- 18 Temmuz 2022
- 6.330
- 10.627
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.901
Ya kıyamam ne anlayışsızlık ya. İş hayatı çok acimasiz gerçektenhe anladım canım ben üni hastanesi de iyidir diye düşünmüştüm. Hahaha egeyi bırakamıyorsun aslaben devlet hastanesi hiç denemedim aslında evde olsam devlete gidebilirdim. Çalışıyorum ve işlerimiz genelde çok yoğun oluyor hafta içi izin almam da sıkıntı oluyor, özel olunca cumartesi günleri gidiyorum kontrollere benim için tek artısı bu. Hamilelikte evet izin vermeleri gerekir ama maalesef bir kere izin verseler ikinciye kem küm yapılıyor. kimseye ağız açmamak için haftasonları görüyorum işimi
Ajan yaMesela sen usg fotosu gönderdin diyelim senin mesajlarına giriyorum profilden , mesajlarda usg fotosu gönderdiğin kısma tıklıyorum o zamanki konuşmaya gidiyorum
5.5 normal canım. Benim de hep öyle çıkardı. O kadar panik oldum ki şimdi. Annem babam şeker hastasi genetik yatkınlığım var. Ama bugüne kadar iyiydi hep kızımda şeker yüklemesi falan çok iyi çıkmıştı. Ay inşallah bişey yoktur korktuğum kadarBenimde 5.5 ama dr um bir şey demedi bu konuda gerçi 6.aya kadr kilo alma dedi belki ondan mı dedi ben msjı almadım
Arama simgesinden kullanıcı adına kendi nickini,ara kısmınıda bakacağın kişinin nickini yazarsan o kişiye yazdıkların çıkar sadece bende öyle buluyorum :)))Ne zaman konuştuğumuzu nerden biliyorsunuz
Balıkesirde herkes akraba olabilir o ihtimal var
Ya neler biliyorsunuz buranın kurdu olmuşsunuzArama simgesinden kullanıcı adına kendi nickini,ara kısmınıda bakacağın kişinin nickini yazarsan o kişiye yazdıkların çıkar sadece bende öyle buluyorum :)))
O sırada sadece yazmayı bilen benYa neler biliyorsunuz buranın kurdu olmuşsunuz
Dikkat et ozaman canım panik ol neye fayda5.5 normal canım. Benim de hep öyle çıkardı. O kadar panik oldum ki şimdi. Annem babam şeker hastasi genetik yatkınlığım var. Ama bugüne kadar iyiydi hep kızımda şeker yüklemesi falan çok iyi çıkmıştı. Ay inşallah bişey yoktur korktuğum kadar
Haklısın canım. Dahiliyeye mı gitsem napsam ki acabaDikkat et ozaman canım panik ol neye fayda
Benimde baba tarafım hep şeker hastası :/
Ay ben şu zayıflama takımlarında kaptanlık yaptım yıllarca ondan mecbur öğrendim iş icabıYa neler biliyorsunuz buranın kurdu olmuşsunuz
Benim tahminler hiç şaşmadı ben tek kız demiştim
Zaten karar vermiştik doğumdan sonra bize o takım şartAy ben şu zayıflama takımlarında kaptanlık yaptım yıllarca ondan mecbur öğrendim iş icabı
Tmm tekrardan aktif ederiz sayfayıZaten karar vermiştik doğumdan sonra bize o takım şartkaptan da sen olursun zayıflat bizi
Ah sorma kuzum yaa.. epey zorlaniyorum. Bende seviniyordum baslarda yazin bisey istemesede canim karpuz fln yerim diye ama olmadi isteOff aşkım senin gerçekten çok zormuş, şansa bak tam o meyvelerin coştuğu sırada hamileyiz, ay inşallah sonuçlar iyi gelirde en azından meyveye izin verirama helal olsun sana iradelisin. Bebeğin için şimdiden neler yapıyorsun
Aşkım özelden anlatırım bir gün uzun uzun
Kuzu benimde doktor ilk basta hba1c degerimden uyarmisti ayni denin gibi 1 basamak yuksekti sadece normal degerden. Doktor da bana dikkat et aclik tokluk kan ver mutlaka dedi. Eger asiri yuksek cikarsa direkt şeker yüklemesi yapiliyor zaten. Ama ben diyetle biraz toparlayabilince doktor seker yuklemesi istemedi, muhtemelen seninde beslenmeye dikkat etmen gerek canim. Diyet gibi degilde mesela sekerli tatli asiri yememeye çalış. Olabildigince az tüket. Üstte de yazdim 3 aydan sonra vucut ekstra glikoz salgiladigi icin degerin de sınırda oldugu icin dikkat etmekte fayda varKuzum ya benim hba1c bi tık yuksek çıkmış. Üst sınır 5.9. Benimki 6 geldi. Benim şekerim hep normal çıkıyordu. Tokluk 88 geldi bugün hatta. Hba1cden korkmalı miyim sence. Sen anlıyorsun bu işten
Canim doktor mutlaka yorumlasin. Ama sanki ilac vermeli gibi duruyor. Bende hafif ciktiginda bile eritrosit lökosit yüksekliği hemen tek kullanimlik monurol vermisti dr.Kızlar idrarım felaket ya hunharca da su içiyorum napicam. İlaçlık bir tablo mu sizce.babylovee bebişim sende olmuştu ya enfeksiyon bi baksana sonucuma. Seni darliyorum ama
Aşkım doktora yapmış yaKuzu benimde doktor ilk basta hba1c degerimden uyarmisti ayni denin gibi 1 basamak yuksekti sadece normal degerden. Doktor da bana dikkat et aclik tokluk kan ver mutlaka dedi. Eger asiri yuksek cikarsa direkt şeker yüklemesi yapiliyor zaten. Ama ben diyetle biraz toparlayabilince doktor seker yuklemesi istemedi, muhtemelen seninde beslenmeye dikkat etmen gerek canim. Diyet gibi degilde mesela sekerli tatli asiri yememeye çalış. Olabildigince az tüket. Üstte de yazdim 3 aydan sonra vucut ekstra glikoz salgiladigi icin degerin de sınırda oldugu icin dikkat etmekte fayda var
Canim doktor mutlaka yorumlasin. Ama sanki ilac vermeli gibi duruyor. Bende hafif ciktiginda bile eritrosit lökosit yüksekliği hemen tek kullanimlik monurol vermisti dr.
Bakteri de cikmis sende belki kültür de vermeni isterler sonucunu görünce doktorlar. Bakteri oldugunda mutlaka bir kutu antibiyotik ile yolluyorlar eve :)
Aşk olsun ne darlamasi
Keske capcahil olsaydım bu konulardaAşkım doktora yapmış yagrubun profu
Ya üzüldüm biraz. Ben Çarşamba günü buradaki doktorum acilde nöbetçiymis ona bi gösteririm sonucumu. Diğeri için de dahiliyeye bi gideyim. Zaten şekerle aram pek iyi değil bulantım bile yeni yeni düzeldi zaten. Bu üzdü biraz ama napalim dikkat edicem. Sağol kuzucumKuzu benimde doktor ilk basta hba1c degerimden uyarmisti ayni denin gibi 1 basamak yuksekti sadece normal degerden. Doktor da bana dikkat et aclik tokluk kan ver mutlaka dedi. Eger asiri yuksek cikarsa direkt şeker yüklemesi yapiliyor zaten. Ama ben diyetle biraz toparlayabilince doktor seker yuklemesi istemedi, muhtemelen seninde beslenmeye dikkat etmen gerek canim. Diyet gibi degilde mesela sekerli tatli asiri yememeye çalış. Olabildigince az tüket. Üstte de yazdim 3 aydan sonra vucut ekstra glikoz salgiladigi icin degerin de sınırda oldugu icin dikkat etmekte fayda var
Canim doktor mutlaka yorumlasin. Ama sanki ilac vermeli gibi duruyor. Bende hafif ciktiginda bile eritrosit lökosit yüksekliği hemen tek kullanimlik monurol vermisti dr.
Bakteri de cikmis sende belki kültür de vermeni isterler sonucunu görünce doktorlar. Bakteri oldugunda mutlaka bir kutu antibiyotik ile yolluyorlar eve :)
Aşk olsun ne darlamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?