Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım ben 35 yaşındayım nazal kemik var ense kalınlığı da 1.20mm olmasına rağmek yüksek risk çıktım ikili tarama testine güvenme sonuçta tarama testi ve yanılma oranı çok yüksek
bu yazılanları okuduktan sonra icim bir nebze ferahladı , umutlandım. inşallah temiz sonuç haberiyle gelirim buraya

Pro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin

Şu an diş yüzünden çekiniyorum o bitecek detaylidan cekincem o bitecek başka bi sıkıntı bulcam kendime ben boş durmam biliyorum kendimi
doğurasıya kadar devam olsun böyle şeyler olucak malesef benim cocuğumda şuan su çiçeği cıkarıyor ve hamile anneler içinde tehlikeliymiş bebek için 20.haftaya kadar yane kısacası bitmiyor sorunlar

Aşkım sen çok bakmaktan halüsinasyon gördün dr mutlaka tok git baby, yanında çikolata götür 15-20 dk öncesinden ye mutlaka çok erken yeme
bu konuyla ilgili bir şey sorucam canım ya şu instada anneler doktor karınlarına bakarken yiyor ya çikolatayı neden öyle yapıyolar, bana da doktorum 20 dk önce ye çikolatanı demişti dokrota cinsiyet heycanından sormayı unuttum

Bende perinatologa gittiğimde sordum ordamı yiyeyim yoksa evdemi kaç dk öncesinden dediğimde, 15-20 dk öncesinden dedi doktorumun asistanı çünkü o tatlının amniyo sıvısına karışma süresi o kadarmış, bebekten amniyo sıvısından bakıyor ya tadına, bilmiyorum ben böyle bilgilendirildim

aynı cevabı aldım bende canım birebir

Kızlar ben ikizlerimi kaybetmeden önce eylül anneleri grubundaydım, ordada böyle aktiftim keyifliydi. Bebeklerim alındıktan sonra ben 2 haftaya yakın girmedim buraya, girdiğimde ismimi bile hatırlayan yoktu . Yani yokluğum farkedilmemiş. Ama burada geçen sürede giremediğimde o kadar çok hatırlayıp merak içinde kalmışsınız ki haber vermediğim için utandım durumu. Çok güzel bağ kurduk, şimdi birimiz bir gün yazmasa merak içinde kalıyoruz, bebeklerimiz doğuncada bu grup anneler klübünde devam edelim böyle inşallah

Benimde kimyasal yaptığım zaman Eylüldü, o sebeple eylül annelerini takip ediyordum ama bir şey elimi germiş olacak ki oraya hiç yazmamıştım. Senide orda aktif olmana rağmen hatırlayan yoktu diyorsun bence kalpten bir şeyler bağlamayınca olmuyor. Burda erken zamanda gönülden dostluk oluştu uzun süreler devam edeceğimize inanıyorum oğlumun sayfasından arkadaşlarla hala iletişimdeyim 9 yıl olmuş hiç kopmadık çocuklarımız 3e geçti büyüdüler okullu oldular bir zamanlar hangi zıbın hangi bebek arabası derken şimdi hangi kurs hangi okul çantası konuşuyoruz sizlede öyle olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…