- 12 Ekim 2023
- 975
- 912
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.601
Eyvah benim bebeğim son ultrasonda kafasının üstündeydiCanım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum amabenimki de çok hareketli ne tatlı ne meyve suyu hiç müdahaleye gerek kalmadan kıpır kıpır doğduktan sonrası için korkuyorum ajsjsj
Canım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum amabenimki de çok hareketli ne tatlı ne meyve suyu hiç müdahaleye gerek kalmadan kıpır kıpır doğduktan sonrası için korkuyorum ajsjsj
oglumda karnimda cok hareketliydi gercekten bu dogru olabilirBenimkilerde karnımda çok haretliydiler doğdular aynı
ben oda yapmamistm 2 yasina kadar benim odamda besikte uyudu 2 yastan sonra oda yaptım genc odasi gibi sade yaniKızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
eyvahhh eyvahhEyvah benim bebeğim son ultrasonda kafasının üstündeydi
Bebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacakBende böyle büyük bişey değilde daha portatif bişey almayı düşündüm, çünkü odasına beşikte almayı istediğim için ikisi çok fazla olur gibi geldi. Fotodakini yatak odasında kullanırız aile yanına gideceğimiz zaman götürürüz daha kolay olur gibi geldi. Ama tecrübeli annelerden fikir almak isterim
Ay canlarım teşekkürler tavsiyeleriniz içinoglumda karnimda cok hareketliydi gercekten bu dogru olabilir
ama bu bebegim sakin olucak demek ki
saglıklı olsunlar da inşallah
ben oda yapmamistm 2 yasina kadar benim odamda besikte uyudu 2 yastan sonra oda yaptım genc odasi gibi sade yani
simdide oglumun besigini odama alicam 1 bucuk yasina kadar benimle olur sonra abisiyle oda da uyur artık
Ya işte asalet, işte feraset, işte fedakarlıkBebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacakbenimkiler muhtemelen 3-4 sene falan yatar hatta. Ben oda ayırmayı hiç istemiyorum
EvetSenin üçüncü bebek mi olacak canım
Yavrum 2. Trimesterda izin veriyorlar ben iki doktoruma da danıştım ikisi de augmentin kullan sonra cektirebilirsin dedi bu gece de ağrı olursa dediğin gbi sarımsağı deneyeyim dış ağrısı gerçekten beter bse senin de aklında bulunsunCanım benimde 7.haftada kırık dişim dolguluydu dolgu düştü dişim kırıldı şuan dişin yarısından çoğu yok seni çok iyi anlıyorum7.haftada mahvoldum hiçbişey yapamayız dedişer bende sarımsakla durdurdm ağrıyı hiçbişey geçirmedi bi tek sarımsak geçirdi antibiyotikte içemiyodum 2 aydır iyidim o sarımsak beni 2 ay tuttu resmen soğuk içmemeye de gayret ediyorum ama diş etim şişti bu seferde o kırık olan dişin arası ful şiş tekrar sarımsakla halletsmmi yoksa doktora söyleyip antibiyotiğe mi başlasam bilemedim doğuma kadar yardımcı olur mu dahada çok var doğuma of gerçekten pişmanım keşke dolgu yerine komple o dişi çektirseydim en arkadaki dişim bide ne olacak bizim bu hallerimiz ya tam iyiyiz derken bişiler oluyo
Kiz bazılarının organ eksik oluyo ya da başka bi sıkıntı çıkıyor ya hani ondan çok korkuyorum Allahım inşaallah hepimizin bebisleri de saglikli doğar çok aminKorkma canım detaylidan ya genetik bir problem yok zaten fetal yaptırdın. Büyük ihtimalle herşey yolunda. Zaten bişey de kalmadı ki detaylı için de
Aynen zaten boslarimi hep implantla doldurduydum bı masraf kapısı daha açıldı bugünü de boş gecmedik elhamdülillahDiş konusu şans biraz da canım. Hiç fırçalamayıp çürüksüz gezen de var. Bizim gibi sürekli bakım yapıp dişini kaybeden de. İmplant yaptircaz artık mecbur doğumdan sonra. Allah daha kötü dert vermesin napalim
Ağustosun 4une düşünüyorum detaylıyı 23haftalik olcaz inşaallah sizin ne zamanlar olacakKorkma canım detaylidan ya genetik bir problem yok zaten fetal yaptırdın. Büyük ihtimalle herşey yolunda. Zaten bişey de kalmadı ki detaylı için de
Valla güzelim ben yapmayı düşünmüyorum çok erken şöyle 3 4 yaşına gelsin aklı etsin öyle yaparım dedim bide benim evim kira malum gurbetteyim en uygunu bu dedim Park yatak alcamKızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Canım ilk başta illaki bir anne yanı beşik ya da anne yanı park yatak almak gerekiyor. Ama tabi ne kadar anne yanı da olsa kaldır emzir yatır yapacaksın illaki. Ben 4. Aydan sonra yanıma biraz yatırıp dönmeye başlayinca da yere indirmiştim. Küçük bir portatif beşik de yeterli olurmuş bizim için. Ama bebeğine göre değişiyor ablamınkiler 2-3 sene park yatakta yattılar mesela
Off sanırım bende yapacam o zaman, benim derdim o odadaki yatağı falan şu an nereye şutlarım misafir gelsede artık salonda yatar napim ya . Bizimde kendi evimiz çok şükür ama koca evi eşim resmen bekarken keyif evi yapmış, odaları resmen bir oda sauna, bir oda jakuzi, bir oda komple giyinme odası, misafir odası spor salonuydu ben oda yaptırımdım , ve hiç birini kullanmıyoruz baktıkça sinirlerim bozuluyor.
Bebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacakbenimkiler muhtemelen 3-4 sene falan yatar hatta. Ben oda ayırmayı hiç istemiyorum
Çıkıntı var erkek gibiAnlayanlar tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 5günlük
3d görüntüdemi, yoksa normal ultrason görüntüsündemi? Baziları da nub çıkıntısına göre tahmin yapıyorÇıkıntı var erkek gibi
Nub çıkıntı sı ama orada pek güvenme bu haftalarda yanılma payı çok canım3d görüntüdemi, yoksa normal ultrason görüntüsündemi? Baziları da nub çıkıntısına göre tahmin yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?