Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar herkese günaydınn 4 aydır bir kere bile rüyamda bi bebek bi cinsiyet göremedim demiştim ya bugün rüyamda gördüm kız gördüm rüyamın tersimi çıkıcak yoksa gerçekten bu bi sinyal mi son 1 gün kala şaka gibi rüyama girdi bakalım hissim erkek rüyam kız çıktı hangisi tutucak of sabrım hiç kalmadı vallahi nasıl geççek bugün ya

Günaydınnn, ben de çok merak ediyorum dün bir rüyamda erkek bebeğim vardı gözleri boncuk gibiydi babasına benziyordu ama diğer rüyamda da doktor diyordu ki bebeğim yüzde 60 kız bebek olacak. hangisine inanacağımı şaşırdım. Hemn öğrenmek istiyorm

Ben hep kız gördüm rüyamda dün gecede gördüm :)

Benimde doktor körmüsün bu bebeğin pipisi mi var Allah aşkına dedi rüyamda bi baktım bacak arası bomboş ben normalde çok rüya gören biri değilimdir görsemde hatırlamam bakalım öğrencez az kaldı çok heycanlı çok yerimde duramıyorum kıpır kıpırım uyku tutmadı

Hahaha doktor çok emin konuşmuş doğrudur o zaman ya

kızzz maşallah senin göbiş sivri gerçekten, erkek göbeği bu diyip inanmazlar büyükler benim yusyuvarlak
Evet ya hiç deme birde bakarsın gerçekten oğlanmış duvarlar üstüme geliyor
Kız ne güzel büyümüş maşallah benim üst karnım da sis
Seninki ilk gebelik olduğu için biraz daha zaman alabilir bence benimki erken çıktı sanki:)

Ay yok ben alıştım bile lütfen seninki belli olmadı mı daha

Sabah aç karna atarsan o tamamen senin göbüş emin ol benimki akşam 5 aylık duruyor
Daha belli değil yaa açıkcası doktorum izinliydi geçen hafta gidecektim aslında olmadı birkaç gün içinde gidicem kısmet olursa yaaa iyi bari akşamları tek benimki kocaman olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…