Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Öyle tabi Rabbime sığınıyorum. O bilir dogrusunu. Ben inaniyorum ki yavrum sağlıklı.. kalbimde sıkıntı yok.
İnşallah fetal dna sonucumuz da temiz gelecek bende buna sonsuz inanıyorum.. Allahım evladımızı saglikla kucagimiza aldıracak
Kuzum gecen cuma verdim sonucu. 10 14 is günü dediler sonuc icin resmiyette ama 10 günü bulmaz cikar dediler.
Dualariniza beni de katın olur mu.. Rabbim evladimizi saglikla bize bağışlasın...

Bence bugün git canım imkanın varsa Lekelenme olunca şimdi hiçbirimiz bekle diyemeyiz sana

Hep dualarımdasın Allah’ım sonucunu sağlıklı kılacak canım inşallah

Ya kuzum sen niye ikili yaptırdın zaten fetal verdin. Hiç bişey olmayacak ultrasonda herşey normalmiş zaten. Yok yere stres yüklendin şimdi kendine. Ben normalde ikili yapılmasını savunan biriyim ama sen fetal verdiğin için gerek yoktu aslında kaç gün oldu kan vereli sonuçlar gelsin de için ferahlasın artık

Canım ya yapma böyle pişman olunacak bişey yok. Olasılık belirten bir test sadece. Kaçta kaç risk geldi bilmiyorum ama sağlıklı olma ihtimali çok daha fazla sonuçta. Ufacık bir olasılık için kendini yıpratma

Ay Allah korusun canım benim zaten hamilelik öncesi b12 30 du aşırı düşüktü iğne tedavisiyle 200 E çıktı anca .şimdi yine düşmüştür belki vitaminleri çok düzenli kullanamadım maalesef ben

Canım testte yanılmış olabilirler sen fetal da yaptırmışsın çokta güvenme hata payı çok ve yanılan çok oldu böyle Rabbım korusun

Oncesinde ikili test icin kan vermistim canim fetal dna yi sonra yaptirdik. Ikili test sonucu gec cikti baya. Doktor hic yaptirmam diye düşünüyordu ben oylesine yaptirayim dedim. Keske sadece fetal yaptirsaydim.. doktorumda yüzde elli elli konustu icim cokta feraha eremedi ne yazik ki.
Canim iste 20sinde verdim fetali. Bir an önce sonuclansin inşallah sağlıklı haberlerle
Canim Bende bilmiyorum bi 197 de 1 falan yaziyor bir baska seyler yaziyor. Kafam o kadar doldu ki tekrar acip bakmak bile istemiyorum teste...
Ufacik bir olasılık haklısın ama keske hic olmasaydi o olasılık keske yaptirmasaydim..

Canım testte yanılmış olabilirler sen fetal da yaptırmışsın çokta güvenme hata payı çok ve yanılan çok oldu böyle Rabbım korusun
İnşallah yanilmislardir canım inşallah yerle bir oldu tüm moralim.. inşallah fetal dna sonucumuz sağlıklı oldugunu bize gösterir de bu üzülmeler stresler hep bosa gider.. Allahıma emanet yavrum

Evet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyor valla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni

Sagol kuzum amin inşallah Allahım yavrumuzu sağlıkla bize bağışlasın inşallah bebegimin sağlık haberini alırım teyzesi..
Kalbim paramparça su an aglamak istemiyorum ama cok zor dayanıyorum...

Maşallah canım sen bir futbol takımı kurarsın artık Sağlıkla gelsin yavrun Ahh bu babalar Kanama alanı hakkında hiç bilgim yok maalesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…