için sezaryen kesin. Sezaryende dikişler içeriden 6 ayda iyileşiyormuş zaten o yüzden bana da iyi olur gibi düşündüm.Ya sezaryen için mantıklı olabilir yüksek bir yer ben hiç onu düşünmedim. Herkese göre değişiyor gerekli gereksiz olayı aslında
Hahaha ver coşkuyuYa işte asalet, işte feraset, işte fedakarlıkişte anne buuu
Uzerine hiç detaylı düşünmedim bu konununAğustosun 4une düşünüyorum detaylıyı 23haftalik olcaz inşaallah sizin ne zamanlar olacak
Bu ağrılar için magnezyum başlatıyorlar genelde canım belki doktorun verir gittiğinde mutlaka söyleEvet tatlım, yürüyüş çok iyi ama bana kalça ağrısı peydah oldu, bugün annem geldi bana sağ olsun biraz dolaplara bakalım dedi mahvoldum ayakta durdum kitlendim kaldım yine, her trimesterın ayrı bir hatırası olacak anladım benolsun ne yapalım buna da şükür var ki kalçam ağrıy
Çok iyi yapmışsın canım. Ben bu hevesi de anlıyorum zaten her iki tercih de doğru benceBen şimdiden bilemiyorum ya ayırma kısmını işte ama oda da hayalini kurup yaptık
Oooo ne güzelBen sezonu açtım bugün girdimdr a da sordum hemde bol bol gır yüz dedi sadece alt kısmın ıslak kalmasın değiştir dedi
Sol kol ağrısı bende hep yaşıyorum banada iyi gelir inşallahBayram tatilinde girdim ben bayağı, hatta çok iyi geldi. Sol kolum ağrıyor üst kısmı, ezilmiş gibi. Ona da çok iyi gelmişti.
Evet doktoruma yazdım bakalım ne dicekBende girmek istiyorum ama korkuyorum
Çok iyi ya nasıl güzel gelir yüzmek ben en son 5 yıl önce bir hamilelik geçirdim o zaman denk gelmedi gitmedimCanım doktorum gonul rahatlıgıyla gidebilirsin dedi Allah nasip ederse tatile gidicez 1 hafta bol bol yuzucem
Evet canım ben normaldede asla havuza giremiyorum insanların girdiği havuza bunun düşüncesi bile kötü geliyorBen doktorumla görüştüm canım sordum havuz önermem ama denize gidebilirsin dedi
Yaa hala böyle olmana çok üzülüyorumSabah hiç yok bende de akşam afedersiniz her şeyi çıkartıyorum inş en kısa zamanda geçer
Canım ben gideceğim ama tabi biraz daha havaların ısınmasını bekliyoruzKızlar deniz için ne diyorsunuz enfeksiyon riski için tereddüt te kaldım varmı giden yada düşünen
Aşko bu gidişle zaten bebek değil, siz gidecekmişsiniz gibi geliyor odadanHahaha ver coşkuyukuzum benim eşimin işi ve odamın büyüklüğüyle ilgili böyle bir lüksüm var. Çocuklar bilinçlendikten sonra anne baba yanında kalmaları ne kadar doğru onu bilmiyorum. Duruma göre bakılır sosyal medyada görüyorum yok bebeği hemen ayırın diyenler yok istediği kadar yaninda yatsın diyenler. Her konuda olduğu gibi kırk çeşit fikir var. Ben içimden geleni yapicam o yüzden
O bile olabilir hiç bişey öngöremiyorum şu anAşko bu gidişle zaten bebek değil, siz gidecekmişsiniz gibi geliyor odadan
Allah yardımcın olsun canım Allah iyi İK’larla karşılaştırsınKızlar rapor sonrası 1 haftayı bitirdim çalışma hayatında, ama çok yoruluyorum. Salı gününden beri hergün kahverengi lekelenmem oldu üstelik progestan aldığım halde. Bel ve kasık ağrısı da var. Sürekli oturarak çalışmak zorundayım arada kalkıyorum. 8-18 çalışma saatlerim ve aralarda uzanıp dinlenebileceğim imkanım da yok. Doktorumla konuştum yasal olarak en fazla 1 yıl içinde 40 gün rapor yazabileceğini söyledi benim yarısı kaldı zaten. 32. Haftaya kadar çalışmak istiyordum ama artık işe kalkmak zor geliyor ayaklarım geri geri gidiyor. Bugün çok düşündüm parasız da kalmak istemiyorum. Eşim var çok şükür çalışıyor ,evimiz de benim kira değil. Ama az da olsa param olsun istiyorum işyerimle konuşup işsizlik maaşı için yardımcı olabilir misiniz diye sorsam bilemiyorum hiç olmazsa işsizlik alırım rapor hakkım bittikten sonra diye düşünüyorum siz ne önerirsiniz aramızda İK var mı ? Yada bu işlerden anlayan bilgisi olanlar ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?