- 23 Ekim 2024
- 3.806
- 5.979
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.081
Anayız biz anaHahahha tamam kuzumsana göre de kesin erkek bakalım biz hepimiz mi yanılacağız yoksa kocam mı
Ben hislerime pek güvenemiyorum kuzumAnayız biz ana
BendeBen hislerime pek güvenemiyorum kuzum
bu yazılanları okuduktan sonra icim bir nebze ferahladı , umutlandım. inşallah temiz sonuç haberiyle gelirim burayaCanım ben 35 yaşındayım nazal kemik var ense kalınlığı da 1.20mm olmasına rağmek yüksek risk çıktım ikili tarama testine güvenme sonuçta tarama testi ve yanılma oranı çok yüksek
doğurasıya kadar devamŞu an diş yüzünden çekiniyorum o bitecek detaylidan cekincem o bitecek başka bi sıkıntı bulcam kendime ben boş durmam biliyorum kendimi
bu konuyla ilgili bir şey sorucam canım ya şu instada anneler doktor karınlarına bakarken yiyor ya çikolatayı neden öyle yapıyolar, bana da doktorum 20 dk önce ye çikolatanı demişti dokrota cinsiyet heycanından sormayı unuttumAşkım sen çok bakmaktan halüsinasyon gördündr mutlaka tok git baby, yanında çikolata götür 15-20 dk öncesinden ye mutlaka çok erken yeme
Seninki çok karışık sen ne hissediyorsun peki:)Evet evet kocam bey tarafından yüzde yüz kızbana kalırsa erkekti ama en son videodan nubunu gördüm kız olabilir de valla tam bir sürpriz olacak bana
Bende perinatologa gittiğimde sordum ordamı yiyeyim yoksa evdemi kaç dk öncesinden dediğimde, 15-20 dk öncesinden dedi doktorumun asistanıbu konuyla ilgili bir şey sorucam canım ya şu instada anneler doktor karınlarına bakarken yiyor ya çikolatayı neden öyle yapıyolar, bana da doktorum 20 dk önce ye çikolatanı demişti dokrota cinsiyet heycanından sormayı unuttum
aynı cevabı aldım bende canım birebirBende perinatologa gittiğimde sordum ordamı yiyeyim yoksa evdemi kaç dk öncesinden dediğimde, 15-20 dk öncesinden dedi doktorumun asistanıçünkü o tatlının amniyo sıvısına karışma süresi o kadarmış, bebekten amniyo sıvısından bakıyor ya tadına, bilmiyorum ben böyle bilgilendirildim
Yok kuzum normalde erken gidecektim detaylı ultrasonu varmış doktorunBendebenim hislerim bende pek işe yaramıyor, ama genelde başkalarında doğru çıkar, acaba erken gitsen almazmı seni
İnstadakiler şekil yapıyor kankaaynı cevabı aldım bende canım birebir
Erkek hissediyorum ben canımSeninki çok karışık sen ne hissediyorsun peki:)
Senin şimdi gideceğin perinatolog dimi aşkımYok kuzum normalde erken gidecektim detaylı ultrasonu varmış doktorun
bencede yaaa reels i süslemek içinİnstadakiler şekil yapıyor kankahemen gömme moduna geçiş
Bekliyoruz seni bugünErkek hissediyorum ben canım
Aradım canım cumaya kadar çıkar dedilerkaç gün oldu kız fetalde. Aradın mı hiç
Benimde kimyasal yaptığım zaman Eylüldü, o sebeple eylül annelerini takip ediyordum ama bir şey elimi germiş olacak ki oraya hiç yazmamıştım. Senide orda aktif olmana rağmen hatırlayan yoktu diyorsun bence kalpten bir şeyler bağlamayınca olmuyor. Burda erken zamanda gönülden dostluk oluştuKızlar ben ikizlerimi kaybetmeden önce eylül anneleri grubundaydım, ordada böyle aktiftim keyifliydi. Bebeklerim alındıktan sonra ben 2 haftaya yakın girmedim buraya, girdiğimde ismimi bile hatırlayan yoktu. Yani yokluğum farkedilmemiş. Ama burada geçen sürede giremediğimde o kadar çok hatırlayıp merak içinde kalmışsınız ki haber vermediğim için utandım durumu. Çok güzel bağ kurduk, şimdi birimiz bir gün yazmasa merak içinde kalıyoruz, bebeklerimiz doğuncada bu grup anneler klübünde devam edelim böyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?