- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.669
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.761
oyyy teyzesinin minnağı yaa maşallah onaYok yok 17 bitti 18deyiz tam olarak da 17+2 yavrum ama maşallah göbek 6aylik gibi artık yüz üstü hiç yatamiyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum
Hepimize maşallah iyi iş çıkarıyoruz kızlarMaşallah çok büyümüş annesi
oyyy teyzesinin minnağı yaa maşallah onahahhahah ters dönmüş kaplumbağa çok güldüm yaa
Birde şüphe ediyorsun, daha ne olsun kız olması içinBen hep kız gördüm rüyamda dün gecede gördüm :)
Allakım ağlayacamBugün sabahtan beri karnımda dönüyor resmen alt karın ağrıları da basa belasabah Mfk nin videosuna denk geldim bebeğin hareket etsin istiyorsan kahve ic diyodu iki bardak içtim mahvetti kerata
Bebeğim 16.haftada aniden büyüyor 14 hafta felanken benimki de bu kadardıKızlar su içip öne ittire ittire çıkardığım göbeğim ve ben
2 hafta sonra gideceğim bakalım ne diyecek çok merak ediyorum%70 dediyse değişme ihtimali yüksek bence neler gördük bizne zaman gideceksin bir daha
Hahaha sonra da neden karınımız bu kadar şiş hareket edemiyoruz diye ağlıycazKızlar su içip öne ittire ittire çıkardığım göbeğim ve ben
Sen öyle dedin ya şimdi aşkım, 16+0 sabah uyandığımda beklediğim göbekBebeğim 16.haftada aniden büyüyor 14 hafta felanken benimki de bu kadardı
Reklamlarımız ücretli efendimHahaha sonra da neden karınımız bu kadar şiş hareket edemiyoruz diye ağlıycazKonuyla bağımsız olaraktan elbise linki alırım
Hahaha sonra da neden karınımız bu kadar şiş hareket edemiyoruz diye ağlıycazKonuyla bağımsız olaraktan elbise linki alırım
Beymen Club Siyah Kadın Siyah Midi Triko Elbise 1612634 | Beymen
Beymen Club markalı Siyah renk Kadın Siyah Midi Triko Elbise ürününü detaylı incelemek ve online satın almak için hemen Beymen.com'a tıklayın! 1612634www.beymen.com
Kanka siyahi kalmış sadece
Rica ederim baby’msiyah benim rengimdir ama ilk transparan kısmı biraz yukarıdaymış sanırım benim altıma giyindiğim şort görünür mağazaya gidip denemek lazım yine de. Çok teşekkür ederim canooo
Valla bende öyle olduSen öyle dedin ya şimdi aşkım, 16+0 sabah uyandığımda beklediğim göbekçantamı alıp doğuma gitmelik bir göbek olacak
Yok yok ikna oldum oğluşumla konuşuyorummm, seviyorum okşuyorum onuuuİkna olamıyor musun halabirkaç yeni arkadaş daha geldi listeye. Özelden yazıyorlar erkek bebekleri almıyorum diyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?