Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ya kıyamam ne anlayışsızlık ya. İş hayatı çok acimasiz gerçekten Neyse kuzum o zaman yapacak bişey yok. Zaten en nihayetinde önemli olan bebeklerimizin sağlığı

Benimde 5.5 ama dr um bir şey demedi bu konuda gerçi 6.aya kadr kilo alma dedi belki ondan mı dedi ben msjı almadım
5.5 normal canım. Benim de hep öyle çıkardı. O kadar panik oldum ki şimdi. Annem babam şeker hastasi genetik yatkınlığım var. Ama bugüne kadar iyiydi hep kızımda şeker yüklemesi falan çok iyi çıkmıştı. Ay inşallah bişey yoktur korktuğum kadar

Dikkat et ozaman canım panik ol neye fayda
Benimde baba tarafım hep şeker hastası :/

Ah sorma kuzum yaa.. epey zorlaniyorum. Bende seviniyordum baslarda yazin bisey istemesede canim karpuz fln yerim diye ama olmadi iste
Olsun yavrum saglikli olsun da
Hepimiz cok güzel ve güçlü anneleriz bebislerimiz icin herseyi yapariz
Tamam kuzum anlatirsin bir ara

Kuzum ya benim hba1c bi tık yuksek çıkmış. Üst sınır 5.9. Benimki 6 geldi. Benim şekerim hep normal çıkıyordu. Tokluk 88 geldi bugün hatta. Hba1cden korkmalı miyim sence. Sen anlıyorsun bu işten
Kuzu benimde doktor ilk basta hba1c degerimden uyarmisti ayni denin gibi 1 basamak yuksekti sadece normal degerden. Doktor da bana dikkat et aclik tokluk kan ver mutlaka dedi. Eger asiri yuksek cikarsa direkt şeker yüklemesi yapiliyor zaten. Ama ben diyetle biraz toparlayabilince doktor seker yuklemesi istemedi, muhtemelen seninde beslenmeye dikkat etmen gerek canim. Diyet gibi degilde mesela sekerli tatli asiri yememeye çalış. Olabildigince az tüket. Üstte de yazdim 3 aydan sonra vucut ekstra glikoz salgiladigi icin degerin de sınırda oldugu icin dikkat etmekte fayda var
Kızlar idrarım felaket ya hunharca da su içiyorum napicam. İlaçlık bir tablo mu sizce. babylovee bebişim sende olmuştu ya enfeksiyon bi baksana sonucuma. Seni darliyorum ama
Canim doktor mutlaka yorumlasin. Ama sanki ilac vermeli gibi duruyor. Bende hafif ciktiginda bile eritrosit lökosit yüksekliği hemen tek kullanimlik monurol vermisti dr.
Bakteri de cikmis sende belki kültür de vermeni isterler sonucunu görünce doktorlar. Bakteri oldugunda mutlaka bir kutu antibiyotik ile yolluyorlar eve :)
Aşk olsun ne darlamasi

Aşkım doktora yapmış ya grubun profu

Aşkım doktora yapmış ya grubun profu
Keske capcahil olsaydım bu konularda
annabelica nin dedigi gibi benimde ailemde şeker ne yazik ki genetik hastalik. O nedenle doktor dikkat etmen gerekiyor deyince ve detaylariyla anlatinca birde ustune ailede şeker hikayesini duyunca doktor bana sadece dondurmalara uzaktan bakmaya izin verdi iste neyse buna şükür napalim.
Idrar yollari konusunda da malum daha 6 haftalikken antibiyotik kullandim ya ben o aralar cok arastirmistim
Bide recete yazma iznim olsa oturmusum kendime doktor olmusum diyecem

Ya üzüldüm biraz. Ben Çarşamba günü buradaki doktorum acilde nöbetçiymis ona bi gösteririm sonucumu. Diğeri için de dahiliyeye bi gideyim. Zaten şekerle aram pek iyi değil bulantım bile yeni yeni düzeldi zaten. Bu üzdü biraz ama napalim dikkat edicem. Sağol kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…