Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben de şaşırdım aslında 4agustosta da bebek baya ilerlemiş olcak hafta olarak tüm ümidim o

Baş dönmelerim ara ara var kusmalarımda burnum kanıyor bi de dünden beri karpal tünelle uğraşıyorum birazdan fizik tedavi doktoruna gidicem ayy ne zormuş analık

Baş dönmelerim ara ara var kusmalarımda burnum kanıyor bi de dünden beri karpal tünelle uğraşıyorum birazdan fizik tedavi doktoruna gidicem ayy ne zormuş analık

Ya evet zor canım
Karpal tünel de uyuşma mı oldu avuç içinde, parmakalrım da benim de oldu geçen gün ama geçti mesela şimdi yok

Ya evet zor canım
Karpal tünel de uyuşma mı oldu avuç içinde, parmakalrım da benim de oldu geçen gün ama geçti mesela şimdi yok
Sağ elimin baş işaret ve orta parmağına doğru ağrı oldu sonra baktım bileğimden dirseğime doğru da ağrı var doktoruma mesaj attım fizik tedaviye bi görün dedi daha ilerlemesinden korkuyorum daha önce de yaşamıştım ama üzerinden 6 sene geçti ablamın ikiz bebelerini büyüttüğüm dönemdeydi

İnşallah ilerlemez canım hepimizin gerçekten farklı farklı korkuları var, hiçbirini yaşamayalım inşallah

Allah allah nasıl goremedım bakıyoruö hemen

Kızlar selamlar, bizim fetal dna testi tekrarlanacak
Kanda yeterli dna örneği bulunamamış o nedenle testin tekrarlanması gerekiyormuş. Yarin veya pazartesi yeniden kan verecegim. Bekleme süresi daha da arttı zaten beklemek zordu bir kat daha beklemek bakalim nasil olacak.
Dualariniza bizi de katın olur mu. Yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalim inşallah

Canım hep iyiyi düşün olur mu, hiç stres olma burada öyle olan arkadaşlarımız oldu ve hepsi güzel sonuçlar aldılar vardır bunda da bir hayır inşallah Dualarımız seninle, Allah tüm bu çektiğin sıkıntıların karşılığını gönlünce kolay bir şekilde verir sana inşallah, amin

Ya ne güzel erken verdin diye seviniyorduk olacak şey mi bu dualarım seninle canım benim. Bar ikinci kanın işlem süresini hızlandırsalar öncelik verseler

Ya ne güzel erken verdin diye seviniyorduk olacak şey mi bu dualarım seninle canım benim. Bar ikinci kanın işlem süresini hızlandırsalar öncelik verseler
Sorma kuzum ya.. bende dedim kadina bende sonuc erken gelecek diye rahattim cok uzun beklemeyecegiz diye. Ama kendisi dedi zaten ben oncelikli olmasi icin de ekstra not düşeceğim rahat olun dedi.
2li testin riskli ciktigini soyledim lütfen dikkate almayin o testi dedi. Bir gün sonra verseniz farkli degerler cikabilecek bir test o test dedi.

İnşallah test sonucumuz temiz gelir kadin aradiginda evde misiniz musait misiniz gibi sorular sordu basta benim elim ayagim titremeye basladi zaten. Meger neden testin tekrarlanmasi gerektigini falan aciklayacagi icin sormus musaitligimi..
İnşallah sağlıklı oldugu haberini alcaz bebegimizin İnşallah

Vardır bir hayır canim dogru diyorsun.
Aminn kuzu aminn.. Allahım bunca çektiğimin karşılığını evladımızın sağlıkla gelecegini bize gostererek yavrumuzu saglikla kucagimiza aldirarak verir inşallah
Allahım büyüktür.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı fetal dna sonuçlarını öğreniriz
Cok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…