- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.727
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.601
Ay şunların ağzına kürekle vurasım geldikızlar siz nasıl dayanıyorsunuz Allah yardımcınız olsun . Okurken içim daraldı, valla acımayın patavatsız olun birkaç kere, birdaha bişey demiyorlar zaten
Kızlar bugün doktorumuza gittik 15+6 haftalık olduk cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz oluyor bir ay sonra netleşir ama sanki kesin gibi
Evet çin takvimi kız gösteriyordu tatlı ile asla aram yok hep ekşi ya da tuzlu yedim ekşi ile tuzlu belirlemiyormus demekki
Bana 22.haftamda vermiş doktorum hesapladım şimdi nezaman yapılıyor ki bi organ taraması genelde bu haftalarda değil mi?Benimki de 6 ağustos. Kaç haftalık olacak seninki 23 falan olmuyor mu. Ben mi erken aldım acaba aklım karıştı
Ya benim tam transfer zamanı en yakınlarımdan biri vefat etti ve ben gidemedim durumlardan dolayı o ara herkes öğrendi tedaviyi ve hamileliğimi yoksa tabi bende sadece en yakınlarıma söylerdimNapak nazar yani yakin dostum olanlara söyledim gerisi daha yakin daha samimi olaydida söyliyeydim
18 ile 24 hafta arası yapılıyor, benim dr 22.haftada gel dediBana 22.haftamda vermiş doktorum hesapladım şimdi nezaman yapılıyor ki bi organ taraması genelde bu haftalarda değil mi?
olsun canım yeter ki sağlıkla gelsinler hepsi cennet kokulu kuzucuklarAy hep kiz hissettim ve kiz istedim o yuzden biraz soktayimm
çok iyi hepimiz nasıl merak ediyoruz bebişlerimiz gösterirse yüzünüde görücez inşallah organ taramasında herşeye bakıyorlar ve renklide bakıyorlar18 ile 24 hafta arası yapılıyor, benim dr 22.haftada gel dedi
ya çok kırıcı güvenip söylemişsin ama o senden önce haber vermiş bile, bende de işyerinde öyle oldu yanımdaki ark mecbur söyledim kusuyodum zaten sürekli anlardı ama istediği kişilere söyledi söyleme desem deEvet canım, bir de size anlatamadım bir ara çok canım sıkıldı, ilk iş yerinden bir arkadaşa söyledim kimseyle şu an paylaşmak istemiyorum dedim, bir gün sadece bir gün kan vermeye gittim, meraklı biri var sürekli peşimde geziyordu neden çocuk yapmıyorsun, ayy yoksa hamile misin diye? Hemen arkamdan daralmış, kimseye söyleme dediğim arkadaşımda ona söylemiş, çok üzülüp ağlamıştım, sorun öğrenilmesi değil, ben sana güvendim, söyledim, çok erken haftaydı o zaman yeni öğrenmiştim ben de işte, o sıralar çok canım sıkılmıştı buraya da hiç bakamamıştım
İki oğlum var dünyaya değişmem görsen tatlı atışmalarını yeri geliyor birbirlerini korumalarını bu arada bana babadan daha düşkünler ayyy evlat ayrımı olmaz ki kulak asma biz hayatımızı o insanlara göre şekillendirmeye çalışırsak ömür boyu mutlu olamayız:)Arkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok
ya çok kırıcı güvenip söylemişsin ama o senden önce haber vermiş bile, bende de işyerinde öyle oldu yanımdaki ark mecbur söyledim kusuyodum zaten sürekli anlardı ama istediği kişilere söyledi söyleme desem de
Evet saat 14:00 da randevumuz. İnşallah cinsiyeti de öğreneceğiz bakalım
Tabiki de öyle yaaaa benim eşimde 3 erkek kardeşler valla birbirlerine o kadar güzel bağlilar saygılılar ki birbirilerinin sözünden bile çıkmazlar koca koca adamlar yani, bir de bana akıl veriyorlar tövbe estağfurullah ama yok işte bundan sonra nasıl korunursan korun çok afedersiniz ama tut artık g...ünü diyen bile oldu. Sanki onlar hamile kalıp onlar bakıyor yaİki oğlum var dünyaya değişmem görsen tatlı atışmalarını yeri geliyor birbirlerini korumalarını bu arada bana babadan daha düşkünler ayyy evlat ayrımı olmaz ki kulak asma biz hayatımızı o insanlara göre şekillendirmeye çalışırsak ömür boyu mutlu olamayız:)
Canım iki kızı olana da vah vah ediyorlar iki oğlu olana da insanların ne dediklerini takmayın ne yapsan memnun olmayacak bi kitle var etrafta benim kaynanam da erkek çocuk hastası en sevdiği oğlunun kızı olunca sesi kesti smdi bal kızım diyor bizim kiz olsa demedgini bırakmazdi ama onun olunca bı sus pus ama ben kafaya takmıyorum duymazdan geliyorum çoğu şeyi taksam neler takardım bosveeeer keyfine bak bebisini düşün çok şükür sağlıklı elhamdülillahArkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok
Benim 13. Haftam bitti dün cinsiyet tahmini yaptı ama net olarak 16. Hafta civarında belli oluyor diye biliyorumKızlar selammm cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benim haftaya randevum var 13 haftalık olacak acaba doktor bir tahminde bulunabilir mi
Aynı cümleler valla canım salla hiç takma bile kafana ağzı olan konuşuyor .Bana da aynısı diyen çok var .siz şimdi bu yaz bir yere gidemezsiniz .erkek çocuk mu gördünüz siz şimdi .sanki çocuk değil canavar doğuracağım tövbe estağfurullah ya sağlıklı olsun da en önemlisi bu .ki ben Özel eğitim de çalışıyorum o yüzden sağlık en önemlisiArkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok
12+4te net söylemişti fetal dnayla dogrulandiKızlar selammm cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benim haftaya randevum var 13 haftalık olacak acaba doktor bir tahminde bulunabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?