- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.061
Ay bana da salatalık bir yarıyor canım içimde salatalık ağacı çıkacakBana da karpuz ve salatalık yaramıyor. Dondurma iyi geliyor
kesinlikleee rahat maşallahBenim oğlan rahat olcak herhalde baksanaAminnn canımmm güzel haberleri bekliyoruzz
3 te canımsaat kaçta canım randevun
Ay bana da salatalık bir yarıyor canım içimde salatalık ağacı çıkacaktuz ve limonla çok yiyorum kilo kilo
az kalmış3 te canım
Ay evet çok heyecanlıyım canım dua edin bana da sağlıklı haberini alayımaz kalmış
alcan kuzum merak etme stres yapma kahve iç çikolata da ye ki bebiş yerinde duramasınAy evet çok heyecanlıyım canım dua edin bana da sağlıklı haberini alayım
kaç gün oldu kız fetalde. Aradın mı hiçBu arada Fetal DNA sonucum çıkmadı hala kızlar. Dün rapor yazdırmak için doktora gittim raporum bitince artık çalışmayacağım kızlar. Dün doktor tekrar baktı cinsiyete yine kıza benzettiğini söyledi ama yanılabilirim erken haftalarda bazen pipiyi göremediğimiz oluyor dedi. 13+4 te erkek olsa göremez miydi sizce de kızlar ?
Ayyy amin inşaallah kuzum ağzın bal yesinalcan kuzum merak etme stres yapma kahve iç çikolata da ye ki bebiş yerinde duramasınHissediyorum ki cinsiyeti de öğreneceksin
Hiç tahmin yapmışmıydı önce canım hayırlı olsun hisler yanılmaz annenin bebeğine olan hissini hiç bir ultrason hiçbir doktor o kadar iyi bilemezmişKızlarrrrrr ben geldimmmbizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi koyalımmmm
Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordumbabamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede Eki Görüntüle 3608839
Kızlarda yanılma payı bırakıyorlar genelde bazen pipi yapışıklıgı yada genital organ geç gelişebilir yada pozisyon açı uygun değilse bir tahmin bırakıyor lar ama burda kesin kız diyen doktor larda var benimde doktor um bekle dedi demmeki seninde doktorun kesin konuşmak istememişBu arada Fetal DNA sonucum çıkmadı hala kızlar. Dün rapor yazdırmak için doktora gittim raporum bitince artık çalışmayacağım kızlar. Dün doktor tekrar baktı cinsiyete yine kıza benzettiğini söyledi ama yanılabilirim erken haftalarda bazen pipiyi göremediğimiz oluyor dedi. 13+4 te erkek olsa göremez miydi sizce de kızlar ?
Heyecanla bekliyoruz seni doktor tahmin yapmışmıydıAy evet çok heyecanlıyım canım dua edin bana da sağlıklı haberini alayım
Ben de inanılmaz rahatlıyorum yoksa mideme kramp giriyoEvet evet başucuna tuzlu atıştırmalık koy bence yataktan kalkmadan ağzına at .Gerçi o safrayı kusunca da rahatlıyorum ben sonrasında .
Yok canım yanılıyoruz dedi yapmadı .Nubu karmaşıktı zaten bir dik bir paralelHeyecanla bekliyoruz seni doktor tahmin yapmışmıydı
Ayy seninki daha heyecanlı o zaman hakkında hayırlı olan olsunYok canım yanılıyoruz dedi yapmadı .Nubu karmaşıktı zaten bir dik bir paralel
Ay maşallah ben onu kaldırdığı bacakları yerimmmmKızlarrrrrr ben geldimmmbizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi koyalımmmm
Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordumbabamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede Eki Görüntüle 3608839
Evet evet kocam bey tarafından yüzde yüz kızAyy seninki daha heyecanlı o zaman hakkında hayırlı olan olsun
Benim kızım 13+0 belli ettiBu arada Fetal DNA sonucum çıkmadı hala kızlar. Dün rapor yazdırmak için doktora gittim raporum bitince artık çalışmayacağım kızlar. Dün doktor tekrar baktı cinsiyete yine kıza benzettiğini söyledi ama yanılabilirim erken haftalarda bazen pipiyi göremediğimiz oluyor dedi. 13+4 te erkek olsa göremez miydi sizce de kızlar ?
Aşkım sen çok bakmaktan halüsinasyon gördünEvet evet kocam bey tarafından yüzde yüz kızbana kalırsa erkekti ama en son videodan nubunu gördüm kız olabilir de valla tam bir sürpriz olacak bana
Hahahha tamam kuzumAşkım sen çok bakmaktan halüsinasyon gördündr mutlaka tok git baby, yanında çikolata götür 15-20 dk öncesinden ye mutlaka çok erken yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?