- 18 Temmuz 2022
- 6.337
- 10.652
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.021
Olmadığına çok eminim canım. O kadar hassas değil bebekler hiç korkmaKızlar günaydın geçen gün iki dişimi çektirdim ama hala tedirginim geçmiyor bı turlu oğluşuma bişe olmamıştır dimi
İnşaallah ya kafaya taktım mi takıyorum ben deOlmadığına çok eminim canım. O kadar hassas değil bebekler hiç korkma
uzakmışız canımGemlik canım ben .Bursa’da dr Ahmet Yılmaz a gidiyorum
Aynen canım biz Bursa ya uzağız biraz zaten araçla 30 dk filan yerine göre 40 dkuzakmışız canım
osmangazi hamitlerdeyim bende
Sen doktor olarak kime gidiyorsun canımuzakmışız canım
osmangazi hamitlerdeyim bende
Canim saglik ocağına gebelik bildirimi yaparsan gebelik boyunca 4 kere cagiriyorlarmis kan ve idrar testi hakkın oluyormuşSonra tekrar isteniyor mu canım, bilmediğimden soruyorum
Canım benimde akşamları geliyor sade soda içiyorum evin içinde biraz yürüyorum. Kusmak istemiyorum çünkü artık sonra geçiyor.Sabah hiç yok bende de akşam afedersiniz her şeyi çıkartıyorum inş en kısa zamanda geçer
Ben 13+3 oldum . Akşam kusmaları azaldı ama sabahları istisnasız kusuyorumKızlar bu haftalarda olup hala kusmaya devam eden var mı ya .Her akşam , akşam yemeğini istisnasız kusuyorum hala
Ben sabahları hala kusuyorum malesefCanım benimde akşamları geliyor sade soda içiyorum evin içinde biraz yürüyorum. Kusmak istemiyorum çünkü artık sonra geçiyor.
Kuzum bana bazı besinler yaramıyor onu farkettim mesela soda içmek de beni kusturuyor .Sonra dondurma ve sarımsaklı şeyler .Onlara dikkat edeceğim bakayımCanım benimde akşamları geliyor sade soda içiyorum evin içinde biraz yürüyorum. Kusmak istemiyorum çünkü artık sonra geçiyor.
Sabah boş mide çok dolanırsam bende safra kusuyorum aç kalmamaya bak kalkar kalkmaz canımBen 13+3 oldum . Akşam kusmaları azaldı ama sabahları istisnasız kusuyorumbıktım
kız ne korkuların var?Benim hala korkular var
Tam olarak o dediğin oluyor. Bu sabah kalktım iş için hazırlanacağım onu bile bekleyemedi. Uyanır uyanmaz yemek yemem gerekiyor galibaSabah boş mide çok dolanırsam bende safra kusuyorum aç kalmamaya bak kalkar kalkmaz canım
Hmmm doğrudur canım beni aramışlardı aslında da gidemedim işten ötürü. Bir ara gidicem inşallah, teşekkür ederimCanim saglik ocağına gebelik bildirimi yaparsan gebelik boyunca 4 kere cagiriyorlarmis kan ve idrar testi hakkın oluyormuş
Evet evet başucuna tuzlu atıştırmalık koy bence yataktan kalkmadan ağzına at .Gerçi o safrayı kusunca da rahatlıyorum ben sonrasında .Tam olarak o dediğin oluyor. Bu sabah kalktım iş için hazırlanacağım onu bile bekleyemedi. Uyanır uyanmaz yemek yemem gerekiyor galiba
Günaydın canım. Sen içini ferah tut evham yapma kendine ve bebeğineKızlar günaydın geçen gün iki dişimi çektirdim ama hala tedirginim geçmiyor bı turlu oğluşuma bişe olmamıştır dimi
safra çıkmadan bende rahatlayamıyordum, 15 haftalık olduk şimdi maşallahımız var artık günde 1 kere ya da hiç olmuyor :)) dayanın kızlar biticek bende hiç bitmicek sanıyodum kaç kere serum aldım bir de düşük tansiyondum normalde de kusunca daha da düşüyordu ayıla bayıla bugünlere geldik çok şükür darısı hepinizeeeEvet evet başucuna tuzlu atıştırmalık koy bence yataktan kalkmadan ağzına at .Gerçi o safrayı kusunca da rahatlıyorum ben sonrasında .
Amin canım benim de tansiyon hep 8-3 9-4 . Ben de 15 haftayı tamamlıyorum çok şükür ama akşam kusmaları var ama çok şükür ki gün içinde sürekli bulantı hali yok ya ona çok şükür .O beni çok zorluyordusafra çıkmadan bende rahatlayamıyordum, 15 haftalık olduk şimdi maşallahımız var artık günde 1 kere ya da hiç olmuyor :)) dayanın kızlar biticek bende hiç bitmicek sanıyodum kaç kere serum aldım bir de düşük tansiyondum normalde de kusunca daha da düşüyordu ayıla bayıla bugünlere geldik çok şükür darısı hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?