Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Hepsi genel olarak iyiydi ben Perinatolog diye ona gidiyordum, memnun kalacaksındır canım doğumundan da, fiyat aldın mı ne kadar dediler
evet aldım geçen hafta ama temmuzda en az yüzde otuz zamlı olacakmış ve aralıkta tekrar zam dedi 😂 canım sezaryen 65 normal 45 şu an ki fiyat benim doktorumun böyleydi

Canımm sepide sepide ye katılıyorum doktorların çoğu bas bas bağırıyor ikili yaptırmayın imkanı olan fetal yaptırsın diye gerçekten 30 yaş üstü kadınların çoğunda zaten riskli geliyormuş. Kızlar yeterince anlatmışlar bende tekrar etmek istemiyorum ama zaten evhamlısın birde buna kafanı takıp kendini de bebeğini de yorma 🤗 her şey yolunda bebeğin gayet sağlıklı ❤️

Ohhhh Hoşgeldinnnnn erko anaları olarak artıyor sayımız 😍🤩 gerçi senin ikinciymiş senden öğreneceğimiz çok şey var 😂😍
Haklisin canim. İnşallah benimde dualarim ikili testin hatali cikmis olmasindan yana. Insallah fetal dna sonucu temiz gelir de rahat bir nefes aliriz bizde🙏
Evhamli olmasaydim keske bebegimde bende biraz daha rahat olabilseydik keskeeee.. insallah saglik haberleri icin bekliyorum napayim elim kolum bağlı

Sıkma canını Fetal sonucun çıkacak yakında emin ol güzel gelecek ikili testte hata oranı yüksek 🙏🏻
Amin canim inşallah fetal dna sonucunda umudum.. o temiz ciksin inşallah.. Allahıma emanet yavrum inşallah guzel haberler alırım sizinle de paylaşırım 🙏

Eklentiler

• IMG_0951.webp
    IMG_0951.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş 😁 4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi 😒
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi 😬

Amin hayatım aminnn! İnan çok sağlıklı ve çok güçlü bir yavrun var rabbimin izniyle🙏🏻 e bak bi kaç güne çıkar sonucun o zaman çokta iyi gelecek ❤️ ben ikili yapsam kim bilir ne çıkardı sonuç😄 doktorunda bunu biliyordur aslında neden söylemedi anlamadım. Ama onlar zaten kötü ihtimali hep bırakırlar tam rahatlatmazlar o yüzden sana takma dememesine bakma hiç. Bak chatgbt de bile geçersiz sayılabilir diyor. Hiç bişeyi yok paşanın gayet sağlıklı🙏🏻 Oğluşuna isim düşün, alışveriş listene bak sen için rahat olsunnn 💕
Benim chatcpt bozuk galiba. Bana ikili test doneminde veya oncesinde lekelenmeli hamilelik gecirmis olmanin sonuclara etkisi olmayacagini yazdi. Sinirlendim kapadim. Gerçekten neyi nasil düşüneceğimi şaşırdım...

Arkadaşlar sizinde vajinanizda arada sızlama tarzı biseyler oluyor mu 14 haftalik olduk bugun
Ay var ya aynı şeyi düşünüyordum bu bende çok oluyor canım ama dünden beri vajinal tepesinde tam rahim kısmı sanırım orada sızlama tarzında bir bölgeye ağrı giriyor geçiyor saniyelik .Acaba dedim bu plasentam aşağıdaymış ondan mı ? Normalde ama bebek büyüdüğü için diyorlar .Enfeksiyon filan sebep olur mu ki onlar da geldi aklıma

Yok canım tuhaf olan sen değilsin. Maalesef insanlar neyi ne zaman nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar, empati yetenekleri sıfır. Olumluyarak değil de tam tersi hep olumsuz enerjilerle sorular soruyorlar ben de buna çok sıkılıyorum. Bana da göbeğin aşağıda mı senin benim yukardaydı düşük tehliken var ondan mı (ki düşük tehliken var demedi doktor), yok şuraya gitme böyle olur bebeğin, şöyle yapma. Ben de okuyorum araştırıyorum sonuçta ve benm bebeğimi benden daha çok düşünecek değiller. Ama herşeye fikir yürütme karışma eğiliminde oluyor insanlar. Ben eğer onlardan akıl almak istesem sorarım senin hamileliğinde böyle miydi diye o zman konuşmaya hakkı olur. Ayy ne yazdım be yaramıza basmışsın meğersem 🤭

Ayy kız ben de öyle bugün çok yoğun değilim, burası onun için var ki hem 🥰

Çok haklısın balım, maalesef ki öyle çıldırıyorum hiçbir şey paylaşmıyorum ben de 😌 meraktan çatlasınlar 🤭

Ay var ya aynı şeyi düşünüyordum bu bende çok oluyor canım ama dünden beri vajinal tepesinde tam rahim kısmı sanırım orada sızlama tarzında bir bölgeye ağrı giriyor geçiyor saniyelik .Acaba dedim bu plasentam aşağıdaymış ondan mı ? Normalde ama bebek büyüdüğü için diyorlar .Enfeksiyon filan sebep olur mu ki onlar da geldi aklıma
Canım vajina dedigim hani tam doktorun alttan muayene ettiği yeri kastediyorum iç camasirimizin degdigi yerler yani🙈 ama sanırım normaldir bu arada hayırlı olsun canim paşan yolda geliyormuş 🥰🥰bugun okuyabildim

evet aldım geçen hafta ama temmuzda en az yüzde otuz zamlı olacakmış ve aralıkta tekrar zam dedi 😂 canım sezaryen 65 normal 45 şu an ki fiyat benim doktorumun böyleydi

Evet canım, orası biraz tuzlu ama karşılığını alıyorsun emin ol, benim doktorum Prof olduğu için diğer doktorlardan daha fazlaydı, bir de gece gelmek için mesai saatleri dışında yani ekstra 13 bin istemişti 🥲 onu da söylemişlerdir sana belki ve bu fiyat 2 yıl önceydi neredeyse

Kızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş 😁 4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi 😒
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi 😬
Maşallah canım güzel haberlerede ihtiyaç var 🥰
Demir kullananlar kervanına hoşgeldin 🤣

Maşallah canım😍 teyzesi onu yer, canım bebişler ya nasılda mutlu oluyoruz güzel haberler alınca 😇

Maşallah canım😍 teyzesi onu yer, canım bebişler ya nasılda mutlu oluyoruz güzel haberler alınca 😇
Ay evet aşkım yumak yapın aranızda kızımı😂😂 bende rahatladım, şimdiden bir ay nasıl dayanıcam stresine girdim 😬😂
Benim daha önce kullandığım kan ilaçları bana çok dokunmuştu ama bu kullandığımdan memnunum kabızlık,ağızda kötü tat vs yapmadı yani ilaçtan ilacada fark varmış
bana akşamları yatmadan al demiri dedi, sabahları ağzında kötü tat bırakabilir diyor 😬 birde 2 tablet dedi ya günde

bana akşamları yatmadan al demiri dedi, sabahları ağzında kötü tat bırakabilir diyor 😬 birde 2 tablet dedi ya günde
A öyle mi Sunsun9 Sunsun9 bak sepide de günde 2 kullanacakmış,sunsunda tereddütte kalmıştı yanlışlıkla mı yazdı dr diye demek ki 2 de verilebiliyor. İnşallah yan etki yapmaz kuşum yaparsa da dr a söylersin değiştirir.şifa olsun bebişlere 🥰

Oncesinde ikili test icin kan vermistim canim fetal dna yi sonra yaptirdik. Ikili test sonucu gec cikti baya. Doktor hic yaptirmam diye düşünüyordu ben oylesine yaptirayim dedim. Keske sadece fetal yaptirsaydim.. doktorumda yüzde elli elli konustu icim cokta feraha eremedi ne yazik ki.
Canim iste 20sinde verdim fetali. Bir an önce sonuclansin inşallah sağlıklı haberlerle 🙏

Canim Bende bilmiyorum bi 197 de 1 falan yaziyor bir baska seyler yaziyor. Kafam o kadar doldu ki tekrar acip bakmak bile istemiyorum teste...
Ufacik bir olasılık haklısın ama keske hic olmasaydi o olasılık 😞😞 keske yaptirmasaydim..
Canım yapma böyle. Testin yanılma payını da hariç tutarak söylüyorum. Diyelim doğru yapıldı test. Bu durumda bile sağlıklı olma ihtimali 196 kat daha fazla. Sen bir de perinatologa gidiyorsun. Eğer bir olsaydı ultrasonda görürdü

Evet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyor 😍😍 valla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah🤣🤣 bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi 😀 sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık 😍😍 bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
Oy sağlıkla gelsin yakışıklı kuzu 🥰 abisine güzel bir hediye oldu. Aynı cinsiyet kardeşler için güzel oluyor 🥰

Back
X