- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.721
Ama 10. Haftada dediği doğru çıkmış sonuçtaBaşka şansı olsa onu da kullanacak demek kiama ben de 10.haftada sordum sorulmaz ki ya
Günaydınnn, ben de çok merak ediyorum dün bir rüyamda erkek bebeğim vardı gözleri boncuk gibiydi babasına benziyordu amaKızlar herkese günaydınn4 aydır bir kere bile rüyamda bi bebek bi cinsiyet göremedim demiştim ya bugün rüyamda gördüm kız gördüm rüyamın tersimi çıkıcak yoksa gerçekten bu bi sinyal mi son 1 gün kala şaka gibi rüyama girdi bakalım hissim erkek rüyam kız çıktı hangisi tutucak of sabrım hiç kalmadı vallahi nasıl geççek bugün ya
Ben hep kız gördüm rüyamda dün gecede gördüm :)Kızlar herkese günaydınn4 aydır bir kere bile rüyamda bi bebek bi cinsiyet göremedim demiştim ya bugün rüyamda gördüm kız gördüm rüyamın tersimi çıkıcak yoksa gerçekten bu bi sinyal mi son 1 gün kala şaka gibi rüyama girdi bakalım hissim erkek rüyam kız çıktı hangisi tutucak of sabrım hiç kalmadı vallahi nasıl geççek bugün ya
kızzz maşallah senin göbiş sivri gerçekten, erkek göbeği bu diyip inanmazlar büyüklerBizim göbüş bu kızlar tabi baya kırptım ettim artık görünüyor sivri olduğu için belli ediyor sanırım artık
Benimde doktor körmüsün bu bebeğin pipisi mi var Allah aşkına dedi rüyamda bi baktım bacak arası bomboşGünaydınnn, ben de çok merak ediyorum dün bir rüyamda erkek bebeğim vardı gözleri boncuk gibiydi babasına benziyordu amadiğer rüyamda da doktor diyordu ki bebeğim yüzde 60 kız bebek olacak. hangisine inanacağımı şaşırdım. Hemn öğrenmek istiyorm
Kız ne güzel büyümüş maşallah benim üst karnım da sisBizim göbüş bu kızlar tabi baya kırptım ettim artık görünüyor sivri olduğu için belli ediyor sanırım artık
Hahaha doktor çok emin konuşmuş doğrudur o zaman yaBenimde doktor körmüsün bu bebeğin pipisi mi var Allah aşkına dedi rüyamda bi baktım bacak arası bomboşben normalde çok rüya gören biri değilimdir görsemde hatırlamam bakalım öğrencez az kaldı çok heycanlı çok yerimde duramıyorum kıpır kıpırım uyku tutmadı
Evet ya hiç demekızzz maşallah senin göbiş sivri gerçekten, erkek göbeği bu diyip inanmazlar büyüklerbenim yusyuvarlak
Seninki ilk gebelik olduğu için biraz daha zaman alabilir bence benimki erken çıktı sanki:)Kız ne güzel büyümüş maşallah benim üst karnım da sis
Valla çok güzel büyümüş maşallah maşallahEvet ya hiç demebirde bakarsın gerçekten oğlanmış duvarlar üstüme geliyor
Seninki ilk gebelik olduğu için biraz daha zaman alabilir bence benimki erken çıktı sanki:)
Teşekkürler kuzum ilerki haftalarda herkes atsın çok tatlı olurValla çok güzel büyümüş maşallah maşallah
Herşeye hazırlıklı olmak lazımEvet ya hiç demebirde bakarsın gerçekten oğlanmış duvarlar üstüme geliyor
Seninki ilk gebelik olduğu için biraz daha zaman alabilir bence benimki erken çıktı sanki:)
Müsait olunca ben de atıcam ama benimki ödem galibaa haha fazlaca büyüdü sankiTeşekkürler kuzum ilerki haftalarda herkes atsın çok tatlı olur
Ay yok ben alıştım bile lütfenHerşeye hazırlıklı olmak lazım
Sabah aç karna atarsan o tamamen senin göbüş emin ol benimki akşam 5 aylık duruyorMüsait olunca ben de atıcam ama benimki ödem galibaa haha fazlaca büyüdü sanki
Ay yok ben alıştım bile lütfenseninki belli olmadı mı daha
Daha belli değil yaa açıkcası doktorum izinliydi geçen hafta gidecektim aslında olmadı birkaç gün içinde gidicem kısmet olursaSabah aç karna atarsan o tamamen senin göbüş emin ol benimki akşam 5 aylık duruyor
kızçeeee bebiş hareketini hissetmek nasıl bir duygu nasıl hissettin neye benziyor merak ediyormKız ne güzel büyümüş maşallah benim üst karnım da sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?