Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
H&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündüm 🥰
bence indirimi bekleyin canım ya çok güzeller ama pahalı geldi bana iki tulum için :) tabi herkesin kendi kararı :KK36:

bence indirimi bekleyin canım ya çok güzeller ama pahalı geldi bana iki tulum için :) tabi herkesin kendi kararı :KK36:
Ay ne bileyim görünce gaza geliyorum galiba 🤭 Bir de şöyle düşündüm şimdi yaz ya bu aldıklarım da kışlık polar yani. Bir dahaki kışa daha pahalı olur şimdiden alayım diye düşündüm.

H&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündüm 🥰
yaa bunlar ne tatlı😍 çok kat kat giydirmeyiz en fazla iki kat iyi bence😂 benim oğlum nisanda doğmuştu kış annesi olmadım ama bizim içimiz nasıl rahat ediyorsa öyle giydirelim bence🥰
ilk 40 gün genelde evde olunduğu için böyle bi kumaş aldım ve uyurken gün içinde giydiririm rahat eder diye ve gerçekten dokusu yumuşacık (musselin kumaşı)😍🫶🏼

Eklentiler

• IMG_9711.webp
    IMG_9711.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_9712.webp
    IMG_9712.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 36
ben baya indirimden aldım mağzada 50% indirimli aldım🥰 ve Beyazyasemin Beyazyasemin dediği gibi kışın pahalı oluyor indirim hiç olmuyor şuan çok güzel indirimler var kış ürünlerinde yane kızlar☺️🫶🏼

yaa bunlar ne tatlı😍 çok kat kat giydirmeyiz en fazla iki kat iyi bence😂 benim oğlum nisanda doğmuştu kış annesi olmadım ama bizim içimiz nasıl rahat ediyorsa öyle giydirelim bence🥰
ilk 40 gün genelde evde olunduğu için böyle bi kumaş aldım ve uyurken gün içinde giydiririm rahat eder diye ve gerçekten dokusu yumuşacık (musselin kumaşı)😍🫶🏼
Ay az önce buna bende baktım ama kışın giymez diye düşündüm 🥹🥹🎀
Mangodada indirim var kızlar göz atmak isterseniz

Kızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi🙂
ben ilk çocuğumda evde olmaya gayret gösterdim ama çokda olamadım acıkcası oyüzden genelde yazdım😂 ama en önemlisi eşinin seni hiç yanlız bırakmaması çünki lohusa kadın yanlız kalamaz☺️

Kızlar dün akşam parkta arkadaşlarla oturduk daoğuk almışım sanırım öğlenden beri midem bulanıyor ve her yerim ağrıyo. Ne yapabilirim fikir veriri misiniz? Doktora gitmek hiç istemiyorum kötü bişey olur mu Siz olsanız hastaneye gider miydiniz?

Kızlar dün akşam parkta arkadaşlarla oturduk daoğuk almışım sanırım öğlenden beri midem bulanıyor ve her yerim ağrıyo. Ne yapabilirim fikir veriri misiniz? Doktora gitmek hiç istemiyorum kötü bişey olur mu Siz olsanız hastaneye gider miydiniz?
Doktorunuzla iletişim numaranız varsa sormak fayda var ne önlem alabilirsin canım, hemen geçen bir şey mi yoksa seni gece yoklarmı bilemeyiz 😞 ben olsam dr sorardım gitmesemde

Kızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi🙂
Eskiler lohusanın mezarı 40 gün açık kalır der 🥴
Ort.40 günde bebeğinde anneninde bağışıklığı düşük olur hastalık riskine karşı çıkmayın derler ama sağlık ocağı İlk kontrol falan yine mecbur çıkılıyor

Back
X