Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hala net konuşmadı 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da iki cinsiyete de alıştım artık
Ben de hemen listeye eklemiştim sen 2 hafta sonra yaz yine gerekirse değiştiririz Baya değişik olmuş senin cinsiyet olayı. Benim doktorum çok kesin konuşmuştu ama ben de tırsıyorum bunları duydukça

Kızlar son durumumuz 23 kiz ve 16 erkek bu hafta bakalım neler olacak yarın ben de bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım her zamanki gibi iyi geceler hepinize
Ayy kızlara baak seennn nasıl öne geçmişler benim randevuma daha çok var yaa keşke pipisini bi görseydim sjsjsj

Kızlar son durumumuz 23 kiz ve 16 erkek bu hafta bakalım neler olacak yarın ben de bebeğimi göreceğim çok heyecanlıyım her zamanki gibi iyi geceler hepinize
Bana da 12. Haftamda kız dedi ama%70 dediği için emin olamadım bir de yazılanları görünce tekrar gidip emin olmak istiyorum

Ayy Allahımm ne ara 23 kız olmuş haberdar et mutlaka bizide vee ultrason resmide at bizede şebnem prensesden

Ayy kızlara baak seennn nasıl öne geçmişler benim randevuma daha çok var yaa keşke pipisini bi görseydim sjsjsj
İkna olamıyor musun hala birkaç yeni arkadaş daha geldi listeye. Özelden yazıyorlar erkek bebekleri almıyorum diyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…