- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.781
OhaHepimize maşallah iyi iş çıkarıyoruz kızlarkayınvalidem hala soruyorum ikiz dmi bizden sakliyorsun diyor
Olsun yinede var bişeylerKızlar su içip öne ittire ittire çıkardığım göbeğim ve ben
Ayyy benim de hem göbek hem kalçada genişleme var ya, bu göbekten daha kalıcı bişey gibi geliyo banaKizlar benim göbekten daha çok kalcama büyüdü gibivalla boyum da 1.55 hem göbek hem kalça çok komik olurum artık
Maşallah maşallahGünaydın kızlarrrherkes göbüşlerini paylaşmışşş çook tatlısınız yaa benimde sabahları yok gibi akşamda böyle görünüyor çok garip balon balığı gibiyim
Göbüş şeklimiz aynı çok tatlı duruyorGünaydın kızlarrrherkes göbüşlerini paylaşmışşş çook tatlısınız yaa benimde sabahları yok gibi akşamda böyle görünüyor çok garip balon balığı gibiyim
Evettt ama benim kızAyyy öyle mi
Bunlarda hurafe amaEvettt ama benim kız
Ya tabi öyle hurafedeBunlarda hurafe ama
Tabi orası öyle Benimde doktor kız dedi ama kesin bişey yok bir dahaki sefere dedi bakalım kısmet herşeyYa tabi öyle hurafedeİnsan cinsiyet öğrenmemişken bi acaba mı diyor
Sağlıkla gelsinlerde hiç önemli değil kız erkek olması. Hayırlı evlat olsunlar inşallahTabi orası öyle Benimde doktor kız dedi ama kesin bişey yok bir dahaki sefere dedi bakalım kısmet herşey
Sen ne zaman gitceksin cnm baya oldu sanki git tekrarTabi orası öyle Benimde doktor kız dedi ama kesin bişey yok bir dahaki sefere dedi bakalım kısmet herşey
Ben bu tip olayına inanıyorum ya ben kendim için hep dedim kız anasıyım benden erkek çocuk çıkmaz diyeYok ya karışmadı sadece çok gerçekçiydi hatta yarın doktoruma anlatcam sizi rüyamda gördüm bana böyle böyle dediniz diyezaten ben kendimi hiç kız anası olarak düşünmedim hayal bile kurmadım o kadar erkek anası tipi var ki bende anlatamam
2 Buçuktaydi az kaldıannabelica aşko kaçta gidecen hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?