- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.621
Arkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok
Ya benim doktorum her ultrasonda renkli bakıyor ama asla yüzünü göstermedi sıpa hep arkası dönükçok iyi hepimiz nasıl merak ediyoruz bebişlerimiz gösterirse yüzünüde görücez inşallah organ taramasında herşeye bakıyorlar ve renklide bakıyorlar
Kizlar o kadar haklısınız kiBiz kızımı ailelere bile 16 haftalık olunca söylemiştik. Karnım büyüyene kadar da çevremde kimse bilmiyordu nerdeyse. O kadar çok gizledim ki herkesten. Artık kesin sağlıklı olduğundan emin olayım düşük riskim olmasın diye düşündüm. İnsanların boş konuşmaları gerçekten yoruyor. Takmamak da elde değil anlıyorum sizi. Geçen mesela komşu gelmiş cinsiyetini sordu. Söyledim. Olsun sağlıklı olsun da diyor. Sanki teselli verilecek bişey gibi. Bizim bir akrabanın 3 oğlu oldu mesela. Kadına herkes teselli verme modunda konuşuyordu. Bu tarz konuşmalar iyi niyetli gelmiyor bana açıkçası tıpkı sizin anlattıklarınız gibi. Nazik olmak dikkatli konuşmak bu kadar zor olmamalıdifembahyaa Handan2212
Ay o nasıl bi laf yaaaKizlar o kadar haklısınız kikim hangi lafının nereye gideceğini bilmiyor ya da aptala yatıyor bilerek kiriyor. 3 tane dusuk yaşadım 3 yılda ilk doğumumun üzerine , Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yere geldi bizim olayımız. Hiç kimseye söylemedik sadece benim annem babam biliyor bu gebeligimi. Çünkü ikinci ve üçüncü düşugumu yaptığımda psikolojimi zor toparlamıştım , günlerce yiyip içemedim üzüntüden ve eşimin tarafı( babasi ve kız kardeşleri) niye depresyona giriyorki aliskin o demişlerdi. Hiç unutmuyorum. Eşime de söylerim eğer bu gebeligimi (düşük olsun olmasın) ailene söylersen yemin ederim seni boşarım dedim. Tekrarlayan dusuklerde “aaa neden üzülüyorsun aliskinsin sen hayat devam ediyor” ne demek ya. Dün öğrendim kızım oluyormuş , erkek annesi olarak da söylediğimde de . “Aaaa olsun saglikli olsun da…” tepkisini alacağıma eminim.
Ya bunu diyenin net Allah belasını versin şu mübarek günde beddua ettirdiler yaKizlar o kadar haklısınız kikim hangi lafının nereye gideceğini bilmiyor ya da aptala yatıyor bilerek kiriyor. 3 tane dusuk yaşadım 3 yılda ilk doğumumun üzerine , Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yere geldi bizim olayımız. Hiç kimseye söylemedik sadece benim annem babam biliyor bu gebeligimi. Çünkü ikinci ve üçüncü düşugumu yaptığımda psikolojimi zor toparlamıştım , günlerce yiyip içemedim üzüntüden ve eşimin tarafı( babasi ve kız kardeşleri) niye depresyona giriyorki aliskin o demişlerdi. Hiç unutmuyorum. Eşime de söylerim eğer bu gebeligimi (düşük olsun olmasın) ailene söylersen yemin ederim seni boşarım dedim. Tekrarlayan dusuklerde “aaa neden üzülüyorsun aliskinsin sen hayat devam ediyor” ne demek ya. Dün öğrendim kızım oluyormuş , erkek annesi olarak da söylediğimde de . “Aaaa olsun saglikli olsun da…” tepkisini alacağıma eminim.
HayırGostermedimj minnos
Kizlar o kadar haklısınız kikim hangi lafının nereye gideceğini bilmiyor ya da aptala yatıyor bilerek kiriyor. 3 tane dusuk yaşadım 3 yılda ilk doğumumun üzerine , Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yere geldi bizim olayımız. Hiç kimseye söylemedik sadece benim annem babam biliyor bu gebeligimi. Çünkü ikinci ve üçüncü düşugumu yaptığımda psikolojimi zor toparlamıştım , günlerce yiyip içemedim üzüntüden ve eşimin tarafı( babasi ve kız kardeşleri) niye depresyona giriyorki aliskin o demişlerdi. Hiç unutmuyorum. Eşime de söylerim eğer bu gebeligimi (düşük olsun olmasın) ailene söylersen yemin ederim seni boşarım dedim. Tekrarlayan dusuklerde “aaa neden üzülüyorsun aliskinsin sen hayat devam ediyor” ne demek ya. Dün öğrendim kızım oluyormuş , erkek annesi olarak da söylediğimde de . “Aaaa olsun saglikli olsun da…” tepkisini alacağıma eminim.
Gostermeyincede kiz olur diorlar
birdahakinde gösterir inşallah ya genelde öyle oluyor zaten kapatıyorlar yüzleriniYa benim doktorum her ultrasonda renkli bakıyor ama asla yüzünü göstermedi sıpa hep arkası dönük
Aşkım tüm dualarına bende katılıyorumasdaf babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım
Bir şey soracaktım canlarım detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ve ücretli bir test mi bu acaba? Şu an özel hastaneye gidiyorum ama buna cüzdan dayanmazdevlet hastanesinde çok iyi bir doktor bulduk onunla görüşmek istiyorum ama detaylı ultrason nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar hiç bilmiyorum bana bilgi verir misiniz
Benimki hiç zorlamadıGostermeyincede kiz olur diorlar
Hangi şehirdesij canım ? Benim doktorum normal muayne 2500 detaylı 4500 alıyor .arasında fark oluyor . İyi bir perinatoloğa da gidebilirsin .Benim doktorum perinatolog değil ama alanında çok iyi bir kadın doğumcu ve cihazları gerçekten çok iyi kendi özel muayenehanesinde .asdaf babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım
Bir şey soracaktım canlarım detaylı ultrason devlet hastanesinde yapılıyor mu ve ücretli bir test mi bu acaba? Şu an özel hastaneye gidiyorum ama buna cüzdan dayanmazdevlet hastanesinde çok iyi bir doktor bulduk onunla görüşmek istiyorum ama detaylı ultrason nasıl yapılır nerde yapılır ne kadar tutar hiç bilmiyorum bana bilgi verir misiniz
devlette de bu işi en iyi üniversite hastaneleri yapıyor benceHangi şehirdesij canım ? Benim doktorum normal muayne 2500 detaylı 4500 alıyor .arasında fark oluyor . İyi bir perinatoloğa da gidebilirsin .Benim doktorum perinatolog değil ama alanında çok iyi bir kadın doğumcu ve cihazları gerçekten çok iyi kendi özel muayenehanesinde .
Canim çok sagol guzel dualarin içinasdaf babylovee Çok geçmiş olsun inşallah en güzel neticeleri alacaksınız canlarım bütün mesajlarınızı okudum dualarım sizinle can sıkmayın babylove test yanılmıştır diyorum canım doktor da yaptırdığımız test yanıldı dememek için bence böyle konuşmuştur, asdaf en güzel sonuçlarla al bebeğini kucağına inşallah canım
benimkide 200€ tutuyor organ taraması özele kacıyor bunlar normal rutin kontrollerim sigortalı bi ödeme yapmıyoruz ama bu testler taramalar parayla canımAşkım tüm dualarına bende katılıyorum
Detaylı ultrason 22.hafta farklı oluyormu bilmiyorum fiyat konusunda, 13.haftada yaptırdığımız detaylı ultrason benim gittiğimde hastanede sigortayla 12.000 tl tuttu
Sen yurtdışındaydın dimi canım? Benim sigorta zaten hepsini karşılamıyor muayenede veya ekstra şeylerde, detaylı veya kan idrar testlerinde sadece indirim sağlatıyorbenimkide 200€ tutuyor organ taraması özele kacıyor bunlar normal rutin kontrollerim sigortalı bi ödeme yapmıyoruz ama bu testler taramalar parayla canım
evet canım, neden tam sigortan yok mu?Sen yurtdışındaydın dimi canım? Benim sigorta zaten hepsini karşılamıyor muayenede veya ekstra şeylerde, detaylı veya kan idrar testlerinde sadece indirim sağlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?