- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.681
Ya geçen hafta hissettiklernde bebekti o zamanKızlar Az önce ilk defa bebişimin tekmesini hissettim
yaa sen ciddi misinnKızlar Az önce ilk defa bebişimin tekmesini hissettim
Masallah yaKızlar Az önce ilk defa bebişimin tekmesini hissettim
Evet enfeksiyon riski çok fazla maalesef denizde de temiz bir deniz gerekiyor bide sanırım bir arkadaş yazmıştı uzun süre alt ıslak kalmamalıymış üç dört saat hiç çıkmazsak bir şey olmaz heraldeEvet canım ben normaldede asla havuza giremiyorum insanların girdiği havuza bunun düşüncesi bile kötü geliyor
ben enfeksiyon dan çok korkuyorum ama buradaki arkadaşlarda girmiş sıkıntı olmaz inşallah :)Evet enfeksiyon riski çok fazla maalesef denizde de temiz bir deniz gerekiyor bide sanırım bir arkadaş yazmıştı uzun süre alt ıslak kalmamalıymış üç dört saat hiç çıkmazsak bir şey olmaz heralde
Canım sende göbeğinde yağ yoksa yağ oranı düşükse hissedebilirsin benim yağ göbekte sıfır ben bazen sanki bir balık varmış gibi bişey oluyor tam bebeğin olduğu tarafta sana inanıyorum hissettiğine ben genelde karın üstü uzanınca hissediyorumKızlar Az önce ilk defa bebişimin tekmesini hissettim
Selamm biz gayet iyyiz. Çok bulantım kusmalarım oldu ayrıca iltahsızlık vardı ama 2. Trimester güzel geçiyor. 12. Haftada doktorum cinsiyete erkek gibi dedi pipi oluşumu oluşmaya başlamış dedi amaaaa 16. Haftada kız olduğunu öğrendik aşırı şaşkınım halaŞu listenin üstünü bir yoklayalım bakalım. Kızlar hiç yazmiyorsunuz bize. Bebisleriniz baya büyüdü. Cinsiyetler belli mi neler yapıyorsunuz
@bahrklbkler
@evhamlikurabiyee
@lunariaaa
B belisamaa
@hcelly
Kesinlikle öyledir canımm çocuk konusunda evdeki hesap çarşıya uymayacak muhtemelen ama işte yine de denemekte fayda varBen de gündüz salonda uyutup seste uyumaya alışsın diye düşünüyordum kuzum ama gerçekten bebeğin uyku işi planlandığı gibi olmuyorseninki belki odasında uyur belki sizin odayı ister belki salonda uyumak ister inan ki hiç belli olmuyor. Ben 5-6 ayllikken balkonda bebek arabasinda uyuttuğumu biliyorum bir dönem o kadar zorlamisti ki beni. Sonsuza dek sürecek gibi geliyordu ağlaya ağlaya balkonda sallıyordum ama tabiki bitti Düzen oluşturabilen de var tabi. Ben de çok okudum uyku eğitimleri rutinler falan ama gerçekten her bebeğe gelmiyor bunlar. Gerek de yokmuş kendimi bu kadar kasmaya. Kendimi yok yere zorlamisim diyorum şimdi. Bebek dediğin çok da yönetilebilir bişey değil
Ayyy büyükmüş seninki doktorum 17 haftadan sonra hissedebilirsin demiştiŞu an discideyim özür dilerim herkese tek tek yazamıyorum ama tekmeydi eminim içimi gidiklandirdi 3kere vurdu postacı misalisonra kesildi çok seslendim parmaklarımla vurdum tekrarlamadi kerata 18.haftadayim şu an Allahım hepimize güçlü tekmeler hissettirsin ağladım ya
Ne kadar çok olıyıyor son zamanlarda böyle olaylar galiba yeni nesil beta kuşağı bir farklı geliyorSelamm biz gayet iyyiz. Çok bulantım kusmalarım oldu ayrıca iltahsızlık vardı ama 2. Trimester güzel geçiyor. 12. Haftada doktorum cinsiyete erkek gibi dedi pipi oluşumu oluşmaya başlamış dedi amaaaa 16. Haftada kız olduğunu öğrendik aşırı şaşkınım hala
Evet kuzucum 1 hafta önden gidiyorduk zaten bikac aydır bu şekilde kaldık çabuk geçsin zaman siz de hissedin hemenAyyy büyükmüş seninki doktorum 17 haftadan sonra hissedebilirsin demişti
İyi olmana sevindim canımSelamm biz gayet iyyiz. Çok bulantım kusmalarım oldu ayrıca iltahsızlık vardı ama 2. Trimester güzel geçiyor. 12. Haftada doktorum cinsiyete erkek gibi dedi pipi oluşumu oluşmaya başlamış dedi amaaaa 16. Haftada kız olduğunu öğrendik aşırı şaşkınım hala
Benimde 3 gün önde gider:) aslında sata göre hesaplasanda benim hesapa göre bugün 13 haftalık aslındaEvet kuzucum 1 hafta önden gidiyorduk zaten bikac aydır bu şekilde kaldık çabuk geçsin zaman siz de hissedin hemen
Hala net konuşmadı 2 hafta sonra tekrar bakalım dediİyi olmana sevindim canımKızlarda da minik bi çıkıntı oluyormuş zaten doktor onu pipi sandı herhalde sağlıkla gelsin prenses
Ne için gitceksin canımmYa kızlar yarın benim kontrolümün üstünden bir hafta geçmiş oluyor ve 16 haftanın içindeyim acaba gitsem.mi yoksa 10 gün olmasını beklesem mi bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?