- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.701
Git git gitYa kızlar yarın benim kontrolümün üstünden bir hafta geçmiş oluyor ve 16 haftanın içindeyim acaba gitsem.mi yoksa 10 gün olmasını beklesem mi bilemedim yaa
Ben de hemen listeye eklemiştim sen 2 hafta sonra yaz yine gerekirse değiştiririzHala net konuşmadı 2 hafta sonra tekrar bakalım dedihayırlısı olsun sağlıklı olsun da iki cinsiyete de alıştım artık
Ya git bence 10 gün sonra yine gidersinYa kızlar yarın benim kontrolümün üstünden bir hafta geçmiş oluyor ve 16 haftanın içindeyim acaba gitsem.mi yoksa 10 gün olmasını beklesem mi bilemedim yaa
İnsallah aşkım
Ayy kızlara baak seennn nasıl öne geçmişlerKızlar son durumumuz 23 kiz ve 16 erkekbu hafta bakalım neler olacak yarın ben de bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım her zamanki gibi iyi geceler hepinize
Bana da 12. Haftamda kız dedi ama%70 dediği için emin olamadım bir de yazılanları görünce tekrar gidip emin olmak istiyorumKızlar son durumumuz 23 kiz ve 16 erkekbu hafta bakalım neler olacak yarın ben de bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım her zamanki gibi iyi geceler hepinize
Ay çok heyecanlıKızlar son durumumuz 23 kiz ve 16 erkekbu hafta bakalım neler olacak yarın ben de bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım her zamanki gibi iyi geceler hepinize
Çok haklısın beklemekte valla bu cinsiyet değişiminin bu kadar yaygın olduğunu hiç bilmiyordum bu topikleri okuyana kadarBana da 12. Haftamda kız dedi ama%70 dediği için emin olamadım bir de yazılanları görünce tekrar gidip emin olmak istiyorum
Ayy Allahımm ne ara 23 kız olmuşKızlar son durumumuz 23 kiz ve 16 erkekbu hafta bakalım neler olacak yarın ben de bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım her zamanki gibi iyi geceler hepinize
İkna olamıyor musun halaAyy kızlara baak seennn nasıl öne geçmişlerbenim randevuma daha çok var yaa keşke pipisini bi görseydim sjsjsj
%70 dediyse değişme ihtimali yüksek bence neler gördük bizBana da 12. Haftamda kız dedi ama%70 dediği için emin olamadım bir de yazılanları görünce tekrar gidip emin olmak istiyorum
Ay çok heyecanlıbizede haber et fotisini ekle
Tabiki atarım kızlarAyy Allahımm ne ara 23 kız olmuşhaberdar et mutlaka bizide vee ultrason resmide at bizede şebnem prensesden
Hadi inşallah canımTabiki atarım kızlardua edin bize her ultrason birazcık da korku bende
Hayırlı olsun doktorunuz iki şansıda kullanmış hem kız hem oğlan demişBana 10. Haftamda kız 12. Haftamda erkek gibi dedi ikili tarama riskli çıkınca fetal dna yaptırdım 3 günde çıktı sonuç sağlıklı bir kız müjdesini orada aldım
Başka şansı olsa onu da kullanacak demek kiHayırlı olsun doktorunuz iki şansıda kullanmış hem kız hem oğlan demişneysek ögrenmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?