Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
babylovee annabelica iki gündür şekerle ilgili bir şey deniyorum normalde 21 den sonra asla bişey yemezdim ona rağmen sabah açlık şekerim 95altında gelmezdş. İki gündür 21.30 gibi azıcık kabak çekirdeği biraz kuru yabanmersini biraz da leblebi yiyorum ve şaka gibi uzun zaman sonra 95 altını gördüm. Yabanmersini şekeri dengelermiş zaten. Birkaç gün daha deneyip bilgi veririm tekrar size

Canım benimde akşamları geliyor sade soda içiyorum evin içinde biraz yürüyorum. Kusmak istemiyorum çünkü artık sonra geçiyor.
Kuzum bana bazı besinler yaramıyor onu farkettim mesela soda içmek de beni kusturuyor .Sonra dondurma ve sarımsaklı şeyler .Onlara dikkat edeceğim bakayım

Tam olarak o dediğin oluyor. Bu sabah kalktım iş için hazırlanacağım onu bile bekleyemedi. Uyanır uyanmaz yemek yemem gerekiyor galiba
Evet evet başucuna tuzlu atıştırmalık koy bence yataktan kalkmadan ağzına at .Gerçi o safrayı kusunca da rahatlıyorum ben sonrasında .

Merhaba anneler bulantı yaşamaya devam edenleri gördüm. Ben de hala yaşıyorum, ilaçla epey hafifledi. Sabah uyanır uyanmaz kalkıp yemeğe oturmazsam çok kötü oluyorum. Bazen peynir ekmek bile yesem hemen hafifliyor.

Youtubeda hamile pilatesi videolarına baktım dün, hantal hissettim kendimi biraz esnemek ve güçlenmek istiyorum. Bir kanal keşfettim trimestera göre ayırmış videoları, güzel görünüyor egzersizleri de. Elçin Demirel kanalın adı. Belki bakmak isteyenler olur

Cinsiyet için bana doktor %80 kız dedi bir önceki muayenede, ama alışveriş yapmayın dedi bir sonraki muayenede konuşuruz dedi. Görüyorum ki çok cinsiyeti değişenler oluyor o sebeple kesin değil gözüyle bakıyorum ben de

Her şey gönlümüzce olsun ve hayırlı sonuçlar gelsin bu testlerden gebeliğimiz boyunca diye dua ediyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeğimizi. O kadar kırılgan bir dönem ki hamilelik burada kaygılananları, en ufak bir şeyden şüphe duyanları anlıyorum. Böyle hassas bir dönem olduğunu hayal bile edemezdim.
Sevgiler tatlışlar

Evet evet başucuna tuzlu atıştırmalık koy bence yataktan kalkmadan ağzına at .Gerçi o safrayı kusunca da rahatlıyorum ben sonrasında .
safra çıkmadan bende rahatlayamıyordum, 15 haftalık olduk şimdi maşallahımız var artık günde 1 kere ya da hiç olmuyor :)) dayanın kızlar biticek bende hiç bitmicek sanıyodum kaç kere serum aldım bir de düşük tansiyondum normalde de kusunca daha da düşüyordu ayıla bayıla bugünlere geldik çok şükür darısı hepinizeee

Amin canım benim de tansiyon hep 8-3 9-4 . Ben de 15 haftayı tamamlıyorum çok şükür ama akşam kusmaları var ama çok şükür ki gün içinde sürekli bulantı hali yok ya ona çok şükür .O beni çok zorluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…