Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaaa biliyordum hiç şaşırmadım Sağlıkla gelsin kuzu. Ne mutlu sana sağlık haberini almışsın

Maşallah kuzumaa o nasıl tatliş bacak ve ayak ya yicem küçüçük birde cok net çıkmış görüntü
edelim ya gerçekten bu grup bir başka çok içim ısındı hepinize ve biri yazmasın merak ediyoruz gercekten

Görürdü canım. Kız senin bebeğin eminim

Pro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin
Hangi ürün olduğuna göre değişir kuzum

Burda biri azıcık kaybolsa hemen etiketliyoruz ya kimse kimseyi unutmuyor. Çok güzel bir arkadaşlık kurduk bence de uyumumuz güzel

Ben de 2023 Mart, 2024 Ocak ve şimdi 2025 Aralıktayım. Burası çooook başka

Ben de bebek arabasına çok para verdik diye eşime kızmıştım. Daha neler varmış Yarabbi

Aşkım böyle bebek arabası puseti, oto koltuk, yatak tarzı şeyler olacak, tekstil değil
Park yatağı çok güzel. Bebek Arabası oto koltuk da iyidir ama özellikle oto koltuk için biraz paraya kıyıp cybex almanı öneririm emzik ve biberon gibi seylerde de avent daha iyi bence

Canımmm iyi olmana sevindim en son kan tahlillerin temiz çıkmıştı ama yinede aklımızda kaldın

Kaçırdığın cinsiyetler için toplu hayırlı olsun de geç aşko

Çok şükür temiz çıktılar canım Canımsın

Doğru diyorsun cümleten hayırlı olsun demek faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…