- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.301
O zaman doğru diyorsun canım bekle zaten çıkar bir kaç güne bence olmuş bayağı yine inşaallah ben inanıyorum hiç bir şey yok bebeğinde down sendromu olsa ense ve burun belirtileri çok önemli onlarda sorun yoktu diyorsun Allah’ın izniyle hiç korkmaOlabilir aslinda canim ama bu defa da hatali test somucu cikarirlar falan acele edicez diye. Ay aklima hersey geliyor
İnşallah yavrum iyi ve saglikli oldugunu bize fetal dna test sonucu ile haber verecek...
Allah razı olsun canım benimDualarımız seninle canım içini ferah tut.
bebegin de seni hissediyor unutma
fetal dna testinden de hayırlı sonuclar gelir insallah
2 li tarama istatistik zaten cogu hamileyi boyle uzuyor malesef net sonuc olmamasına ragmen zaten bircok insandan da duyuyoruz yanılmaları
ense kalınlıgı da guzel cikmis zaten icin ferah olsun canım
Benimde icimi o rahatlatiyor. Doktorum oyle bir ihtimal uzerinde durmadi bile. 13.hafta detayli usg yapti. Ve muayenede baska bir sorun veya ense kalınlığı gibi sorunlar görmedi.O zaman doğru diyorsun canım bekle zaten çıkar bir kaç güne bence olmuş bayağı yine inşaallah ben inanıyorum hiç bir şey yok bebeğinde down sendromu olsa ense ve burun belirtileri çok önemli onlarda sorun yoktu diyorsun Allah’ın izniyle hiç korkma
ne demek canım gönlünü ferah tut senSimge kuzumAllah razı olsun..
Birkaç güne şu anki halini hatırlayıp gülecez, benden kurtuluşun yokBenimde icimi o rahatlatiyor. Doktorum oyle bir ihtimal uzerinde durmadi bile. 13.hafta detayli usg yapti. Ve muayenede baska bir sorun veya ense kalınlığı gibi sorunlar görmedi.
Bende sağlıklı olduguna sonuna kadar inanıyorum. Rabbim onu bize bagislayacak sağlıkla.
Keske hic yaptirmasaydim direkt fetal dna verseydim..
Bende yapmıyor kuzum hiç artık alıştı bünyem ben uyanınca 2 tane içiyordum ama içsem de akşam kusuyorum .şuanlık iyiyim içmedim çok şükür böyle devam eder inş
Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Ben sana cevap verdim mi kuzum ya kafam gitti tamamen vallabende sersemlik yapmıyor artık ama içsem de kusuyorum bakayım şuan iyiyim böyle devam eder inş kötü yapmaz
Amin inşaallah kuzum . Şimdi zencefil çayı içiyorum her ihtimale karşı canımİnşallah canım, çok sevindim hep iyi düşün, iyiyim ben de kendine, bende senden cesaret alayım hafta sonu bırakayım inşallah
Hahahahh evet vermişim bende sonradan farkettim canımKız ben senden beter hatırlamıyorum kihiç sorun değil verdin sanırım sersemlik yapmadı demiştin
Amin inşaallah kuzum . Şimdi zencefil çayı içiyorum her ihtimale karşı canım
Hahahahh evet vermişim bende sonradan farkettim canım
Sepidem inşallah aminnnBirkaç güne şu anki halini hatırlayıp gülecez, benden kurtuluşun yok
Amin kuzum aminnn.. inşallah dedigin gibi olsun. Bende keske yaptirmasaydim direkt fetal dna ile bu konuyu kapatsaydim...Canımmm, hiç canını sıkma lütfen, ben bu testi sırf böyle korkular yaşamamak için yaptırmadım ve güvenilirliği de yok ki, sen Fetal yaptırdın onu bekle lütfen ya, hiç üzme kendini, inşallah bir şey yok tamam mı, gönlünü ferah tut
Uff şu unutkanlık bendede çok oluyorYa ben dün sabah kahvaltı hazırlıyorum, ocağın altını açık bırakıp işe gelmişim, inanamıyorum kendime Allah’ tan eşimin izin günüydü ve spora gitmişti dönüp gelmiş bakmış mutfak çok sıcak, meğerse ocağın altı açık ve çok ısınmış cam ocak bir de benim çok zor kapatmış sıcacık olmuş iyi ki patlamamış ocak çok korktum ya, Allah’ ım sen aklıma sahip çık
Amin kuzum aminnn.. inşallah dedigin gibi olsun. Bende keske yaptirmasaydim direkt fetal dna ile bu konuyu kapatsaydim...
Guvenilirligi olmayan insanlari daha cok strese sokan bu testi keske hic yapmasalar
İnşallah fetal dna sonucumuz saglikli oldugu haberi ile sonuclanir.. ağlamak istemiyorum bebegim annesinden güç alsin sağlıkla gelsin istiyorum
Uff şu unutkanlık bendede çok oluyor
Aşkım b12 falan hikaye bence, ben kullanıyorumda ne oluyor, olan aklımda gittiBen de canım, çok üzülüyorum B12 değerim de düşük, doktoruma söyleyeceğim ama açıkçası kan değerlim genel olarak iyi geldi multivitamin kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, karaciğerim çok yoruluyor vitaminleri kullandığım zaman, doktoruma bir soracağım, ilkinde hemen kestirmişlerdi ilaçları karaciğer değerlerim yükselince ve hamilelik sonuna kadar kan ilacı dahil hiç bir şey kullanma dediler, ben de kızdım madem bu şekilde kullanmadan da oluyordu neden kullanıp başta yordum ki dedim, şimdi de kararsız kaldım açıkçası
Kızlar günaydın ben etiket yapmayı bilmiyorum ama o asdaf arkadaşımız durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle canım .Sana bir şey demek istiyorum az önce kuzenimle konuştum arkadaşının bebeğine fetal dna sonucu engelli demişler aldır demişler yüzde 99 doğruluğu var demişler hatta 2.ye kan yollamışlar yanlışlık var mı diye .Sonrasında amniyosentez yapılmış ve temiz gelmiş sonuç fetal dna yanılmış yani yüzde 1 ihtimal bile olsa Rabbim ol derse olur .Hiç üzme kendini diyemem ama gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı çıkacak .Tüm dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?