- 23 Ekim 2024
- 3.796
- 5.950
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.641
Sadece allianz yatarak benimki eğer ayakta ve yatarak beraber olursa muayeneler ücretsiz oluyor. Sigorta yapan kadın bunu yaptırın demiş eşimde o ne derse tamam demiş yaptırmışevet canım, neden tam sigortan yok mu?
kız nerden bileyim hamile kalıcağımı deseydin yada eşin nerden bilecekdiSadece allianz yatarak benimki eğer ayakta ve yatarak beraber olursa muayeneler ücretsiz oluyor. Sigorta yapan kadın bunu yaptırın demiş eşimde o ne derse tamam demiş yaptırmış, zaten hamile sigortasını yaptıramıyorsun 6 ay önceden yaptırmanız gerekiyordu demiş hamile kalmadan
Dimi yanikız nerden bileyim hamile kalıcağımı deseydin yada eşin nerden bilecekdi
İnş Ozamn iki erkekten sonra bir kızım olması beni ayrı bir mutlu ederGostermeyincede kiz olur diorlar
piyango mu bu tutturunca oluyor yoksa yokDimi yanihadi yaptırdın ya 6 ay sonra hamile kalmazsam güme gidecek
Ben de sormuştum 1 yıl beklemeli özel sağlık sigortaları vardı ben de hastanenin doğum paketini aldım böylesi daha mantıklı geldi eşime de bana da. Kaynanam çok pahalı buldu suratını düşürdü ama umrumda mı nooooSadece allianz yatarak benimki eğer ayakta ve yatarak beraber olursa muayeneler ücretsiz oluyor. Sigorta yapan kadın bunu yaptırın demiş eşimde o ne derse tamam demiş yaptırmış, zaten hamile sigortasını yaptıramıyorsun 6 ay önceden yaptırmanız gerekiyordu demiş hamile kalmadan
Aşkım acıbademde maalesef doğum paketi yokBen de sormuştum 1 yıl beklemeli özel sağlık sigortaları vardı ben de hastanenin doğum paketini aldım böylesi daha mantıklı geldi eşime de bana da. Kaynanam çok pahalı buldu suratını düşürdü ama umrumda mı noooo
İkili taramam riskli çıktığında ben ağlarken kv aldırırsın nolcak büyütmeye gerek yok dedi. Fetal dna da güzel çıktı müjdemizi verdik cinsiyeti kız dedik suratı düştü skocam çenesini tutabilse bişey paylaşmam onlarla ama işte.Memleketimden ailemden uzaktayım diye kendilerini hak sahibi filan sanıyorlar bir gün fena şeyler olacak susuyorum sabrediyorum. Ahh kızlar hepimiz yakın yerlerde olsak keşkeKızlarrr sizin çevrenizde böyle şeyler söyleyenler insan değil şeytan şeytannnağzım açık okudummm aşırı sinirlenirim böyle şeylere herkes kendi kokuşmuş hayatına baksın kıskançlığını fesatlığını kendine saklasın ayyyyy hepsinin cevabını verin hiiç içinize atmayın bu ne be böyleee!!! Kızsa kız erkekse erkek kime ne ben bakıp büyütücemm. İlk zamanlar söylemedim kimseye diyince anlam veremiyordum haklıymışsınız sonuna kadar vallahii bunlar güzel giden şeye bile nazar değdirir bu kenafirlikle ay sinirlendim be
Orası yapmaz beybi ben medikalparka gidiyorum Samsunda bana yakın bi o varAşkım acıbademde maalesef doğum paketi yok
canım bende de allianz var ama gebelikle ilgili en ufak şeyi karşılamıyor sende de öyle dimi varsa söyle de ona göre konuşalım hastaneyle, gerçi doktora göre bile değişiyor o da yaa boşa yapıldı resmenSadece allianz yatarak benimki eğer ayakta ve yatarak beraber olursa muayeneler ücretsiz oluyor. Sigorta yapan kadın bunu yaptırın demiş eşimde o ne derse tamam demiş yaptırmış, zaten hamile sigortasını yaptıramıyorsun 6 ay önceden yaptırmanız gerekiyordu demiş hamile kalmadan
Bizimde karşılamıyor canım sadece indirimcanım bende de allianz var ama gebelikle ilgili en ufak şeyi karşılamıyor sende de öyle dimi varsa söyle de ona göre konuşalım hastaneyle, gerçi doktora göre bile değişiyor o da yaa boşa yapıldı resmen
Canım benım 9. İş gününde cıkmıstı evet gentanCanım sende Gentan da yaptırmıştın Fetal DNA testini . Kaç günde çıktı sonuç hangi gün vermiştin
Türkiye’deki doktoruma sordum ben , bi sakincasi yok ama neden kendini yorasın diye bir yorum yaptı. Amerika’daki doktorumla görüştüğümde sadece yürüyüş bandı güvenli dedi o da incline olmadan düz halde. Eliptik bisiklet ve stair-master kesinlikle önermiyorum dedi.Kızlar bir şey soracağım, hatırlamıyorum sormadım sanırım ya, benim evde eliptik bisikletim var, onu kullanabiliyor muyuz acaba, hiç doktoruna soran ya da kullanan var mı aranızda, eşim bu tehlikeli diye üstünü kapatmış, sakın yapma diyor, istemiyorben de doktoruma gitmeme daha var
Türkiye’deki doktoruma sordum ben , bi sakincasi yok ama neden kendini yorasın diye bir yorum yaptı. Amerika’daki doktorumla görüştüğümde sadece yürüyüş bandı güvenli dedi o da incline olmadan düz halde. Eliptik bisiklet ve stair-master kesinlikle önermiyorum dedi.
Bende buna sinir oluyorum erkek çocuklar canavarmış gibi lanse ediliyor halbuki çocuklar ailelerin yansıması kız ya da erkek farketmiyor. Kesinlikle bir mizaçları var ama bunu şekillendirmekte aileye düşüyor. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeter kiArkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok
İşte bu durumda zaten sana laf kalmadan eşinin gerekeni yapması ailesiyle konuşması gerekiyor.. sıkma canını canımm dediğim gibi kız erkek farketmez sen bakıp büyüteceksin önemli olan oİkili taramam riskli çıktığında ben ağlarken kv aldırırsın nolcak büyütmeye gerek yok dedi. Fetal dna da güzel çıktı müjdemizi verdik cinsiyeti kız dedik suratı düştü skocam çenesini tutabilse bişey paylaşmam onlarla ama işte.Memleketimden ailemden uzaktayım diye kendilerini hak sahibi filan sanıyorlar bir gün fena şeyler olacak susuyorum sabrediyorum. Ahh kızlar hepimiz yakın yerlerde olsak keşke
Onu yapsalar bari bizede kuzu o da iyiydi biz yanlış doktora denk gelmişizBizimde karşılamıyor canım sadece indirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?