- 25 Şubat 2025
- 1.344
- 1.805
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.901
Ben de şaşırdım aslında 4agustosta da bebek baya ilerlemiş olcak hafta olarak tüm ümidim oKıyamam ya haklısın bu sıcakta yemekte yenmez ki, diyestisyenle görüş istersen, uzman yardımı almak iyi gelebilir canım ama hiç üzülme, ne saçma şey demiş perinatolog öyle ilk defa duydum, tövbe yarabbi ya
Baş dönmelerim ara ara var kusmalarımda burnum kanıyor bi de dünden beri karpal tünelle uğraşıyorum birazdan fizik tedavi doktoruna gidicem ayy ne zormuş analıkCanım aslında o kullanılan vitaminler bebekten ziyade senin için, o zaten bu zamana kadar istediğini senden almıştır ama sen güçsüz kaldın işte, ben de çok güçsüz kaldım, doktorum serumla besleyecekti az kalmıştı, su bile içemedim, bu sefer baş dönmesi vs çok oluyordu, sen yine de danış ama doktoruna tabi bedenin güçten düşmesin
Ben de şaşırdım aslında 4agustosta da bebek baya ilerlemiş olcak hafta olarak tüm ümidim o
Baş dönmelerim ara ara var kusmalarımda burnum kanıyor bi de dünden beri karpal tünelle uğraşıyorum birazdan fizik tedavi doktoruna gidicem ayy ne zormuş analık
Sağ elimin baş işaret ve orta parmağına doğru ağrı oldu sonra baktım bileğimden dirseğime doğru da ağrı var doktoruma mesaj attım fizik tedaviye bi görün dedi daha ilerlemesinden korkuyorum daha önce de yaşamıştım ama üzerinden 6 sene geçti ablamın ikiz bebelerini büyüttüğüm dönemdeydiYa evet zor canım
Karpal tünel de uyuşma mı oldu avuç içinde, parmakalrım da benim de oldu geçen gün ama geçti mesela şimdi yok
Sağ elimin baş işaret ve orta parmağına doğru ağrı oldu sonra baktım bileğimden dirseğime doğru da ağrı var doktoruma mesaj attım fizik tedaviye bi görün dedi daha ilerlemesinden korkuyorum daha önce de yaşamıştım ama üzerinden 6 sene geçti ablamın ikiz bebelerini büyüttüğüm dönemdeydi
Olsun max 15-20 kg arasıymış. Şimdiden sonra dikkat et. Zaten yolu yarıladık
Ay hadi inşaallahOlsun max 15-20 kg arasıymış. Şimdiden sonra dikkat et. Zaten yolu yarıladıkbundan sonrada 10 kg ile kapatırsan çok almamış olursun
Rekor bende 7 kilo aldım bir dakikaGünaydın canım tam 4,5 kg adım
Ayy bende çok aldım sandıydım :)
Kız yok sana cinslik yapmıştır. Ne kilolular var neler yapılıyor. Hiç sıkma canınıAma bebeğim dün perinatolog kilodan dolayı organları goremeyebilirim dedi o şekilde ayrıntılı incelenmeye hiç duymamıştım o kadar pişman oldum ki aldgim kilolara
Allah allah nasıl goremedımKullanıcı adı paki34 olan arkadaşımız vardı Şubat 2024 annelerinde. Onun geçmiş yazdıklarına ulaşabilirseniz sizi rahatlatacaktir. Tam iki kez fetal DNA testi yaptırıp ikisinde de trizomi 3 pozitif gelmişti. Ama amniyosentezde bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendi. Kızını sağlıkla aldı kucağına. Ya onun geçmişini arayın ya da Şubat 2024 grubunda geçmiş yazışmalara bakın. Mutlaka bulursunuzetiket yapmak istemedim hala aktif mi bilmiyorum. Arama kısmına kullanıcı adını yazınca bulabilirsiniz
Ya var ya bugün ağzınızdan bal damlıyor kızlarKız yok sana cinslik yapmıştır. Ne kilolular var neler yapılıyor. Hiç sıkma canını
Ya kızlar benim ablam 30 kilo aldı gebeliğinde110kilo ile doğuma girdi şimdi 58 kilo hiç takılmayın bebiş sağlıklı olsun önemli olan o
Kızlar selamlar, bizim fetal dna testi tekrarlanacak
Kanda yeterli dna örneği bulunamamış o nedenle testin tekrarlanması gerekiyormuş. Yarin veya pazartesi yeniden kan verecegim. Bekleme süresi daha da arttı zaten beklemek zordu bir kat daha beklemek bakalim nasil olacak.
Dualariniza bizi de katın olur mu. Yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalim inşallah
Ya ne güzel erken verdin diye seviniyorduk olacak şey mi buKızlar selamlar, bizim fetal dna testi tekrarlanacak
Kanda yeterli dna örneği bulunamamış o nedenle testin tekrarlanması gerekiyormuş. Yarin veya pazartesi yeniden kan verecegim. Bekleme süresi daha da arttı zaten beklemek zordu bir kat daha beklemek bakalim nasil olacak.
Dualariniza bizi de katın olur mu. Yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalim inşallah
Sorma kuzum ya.. bende dedim kadina bende sonuc erken gelecek diye rahattim cok uzun beklemeyecegiz diye. Ama kendisi dedi zaten ben oncelikli olmasi icin de ekstra not düşeceğim rahat olun dedi.Ya ne güzel erken verdin diye seviniyorduk olacak şey mi budualarım seninle canım benim. Bar ikinci kanın işlem süresini hızlandırsalar öncelik verseler
Vardır bir hayır canim dogru diyorsun.Canım hep iyiyi düşün olur mu, hiç stres olma burada öyle olan arkadaşlarımız oldu ve hepsi güzel sonuçlar aldılar vardır bunda da bir hayır inşallahDualarımız seninle, Allah tüm bu çektiğin sıkıntıların karşılığını gönlünce kolay bir şekilde verir sana inşallah, amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?