Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet canım ben normaldede asla havuza giremiyorum insanların girdiği havuza bunun düşüncesi bile kötü geliyor
Evet enfeksiyon riski çok fazla maalesef denizde de temiz bir deniz gerekiyor bide sanırım bir arkadaş yazmıştı uzun süre alt ıslak kalmamalıymış üç dört saat hiç çıkmazsak bir şey olmaz heralde

ben enfeksiyon dan çok korkuyorum ama buradaki arkadaşlarda girmiş sıkıntı olmaz inşallah :)

Kızlar Az önce ilk defa bebişimin tekmesini hissettim
Canım sende göbeğinde yağ yoksa yağ oranı düşükse hissedebilirsin benim yağ göbekte sıfır ben bazen sanki bir balık varmış gibi bişey oluyor tam bebeğin olduğu tarafta sana inanıyorum hissettiğine ben genelde karın üstü uzanınca hissediyorum

Arkadaşlar aranızda ferplex fol kan ilacını kullanan var mı 13.haftamdayim bir haftadır içiyorum bulantı yapıyor sizde de oldu mu

Şu listenin üstünü bir yoklayalım bakalım. Kızlar hiç yazmiyorsunuz bize. Bebisleriniz baya büyüdü. Cinsiyetler belli mi neler yapıyorsunuz

@bahrklbkler
@evhamlikurabiyee
@lunariaaa
B belisamaa
@hcelly
Selamm biz gayet iyyiz. Çok bulantım kusmalarım oldu ayrıca iltahsızlık vardı ama 2. Trimester güzel geçiyor. 12. Haftada doktorum cinsiyete erkek gibi dedi pipi oluşumu oluşmaya başlamış dedi amaaaa 16. Haftada kız olduğunu öğrendik aşırı şaşkınım hala

Kesinlikle öyledir canımm çocuk konusunda evdeki hesap çarşıya uymayacak muhtemelen ama işte yine de denemekte fayda var nasıl rahat olursa öyle yapacağız zaten mecburen

Ayyy büyükmüş seninki doktorum 17 haftadan sonra hissedebilirsin demişti

Ne kadar çok olıyıyor son zamanlarda böyle olaylar galiba yeni nesil beta kuşağı bir farklı geliyor hayırlı olsun minnoş ama galiba 11 12 13 haftada kesin net konuşulmaması lazım

İyi olmana sevindim canım Kızlarda da minik bi çıkıntı oluyormuş zaten doktor onu pipi sandı herhalde sağlıkla gelsin prenses

Ya kızlar yarın benim kontrolümün üstünden bir hafta geçmiş oluyor ve 16 haftanın içindeyim acaba gitsem.mi yoksa 10 gün olmasını beklesem mi bilemedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…