Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147

En son öyle yapacağız canım zaten, bir fırın küreği geçireceğim elime

Ay maşallah maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
annabelica erkolar sollamaya başladı bizi
Evet çin takvimi kız gösteriyordu tatlı ile asla aram yok hep ekşi ya da tuzlu yedim ekşi ile tuzlu belirlemiyormus demekki Son ana kadar kız hissedip ismini bile belirlemiştik bal oğlan geliyor sağlıkla gelsin hepsi

Napak nazar yani yakin dostum olanlara söyledim gerisi daha yakin daha samimi olaydida söyliyeydim
Ya benim tam transfer zamanı en yakınlarımdan biri vefat etti ve ben gidemedim durumlardan dolayı o ara herkes öğrendi tedaviyi ve hamileliğimi yoksa tabi bende sadece en yakınlarıma söylerdim

ya çok kırıcı güvenip söylemişsin ama o senden önce haber vermiş bile, bende de işyerinde öyle oldu yanımdaki ark mecbur söyledim kusuyodum zaten sürekli anlardı ama istediği kişilere söyledi söyleme desem de

Doktor fazla kilo varsa net goruntulenemeyebiliniyor dedi çok garip bi kelime yazarken bile heceleyerek yazdım neyse bilgin olsun dedi

Arkadaşlar valla ben bir daha hamile kalırsam ki düşünmüyorum ama kaldım diyelim bir daha ne kimseye hamile olduğumu ne de cinsiyeti falan söylerim herhalde Dünden beri o kadar saçma sapan şeyler duyuyorum ki kafanıza artık huni takıp gezersiniz Allah yardımcınız olsun yandınız böyle saçma sapan şeyler oysa ki ben iki erkek aralarında 2 yaş olacak birlikte arkadaş olurlar oyun kurarlar oynarlar birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyordum Ama moralim o kadar bozuldu ki yani bu arada kız çocukları da bence çok hareketli oluyor bütün çocuklar öyle ha tabii ki de kız çocuk duygusu tatmak isterdik Ama böyle de güzel oldu mevlam vermiş sağlıklı olsun başka bir şey istemem belki kız olsaydı anlaşamayacaklardı Rabb'im en iyisini bilir ama insanların moral bozlamaktan başka bir şey yaptığı yok

İki oğlum var dünyaya değişmem görsen tatlı atışmalarını yeri geliyor birbirlerini korumalarını bu arada bana babadan daha düşkünler ayyy evlat ayrımı olmaz ki kulak asma biz hayatımızı o insanlara göre şekillendirmeye çalışırsak ömür boyu mutlu olamayız:)

Evet canım tecrübe oluyor bize de işte, geçti o zor günlerimiz Allah’ tan

Tabiki de öyle yaaaa benim eşimde 3 erkek kardeşler valla birbirlerine o kadar güzel bağlilar saygılılar ki birbirilerinin sözünden bile çıkmazlar koca koca adamlar yani, bir de bana akıl veriyorlar tövbe estağfurullah ama yok işte bundan sonra nasıl korunursan korun çok afedersiniz ama tut artık g...ünü diyen bile oldu. Sanki onlar hamile kalıp onlar bakıyor ya

Canım iki kızı olana da vah vah ediyorlar iki oğlu olana da insanların ne dediklerini takmayın ne yapsan memnun olmayacak bi kitle var etrafta benim kaynanam da erkek çocuk hastası en sevdiği oğlunun kızı olunca sesi kesti smdi bal kızım diyor bizim kiz olsa demedgini bırakmazdi ama onun olunca bı sus pus ama ben kafaya takmıyorum duymazdan geliyorum çoğu şeyi taksam neler takardım bosveeeer keyfine bak bebisini düşün çok şükür sağlıklı elhamdülillah

Aynı cümleler valla canım salla hiç takma bile kafana ağzı olan konuşuyor .Bana da aynısı diyen çok var .siz şimdi bu yaz bir yere gidemezsiniz .erkek çocuk mu gördünüz siz şimdi .sanki çocuk değil canavar doğuracağım tövbe estağfurullah ya sağlıklı olsun da en önemlisi bu .ki ben Özel eğitim de çalışıyorum o yüzden sağlık en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…