Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anladım canım. Evet doktorum bikaç gün daha bekle bakalım zaten Fetal DNA da kesinleşecek sabredelim biraz daha dedi.

Ayy nasıı erkek hiç benzeyemedimmmmmm dermişiiiinm maşallahh vallaa Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

Pro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin
Neye bakıyorsun cnm mesela bebek arabası aksesuar yatak vs ise bence çok iyi marka. Oğlumda da chicco bebek arabası kullanmıştım çok memnun kaldım.kırmızı olmasına rağmen devamlı yıkadım halde hep canlı kaldı rengi.
Ama tekstil için bence gereksiz pahalı ben ondan almazdım şahsen :)

Maşallah canım yiğidin malı meydanda olur sözünün temsili hali

Canımmm ne kadar güzel yazmışsın, çok mutlu oldum sormana, aslında buradayım arada girip okuyorum ama bir kez mesajın ucu kaçınca nereden yetişsem diye bakıyorum yetişemiyorum kalıyor Yoksa buradayım, iyiyim şükür haftaya doktora giderim belki ya da bir sonraki hafta Aslında çok özledim yavrumu ama gitmişken cinsiyette öğrenirim diyorum erken olsun istemiyorum

Cinsiyeti öğrenenler oldu sanırım hep kaçırdım, iş yerinde yoğunum akşam okuyabiliyorum, herkesi tebrik ederim, darısı biz öğrenmeyenlerin başına

Ve ben de gerçekten buraya alıştım sabah şöyle bir okuyorum, iyi geliyor banada

Ve ben de 2023 Kasım anneleri 2024 Nisan anneleri ve 2025 Aralık anneleri grubundayım ve en çok sevdiğim ve eğlendiğim grup burası oldu gerçekten

Haklısın yazmayınca da haksızlık etmiş oluyoruz aslında, merak edip sorman beni çok mutlu etti

yaa erkek hisseden çok var bakalım ne olacak siz ne durumdasınız isim falan düşünüyor musunuz oğluşunuza
Saglikli olsun da yeter insallah en kisa zamanda öğrenirsin canım.
Ay yok henüz bizde isim düşünmeye baslamadik. fetal dna miz da ciksin da ondan sonra daha net oluruz cinsiyet konusunda isim düşünmeye de baslariz o zaman

Canim senin yine iyiymis ben dün verdigim seker sonucum 101 çıkmış açlık.
Tokluktan gözüm korktu simdi. Yarinda onu vercem bakalim o nasil cikar. Insallah asiri yüksek cikmaz da...
Bir ara bende yiyordum hamileligimin başında yabanmersini ama sekere zarari olur diye kesmistim olmadi kalanlari yemeye devam edeyim sagol canim

Bu arada leblebi inanılmaz gaz yapiyor bende ben artik yemiyorum.

doğurasıya kadar devam olsun böyle şeyler olucak malesef benim cocuğumda şuan su çiçeği cıkarıyor ve hamile anneler içinde tehlikeliymiş bebek için 20.haftaya kadar yane kısacası bitmiyor sorunlar
Allah yardımcın olsun inşaallah sana bı sıkıntı olmaz kuzum ya bu arada çok geçmiş olsun

Aşkım evet bende yatak, bebek arabası daha çok o şeylere bakıyorum, travel setlerine, bebek arabası bir tane marka daha gördüm ama o biraz pahalı, ortasıda var ama ben istediğim pahalı, eşimde şimdiden öyle şeylere alıştırırsak ilerde mutlu etmemiz çok zor olur dedi, bende şimdi ya o markanın orta fiyatli olanlarına yani chiccoyla aynı fiyatla olanlarına yada chiccoya karar versem mi diyorum. Diğer marka bu, çocuğu içine koyunca kendi gidiyor herhalde . Bunuda chat gpt önerdi bana güvenli diye

Eklentiler

• IMG_4134.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 57
Erkek olsaydı zaten kesin konuşurdu bence kızlar gizliyor kendini
Bende öyle düşünüyorum ama yinede kesinleşmediği için hala meraktayız şu sonuç çıksada içimiz rahat etse hem sağlıklı olduğunu bilsem. Evimin karşısında ebebek var girsem içeri alsam bebeğime ciciler içimde kalan herşeyi doya doya yaşayıp tadını çıkarsam bende inşallah

Canım senin ultrasonda kesin kız mı dedi ? Aslında benim ki bacak arasını da gösteriyor buna rağmen doktorum kesin demiyor
Benim dr perinatolog prof’tu adam ama kesin demedi büyük ihtimalle kız bacak arası boş ama siz alışveriş yapmayın, kan sonuçlarını bekleyin falan dedi ama yıların adam makinada iyi yanılacağını düşünmedik ve öylede oldu. Eğer normal kadın doğum bakarsa bir tık endişe ederdim yanılır diye. Böyleydi benimkinin bacak arası, karşılaştır istersen

Eklentiler

• IMG_4042.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 57
Çok sevindim canım iyi olmana. Benim şekerim hiç yüksek çıkmıyor ama hba1c yükseldiğine göre gün içinde yükseldiği bir an var onu bulmam lazım

Canımmm iyi olmana sevindim en son kan tahlillerin temiz çıkmıştı ama yinede aklımızda kaldın

Kaçırdığın cinsiyetler için toplu hayırlı olsun de geç aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…