Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Eyvah benim bebeğim son ultrasonda kafasının üstündeydi

Benimkilerde karnımda çok haretliydiler doğdular aynı
oglumda karnimda cok hareketliydi gercekten bu dogru olabilir
ama bu bebegim sakin olucak demek ki
saglıklı olsunlar da inşallah
ben oda yapmamistm 2 yasina kadar benim odamda besikte uyudu 2 yastan sonra oda yaptım genc odasi gibi sade yani
simdide oglumun besigini odama alicam 1 bucuk yasina kadar benimle olur sonra abisiyle oda da uyur artık

Bebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacak benimkiler muhtemelen 3-4 sene falan yatar hatta. Ben oda ayırmayı hiç istemiyorum

Ay canlarım teşekkürler tavsiyeleriniz için

Yavrum 2. Trimesterda izin veriyorlar ben iki doktoruma da danıştım ikisi de augmentin kullan sonra cektirebilirsin dedi bu gece de ağrı olursa dediğin gbi sarımsağı deneyeyim dış ağrısı gerçekten beter bse senin de aklında bulunsun

Korkma canım detaylidan ya genetik bir problem yok zaten fetal yaptırdın. Büyük ihtimalle herşey yolunda. Zaten bişey de kalmadı ki detaylı için de
Kiz bazılarının organ eksik oluyo ya da başka bi sıkıntı çıkıyor ya hani ondan çok korkuyorum Allahım inşaallah hepimizin bebisleri de saglikli doğar çok amin

Aynen zaten boslarimi hep implantla doldurduydum bı masraf kapısı daha açıldı bugünü de boş gecmedik elhamdülillah

Valla güzelim ben yapmayı düşünmüyorum çok erken şöyle 3 4 yaşına gelsin aklı etsin öyle yaparım dedim bide benim evim kira malum gurbetteyim en uygunu bu dedim Park yatak alcam

Anlayanlar tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 5günlük

Eklentiler

• IMG_9292.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_9290.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 52

Evet canım, çok doğru lazım muhakkak ki, duruma göre o zaman bir yaklaşsın da alacağım, odasında ki beşiğe yatıramam, o sonraki iş, anne yanı şart

Canım benim evimde oda var zaten, yapmıştık hani her şeyini Annemler almıştı zaten, nasip olmadı kullanmak hali hazırda var odası Ikea hemnes bebek odasını aldık, şifonyer, beşik, dolap, hatta kız kardeşlerim oyun halısı, sallanan ana kucağı falan da almışlardı hepsi odasında şu an da hali hazırda bir oda var hatta eşim hassas o oda konusunda misafir falan da sokmuyor o odaya, kimse girmeyecek, asla kalamaz demişti başta üzülüyorduk ama o oda da bize çok iyi geliyordu hatıraları var, şimdi çok iyi hissediyorum dizaynını değiştireceğiz zaten biz yeni eve taşındık tüm kötü anılarımızı sildik, burayı yeniden dizeceğiz her şey streçli

Ben şimdiden bilemiyorum ya ayırma kısmını işte ama oda da hayalini kurup yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…