- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.341
Hayırlı olsun canım sağlık gelsin paşanEvet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyorvalla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
Hadi gözün aydın canım bizim kervana katıldın sendeEvet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyorvalla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
Evet zaten bizim apartman full erkek olduuuMaşallah canım sen bir futbol takımı kurarsın artıkSağlıkla gelsin yavrun Ahh bu babalar Kanama alanı hakkında hiç bilgim yok maalesef ki
bir de ben kaldım beni de alın aranızaCanım tüm midesi bulanan annelerin oğlu oluyor sanırım sen ve ben kaldık herhaldesağlıkla gelsin ya ama sanki duruşu gerçekten erkek gibi
Bence kız yaKızlar Fetal DNA test sonucu öncesi son ultrason görüntümüz cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3609220
Canım ultrason bilgileri iyi çıkmış sakin ol sen fetal ne zaman sonuçlanacakKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Yanılmışlardır ben eminim testin de temiz glck Allahın izni ileİnşallah yanilmislardir canım inşallahyerle bir oldu tüm moralim.. inşallah fetal dna sonucumuz sağlıklı oldugunu bize gösterir de bu üzülmeler stresler hep bosa gider.. Allahıma emanet yavrum
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah canımmmAmin kızlar çok teşekkür ederim sadece şunu anladım bir anne için kız erkek fark etmiyor yaa valla ne olsa sevinirmişim ben yaniiçim kıpır kıpır
bir de ben kaldım beni de alın aranıza
Sağol canım benımasdaf Canım içini ferah tut lütfen, bir şey yok Allah’ ın izniyle, dualarımız seninle, inşallah dediğin gibi gireceksin bitecek ve rahatlacaksın
Naptın canım, ne zaman olacak işlem veya oldumu?Sağol canım benım
İyiki varsınız teyzeler. Yatısım yapıldı 8 de. 10 da ıslem bitti odaya gerı alındım. Dınlenıyorum. Bır sorun olmazsa 5 gibi cıkacagız. Dualarınızı eksık etmeyınKızlar günaydın ben etiket yapmayı bilmiyorum ama o asdaf arkadaşımız durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle canım .Sana bir şey demek istiyorum az önce kuzenimle konuştum arkadaşının bebeğine fetal dna sonucu engelli demişler aldır demişler yüzde 99 doğruluğu var demişler hatta 2.ye kan yollamışlar yanlışlık var mı diye .Sonrasında amniyosentez yapılmış ve temiz gelmiş sonuç fetal dna yanılmış yani yüzde 1 ihtimal bile olsa Rabbim ol derse olur .Hiç üzme kendini diyemem ama gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı çıkacak .Tüm dualarımız seninle
Güzel haberlerle gel canımİyiki varsınız teyzeler. Yatısım yapıldı 8 de. 10 da ıslem bitti odaya gerı alındım. Dınlenıyorum. Bır sorun olmazsa 5 gibi cıkacagız. Dualarınızı eksık etmeyın
Hayırlı olsun canım iki erkek çocuk bende büyütüyorum Rabbım sağlıcakla dogurmayı nasip etsinEvet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyorvalla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
Bence sen daha erken öğrenceksin yaa 2 hafta sonra mı kontrolünİ? benim kısmet olursa cumartesi günü kontrolüm ama cinsiyeti görebileceğinden çok umutsuzumAa canım sen de öğrenmedin doğrubenim 2 haftaya en geç belli olur diye düşünüyorum sen ne zaman gideceksin doktora
Evet canim ultrason muayenelerimizde bir sıkıntı yok. Ama bu test sonucu beni cok üzdü...Canım ultrason bilgileri iyi çıkmış sakin ol sen fetal ne zaman sonuçlanacak
Amin kuzum aminnnnYanılmışlardır ben eminim testin de temiz glck Allahın izni ile
Maşallah canım sağlıkla gelsinEvet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyorvalla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
Nub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilemem
Olmaz Allah’ın izniyle canım bende yaptırmıştım amniyosentez hiç korkma dualarımız seninleİyiki varsınız teyzeler. Yatısım yapıldı 8 de. 10 da ıslem bitti odaya gerı alındım. Dınlenıyorum. Bır sorun olmazsa 5 gibi cıkacagız. Dualarınızı eksık etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?