Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bu arada Fetal DNA sonucum çıkmadı hala kızlar. Dün rapor yazdırmak için doktora gittim raporum bitince artık çalışmayacağım kızlar. Dün doktor tekrar baktı cinsiyete yine kıza benzettiğini söyledi ama yanılabilirim erken haftalarda bazen pipiyi göremediğimiz oluyor dedi. 13+4 te erkek olsa göremez miydi sizce de kızlar ?

kaç gün oldu kız fetalde. Aradın mı hiç

Hiç tahmin yapmışmıydı önce canım hayırlı olsun hisler yanılmaz annenin bebeğine olan hissini hiç bir ultrason hiçbir doktor o kadar iyi bilemezmiş
Kızlarda yanılma payı bırakıyorlar genelde bazen pipi yapışıklıgı yada genital organ geç gelişebilir yada pozisyon açı uygun değilse bir tahmin bırakıyor lar ama burda kesin kız diyen doktor larda var benimde doktor um bekle dedi demmeki seninde doktorun kesin konuşmak istememiş

Ay maşallah ben onu kaldırdığı bacakları yerimmmm

Benim kızım 13+0 belli etti dünde fetal dna onayladı

Evet evet kocam bey tarafından yüzde yüz kız bana kalırsa erkekti ama en son videodan nubunu gördüm kız olabilir de valla tam bir sürpriz olacak bana
Aşkım sen çok bakmaktan halüsinasyon gördün dr mutlaka tok git baby, yanında çikolata götür 15-20 dk öncesinden ye mutlaka çok erken yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…