- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.321
Öyle tabi Rabbime sığınıyorum. O bilir dogrusunu. Ben inaniyorum ki yavrum sağlıklı.. kalbimde sıkıntı yok.Aferin sana hep böyle de, bebeğim benden güç alıyorAğlamamam lazım ve hiç ağlama, takdir ilahiden öte yol yoktur arkadaşım, ben de çok çektim bu testler yüzünden o yüzden hiçbirini yaptırmadım, yaptırmayacağım( detaylı hariç), keyifli bir süreç istiyorum, öyle düşün lütfen, çok yanlış çıkan oluyor bu testi lütfen canın sıkılmasın, Fetal sonucun ne zaman gelecek ? Hep birlikte onu bekleyelim canım
Bence bugün git canım imkanın varsaGünaydın kizlar, benimde dün akşam çok az kahverengi parça mi desem leke mi desem geldi ve ben normalde iki üç gündür minik kıpırdanmalar hissediyordum güçlü olmaasa da hissetmiyorum yarın gidecektim doktora acaba bugün mü gitsem dedim ya
Öyle tabi Rabbime sığınıyorum. O bilir dogrusunu. Ben inaniyorum ki yavrum sağlıklı.. kalbimde sıkıntı yok.
İnşallah fetal dna sonucumuz da temiz gelecek bende buna sonsuz inanıyorum.. Allahım evladımızı saglikla kucagimiza aldıracak
Kuzum gecen cuma verdim sonucu. 10 14 is günü dediler sonuc icin resmiyette ama 10 günü bulmaz cikar dediler.
Dualariniza beni de katın olur mu.. Rabbim evladimizi saglikla bize bağışlasın...
Ya kuzum sen niye ikili yaptırdın zaten fetal verdin. Hiç bişey olmayacak ultrasonda herşey normalmiş zaten. Yok yere stres yüklendin şimdi kendine. Ben normalde ikili yapılmasını savunan biriyim ama sen fetal verdiğin için gerek yoktu aslındaKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
canım kuru zencefil aldım ben kök kaynar suda demliyorum aroması geçiyor sadece öyle içiyorum çok güzel aslındaYa ben onu içemedim canım ya hamilelikten önce de içemezdim zaten
Ay yok artık zayıf değilim baya kilo aldım arkadaşımZayıf annelerde olurmuş bende anca 7.aydan sonra olur osen yine sor dr una canım
Canım ya yapma böyle pişman olunacak bişey yok. Olasılık belirten bir test sadece. Kaçta kaç risk geldi bilmiyorum ama sağlıklı olma ihtimali çok daha fazla sonuçta. Ufacık bir olasılık için kendini yıpratmakeske hic yaptirmasaydim yaa.. doktorum zaten yaptirma gerek yok demisti. Ben yaptirayim gitsin diyerek yaptirdim öylesine. Aklima boyle bir ihtimal gelmedi ki hic.
İnşallah ikili test hatali çıkmıştır yanılıyordur. Allahım evladimiza saglik versin hep iyi olsun inşallah
Rabbim insallah beni evladımla sınamasın bir dahahep saglik haberleri alalım inşallah
Cok pişmanım bu testi yaptirdigima...
Ay Allah korusun canım benim zaten hamilelik öncesi b12 30 du aşırı düşüktü iğne tedavisiyle 200 E çıktı anca .şimdi yine düşmüştür belki vitaminleri çok düzenli kullanamadım maalesef benYa ben dün sabah kahvaltı hazırlıyorum, ocağın altını açık bırakıp işe gelmişim, inanamıyorum kendime Allah’ tan eşimin izin günüydü ve spora gitmişti dönüp gelmiş bakmış mutfak çok sıcak, meğerse ocağın altı açık ve çok ısınmış cam ocak bir de benim çok zor kapatmış sıcacık olmuş iyi ki patlamamış ocak çok korktum ya, Allah’ ım sen aklıma sahip çık
Canım testte yanılmış olabilirler sen fetal da yaptırmışsın çokta güvenme hata payı çok ve yanılan çok oldu böyle Rabbım korusunKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Adın da pek güzelmiş Allah bahtını güzel yapsın arkadaşımSimge kuzumAllah razı olsun..
Oncesinde ikili test icin kan vermistim canim fetal dna yi sonra yaptirdik. Ikili test sonucu gec cikti baya. Doktor hic yaptirmam diye düşünüyordu ben oylesine yaptirayim dedim. Keske sadece fetal yaptirsaydim.. doktorumda yüzde elli elli konustu icim cokta feraha eremedi ne yazik ki.Ya kuzum sen niye ikili yaptırdın zaten fetal verdin. Hiç bişey olmayacak ultrasonda herşey normalmiş zaten. Yok yere stres yüklendin şimdi kendine. Ben normalde ikili yapılmasını savunan biriyim ama sen fetal verdiğin için gerek yoktu aslındakaç gün oldu kan vereli sonuçlar gelsin de için ferahlasın artık
Canim Bende bilmiyorum bi 197 de 1 falan yaziyor bir baska seyler yaziyor. Kafam o kadar doldu ki tekrar acip bakmak bile istemiyorum teste...Canım ya yapma böyle pişman olunacak bişey yok. Olasılık belirten bir test sadece. Kaçta kaç risk geldi bilmiyorum ama sağlıklı olma ihtimali çok daha fazla sonuçta. Ufacık bir olasılık için kendini yıpratma
İnşallah yanilmislardir canım inşallahCanım testte yanılmış olabilirler sen fetal da yaptırmışsın çokta güvenme hata payı çok ve yanılan çok oldu böyle Rabbım korusun
canım kuru zencefil aldım ben kök kaynar suda demliyorum aroması geçiyor sadece öyle içiyorum çok güzel aslında
Ay Allah korusun canım benim zaten hamilelik öncesi b12 30 du aşırı düşüktü iğne tedavisiyle 200 E çıktı anca .şimdi yine düşmüştür belki vitaminleri çok düzenli kullanamadım maalesef ben
Sagol kuzum amin inşallah Allahım yavrumuzu sağlıkla bize bağışlasınAdın da pek güzelmiş Allah bahtını güzel yapsın arkadaşımsen boşuna endişelendin o kadar eminim ki bebeğinin sağlıklı olduğuna. Senin için çok üzüldüm şu an kendini yıpratıyorsun diye
kız benceeeKızlar Fetal DNA test sonucu öncesi son ultrason görüntümüz cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3609220
Evet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyorvalla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
Kızlar Fetal DNA test sonucu öncesi son ultrason görüntümüz cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3609220
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?