- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.141
Ben de 2023 Mart, 2024 Ocak ve şimdi 2025 Aralıktayım. Burası çooook başka
Erkoooo
Anneler hisseder demiştim
Ayy evet ya gerçekten canımAnneler hisseder demiştim
Şu söz yüreğimi dağlıyor her okuduğumdaAnneler hisseder demiştim
Hahahhaha evetErkoooo
Ensesi kalın çocuğumHahahhaha evet
Evet kuzum en önemlisi oydu çok şükürEnsesi kalın çocuğumhayırlı olsun canım benim öncelikle sağlıklı olmasına çok sevindim
hayırlı olsun canımm hissetmiştin, seninki de baya neeet erkeğim anne diyo heeHahahhaha evet
Ay valla erkooo geliyor
Hahahha zaten rüyam çıktı canım direk görünce anladım pipiyihayırlı olsun canımm hissetmiştin, seninki de baya neeet erkeğim anne diyo hee
Ayyy evet canım çok şükür Allaha sağlıklı olması en önemlisiydiAy valla erkooo geliyor
Yüzde yüz bundan sonra değişmez dedi doktorAy valla erkooo geliyor
hahaha maşallah sağlıkla gelsin kuzucukk bacakları bile erkekk yaaHahahha zaten rüyam çıktı canım direk görünce anladım pipiyidoktor demeden ben dedim erkek diye
Hahahhaah valla ya ensesi de herşeyi erkek oğluşumunhahaha maşallah sağlıkla gelsin kuzucukk bacakları bile erkekk yaa
kız zengo az ucuz şeylere bakZengin olduğumda kimseye belli etmem ama ufak işaretler olacaktır arabası değil mi tam
Çok sevindim canım aynen cinsiyet şuan eğlenceli kısmı ama sağlıklı ya en önemlisi o maşallah paşayaAyyy evet canım çok şükür Allaha sağlıklı olması en önemlisiydiçevrem her ne kadar erkek bebek konusunda beni korkutsa da
Hahahahah mide bulanan kız oluyordu güyaHayırlı olsun canımSağlıkla gelsin, çok miden bulanıyordu ama gerçekten anneler hisseder midesi çok bulanan bir ben kaldım sanırım cinsiyet öğrenmediğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?