Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Kizlar bugün ikili test icin gideceğim inşallah güzel geçer cinsiyeti de söyler belki 13 haftaligim
Asla aksini düşünme canım güzel geçecek güzel olacak de benim arkadaşım ikili tarama testindeki sonuçla cinsiyet tahmini tahmini yapmıştı o da tuttu söylemezse yaz bana

Senin bebeğin erkek boşuna kafan karismasin

kızçeeee bebiş hareketini hissetmek nasıl bir duygu nasıl hissettin neye benziyor merak ediyorm
Bugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa bela sabah Mfk nin videosuna denk geldim bebeğin hareket etsin istiyorsan kahve ic diyodu iki bardak içtim mahvetti kerata

Bugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa bela sabah Mfk nin videosuna denk geldim bebeğin hareket etsin istiyorsan kahve ic diyodu iki bardak içtim mahvetti kerata
ayy kurban olurumm onaa maşallah yaaa kız sen yine de 1 iç fazla yüklenme bebişe ben de mfk bayılıyorum alem adam

Senin bebeğin erkek boşuna kafan karismasin
Yok ya karışmadı sadece çok gerçekçiydi hatta yarın doktoruma anlatcam sizi rüyamda gördüm bana böyle böyle dediniz diye zaten ben kendimi hiç kız anası olarak düşünmedim hayal bile kurmadım o kadar erkek anası tipi var ki bende anlatamam

yaaaaa sen tam hamiş olmuşsunnn kızzz maşallah çok da güzel olmuşşş göbiş şu alta haftanı yaz da her seferinde sormayalım 18 mi olmuştun sen
Yok yok 17 bitti 18deyiz tam olarak da 17+2 yavrum ama maşallah göbek 6aylik gibi artık yüz üstü hiç yatamiyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…