Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hayırlı olsun canım sağlık gelsin paşan

Hadi gözün aydın canım bizim kervana katıldın sende sağlıkla gelsin yakışıklı

Maşallah canım sen bir futbol takımı kurarsın artık Sağlıkla gelsin yavrun Ahh bu babalar Kanama alanı hakkında hiç bilgim yok maalesef ki
Evet zaten bizim apartman full erkek olduuu olsun ya sağlıklı olsunlar da iki erkek birbiriyle büyürler birbirine sahip çıkarlar artık

Canım ultrason bilgileri iyi çıkmış sakin ol sen fetal ne zaman sonuçlanacak

İyiki varsınız teyzeler. Yatısım yapıldı 8 de. 10 da ıslem bitti odaya gerı alındım. Dınlenıyorum. Bır sorun olmazsa 5 gibi cıkacagız. Dualarınızı eksık etmeyın

Hayırlı olsun canım iki erkek çocuk bende büyütüyorum Rabbım sağlıcakla dogurmayı nasip etsin

Canım ultrason bilgileri iyi çıkmış sakin ol sen fetal ne zaman sonuçlanacak
Evet canim ultrason muayenelerimizde bir sıkıntı yok. Ama bu test sonucu beni cok üzdü...
Frtsl dna da bugun 6 gün oldu vereli pazartesi daha yeni gitmisti Amerikaya. Daha birkac gün sürer galiba.

Maşallah canım sağlıkla gelsin
Bu arada sende tahminim tutmş

Nub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilemem

İyiki varsınız teyzeler. Yatısım yapıldı 8 de. 10 da ıslem bitti odaya gerı alındım. Dınlenıyorum. Bır sorun olmazsa 5 gibi cıkacagız. Dualarınızı eksık etmeyın
Olmaz Allah’ın izniyle canım bende yaptırmıştım amniyosentez hiç korkma dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…