Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
2liyi unut lütfen, bekle sabırla güzel olacak netice,dua edeceğim canım
İnşallah canim inşallah Allahım yavrumu sağlıkla bize bağışlasın inşallah... çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun senden de dua eden herkesten de
Test sonucumuz sağlıkla gelsin inşallah yavrum sağlıklı diye sevindirsin beni Allahım

Evet canim ultrason muayenelerimizde bir sıkıntı yok. Ama bu test sonucu beni cok üzdü...
Frtsl dna da bugun 6 gün oldu vereli pazartesi daha yeni gitmisti Amerikaya. Daha birkac gün sürer galiba.
Canım ikili test belli yaştan sonra yüksek çıkıyor sen içini ferah tut bence Fetal DNA testin temiz çıkacak senin

Canım ikili test belli yaştan sonra yüksek çıkıyor sen içini ferah tut bence Fetal DNA testin temiz çıkacak senin
Yaşım cok yok aslında ama bana göre tabi bu testlere taramalara göre belkide büyüktür. 31 yaşındayım 32 olcam temmuzda.
İnşallah canım Allahimdan en büyük dilegim bebegim sağlıklı olsun fetal dna test sonucu tertemiz gelsin saglikla kavuşalım birbirimize İnşallah

Canım hiç üzme kendini benim bı elti 26yasindaydi onun da ikilisinde down çıkmıştı perişan oldu ağlamaktan şimdi bebeği doğdu 2aylk oldu masallah sağlıklı da. Fetalde sorun çıkmayacak göreceksin. Yıpratma kendini
Bu arada asdaf çok geçmiş olsun canım benim inşaallah sağlıklı haberini alacağız Allah'ın izniyle

Allahim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin inşallah.. inşallah sadece bosa üzüldüğüm bir testtir. Insallah benim yavrumda sağlıklı ve saglikla dogacak buna inanıyorum...
Elimde degil üzülmüyorum desemde kalbimin ici öyle demiyor.. inşallah hersey yolunda gider amin

Dün kontrole gittim bebiskomun beyninde bişe gördü ne olduğunu da tam açıklamadı geçecek takibini yapacağız falan filan dedi cnm çok sıkkın dualarınıza beni de dahil etmeyi unutmayın
İnşallah bir sorun bir sıkıntı yoktur canim. Bebekler büyüdükçe bazi problemler de kendi kendine geciyor anne karninda galiba burada cok öyle konu okudum.

Seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzme kendini desem de en uzulmeyecek şeylerde perişan oluyoruz şu an aynı durumdayim ama örneği çok gülüm boşa stres olma

Dün kontrole gittim bebiskomun beyninde bişe gördü ne olduğunu da tam açıklamadı geçecek takibini yapacağız falan filan dedi cnm çok sıkkın dualarınıza beni de dahil etmeyi unutmayın
Genelde ayrıntılıda bakılırdı o durumlara, ama benim gördüğüm okuduğum çoğu zamanla kendiliğinden geçen durumlarda oluyor sende de öyle olur inşallah canım

Canım detayli ultrasonda gözükür zaten ama bir şey yoktur ya merak etme, ama senin içinde de hep bir endişe vardı valla anneler bazı şeyleri hissediyor bende dün kahverengi leke gelince içime kötü bir his geldi birden ve bugün plesanta da kanama olduğunu gördük doktor bir şey olmaz dedi sonra inşallah olmaz dedi falan bir değişik konuştu sağlıklı olsunlar da Allahım inşAllah

Seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzme kendini desem de en uzulmeyecek şeylerde perişan oluyoruz şu an aynı durumdayim ama örneği çok gülüm boşa stres olma
Hem hamileligin verdigi duygusallik hem anneligin verdiği o duygusallık hemde evladım icin endişe etmek hepsi birleşince gercekten olan yine bize oluyor..
İnşallah bosa stres yapmışımdır. Bebegim sagliklidir İnşallah

Genelde ayrıntılıda bakılırdı o durumlara, ama benim gördüğüm okuduğum çoğu zamanla kendiliğinden geçen durumlarda oluyor sende de öyle olur inşallah canım
Ne olduğunu bilsem bı bakacam nete neymiş ne değilmiş onu da bilmiyorum kist mi sıvı mi ne yani yok elim kolum bağlı bı foto var elimde sadece aglayamiyorum da sıkıştı kaldı içimde gözyaşı

Ne olduğunu bilsem bı bakacam nete neymiş ne değilmiş onu da bilmiyorum kist mi sıvı mi ne yani yok elim kolum bağlı bı foto var elimde sadece aglayamiyorum da sıkıştı kaldı içimde gözyaşı
Ağlama canım belki 2 hafta sonra gidnce bi bakmışsın yok, dr larda keşke şüphelendiği şeyleri sessizce bize söylemeden takip etse :/

Canım merhaba. Belli ki sana rahat yok kuzucum şöyle söylim sana gerçekten için rahatlasın diye yazmıyorum ama ben ikili testi yanlış bulmuyorum yapılabilir bir test bence ama ben sen gibilerde hayır! doktorum gerçekten aşırı iyidir alanında ve ben çok güveniyorum kayıplardan dolayı da ne kadar titiz davrandığımızı önceden biliyorsun. Bana ikili yaptırmadı çünkü özellikle ilk trimesterde kanamalı geçen lekelenmesi çok olan kişilerde hata oranı normalden çok daha yüksekmiş. Sadece risk hesaplaması yapılan bir test ve sende aşırı derecede leke kanama yaşadın bu senin testini yerle bir eder. O yüzden üzme kendini fetal sonucun çıkınca göreceksin

Canım 30 sonrası yüksek çıkıyormuş genelde benim doktorum öyle söyledi hatta o sebeple ikili test yaptırmadım ben direk Fetal DNA test verdim

A bunu bilmiyordum eğer öyleyse sebebi bu olması büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…