Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
evet canım, neden tam sigortan yok mu?
Sadece allianz yatarak benimki eğer ayakta ve yatarak beraber olursa muayeneler ücretsiz oluyor. Sigorta yapan kadın bunu yaptırın demiş eşimde o ne derse tamam demiş yaptırmış , zaten hamile sigortasını yaptıramıyorsun 6 ay önceden yaptırmanız gerekiyordu demiş hamile kalmadan

kız nerden bileyim hamile kalıcağımı deseydin yada eşin nerden bilecekdi

Ben de sormuştum 1 yıl beklemeli özel sağlık sigortaları vardı ben de hastanenin doğum paketini aldım böylesi daha mantıklı geldi eşime de bana da. Kaynanam çok pahalı buldu suratını düşürdü ama umrumda mı noooo

Kızlar bir şey soracağım, hatırlamıyorum sormadım sanırım ya, benim evde eliptik bisikletim var, onu kullanabiliyor muyuz acaba, hiç doktoruna soran ya da kullanan var mı aranızda, eşim bu tehlikeli diye üstünü kapatmış, sakın yapma diyor, istemiyor ben de doktoruma gitmeme daha var

Kızlarrr sizin çevrenizde böyle şeyler söyleyenler insan değil şeytan şeytannn ağzım açık okudummm aşırı sinirlenirim böyle şeylere herkes kendi kokuşmuş hayatına baksın kıskançlığını fesatlığını kendine saklasın ayyyyy hepsinin cevabını verin hiiç içinize atmayın bu ne be böyleee!!! Kızsa kız erkekse erkek kime ne ben bakıp büyütücemm. İlk zamanlar söylemedim kimseye diyince anlam veremiyordum haklıymışsınız sonuna kadar vallahii bunlar güzel giden şeye bile nazar değdirir bu kenafirlikle ay sinirlendim be

Aşkım acıbademde maalesef doğum paketi yok

İkili taramam riskli çıktığında ben ağlarken kv aldırırsın nolcak büyütmeye gerek yok dedi. Fetal dna da güzel çıktı müjdemizi verdik cinsiyeti kız dedik suratı düştü skocam çenesini tutabilse bişey paylaşmam onlarla ama işte.Memleketimden ailemden uzaktayım diye kendilerini hak sahibi filan sanıyorlar bir gün fena şeyler olacak susuyorum sabrediyorum. Ahh kızlar hepimiz yakın yerlerde olsak keşke

canım bende de allianz var ama gebelikle ilgili en ufak şeyi karşılamıyor sende de öyle dimi varsa söyle de ona göre konuşalım hastaneyle, gerçi doktora göre bile değişiyor o da yaa boşa yapıldı resmen

Bizimde karşılamıyor canım sadece indirim

Türkiye’deki doktoruma sordum ben , bi sakincasi yok ama neden kendini yorasın diye bir yorum yaptı. Amerika’daki doktorumla görüştüğümde sadece yürüyüş bandı güvenli dedi o da incline olmadan düz halde. Eliptik bisiklet ve stair-master kesinlikle önermiyorum dedi.

Kızlar ya 14+2 filanim bugun sabahtan beri hafif kahverengi leke geliyor önceden de gelmişti de doktor kahverengi diye önemsemiyor progestana devam ediyoruz bu yüzden gün de 1 tane ama moral bozucu neden oluyor acaba rahim buyudugu için filan mi

Eşim haklı o zaman canım, oysa ki yapay zekaya sordum güvelinir dedi Onu dinlememekte fayda var Teşekkürler canım

Bende buna sinir oluyorum erkek çocuklar canavarmış gibi lanse ediliyor halbuki çocuklar ailelerin yansıması kız ya da erkek farketmiyor. Kesinlikle bir mizaçları var ama bunu şekillendirmekte aileye düşüyor. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki
İşte bu durumda zaten sana laf kalmadan eşinin gerekeni yapması ailesiyle konuşması gerekiyor.. sıkma canını canımm dediğim gibi kız erkek farketmez sen bakıp büyüteceksin önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…