- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.941
Çok sagol canım inşallah güzel haberleri alırızCanım geç olsun güzel haberler olsun inşaallah .kötü olmuş bu durumun üzerine böyle olması ama vardır bunda da bir hayır .Bu seferkinde durumu söyleseydin bari de itinayla daha serice çıkarsınlar sonucu
Ohhh misss missGünaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun
GünaydınnGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Ben -3üm bugün 14+6yız. -5 tim serumlarla biraz toparladım çok bulantılı geçti benimGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Ah sormaYa aksilige bakSenin oğluşun da ne kadar strese sokuyor seni hamileliğin basindan beri. Fena bişey olcak belli sonuç güzel gelecek kuzum inanıyorum biraz daha sabır
Ağrılar için veriliyor canım herhangi bir eksiklik olmasa da veriyorlar. Önceki gebeliğimde hem demir hem magnezyum çok geç başlamıştım. Demire geç baslamanin bi sakıncası olmadı ama magnezyumu keşke daha erken kullansaydim demiştim. Boşuna ağrı çekmiştimKızlar magnezyum ilacını takviye için mi yoksa özel sebebi mi var @sepide sende kullanıyordun galiba ?
Ben dr a başım ağrıyor falan diye yazdırmıştımda ağrım oldukça kullanıyorum katkısı varsa devamlı kullanayım ?
Seninle aramızda da fark varmış canim. Birkaç haftaya mutlaka iyiye gidersin diye düşünüyorum azıcık daha sabırOhhh misss missbende bulantı ilaçlarına devam ediyorum bulantım yok ama iştahımda yok hiç bişey yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum hiç normalde çok sağlıklı beslenen biriydim şimdi sabah akşam ekmek peynir zeytin yiyorum umarım iştahım açılır sebze yemekleri çorbalar yemeye başlarım
Çok haklısın canım ama inşallah o kadar sürmez hızlandırırız demiş ya kadın. Yardımcı olacaklarını düşünüyorumAh sormahep bizi bir sekilde strese sokacak birseyler buldu oğluşumuz.. canı sagolsun napalim. O sağlıklı olsun bize sağlıkla gelsin de ...
Nerdeyse bir 10 gün daha var rahat nefes almamiza en az sanki. Zaman nasil gecer bilmiyorum artik.
Şuan bi kas bacak ağrım yok son aylarda oluyordu ama hatırlıyorum o zaman düzenli kullanmıştım dr a bir sorayım bende canımAğrılar için veriliyor canım herhangi bir eksiklik olmasa da veriyorlar. Önceki gebeliğimde hem demir hem magnezyum çok geç başlamıştım. Demire geç baslamanin bi sakıncası olmadı ama magnezyumu keşke daha erken kullansaydim demiştim. Boşuna ağrı çekmiştimdaha ziyade eklem kas ağrıları için veriyorlar ama baş ağrısına etkisini bilmiyorum. Düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum ayrıca
Maşallah kızlar çok sevindim adınıza
Niye anormallik olsun cnm maşallah de
difembahyaa eliptik bisikletten bir şey olacağını düşünmüyorum sende kanama vs de yoktu 10 dk falan bence yapılır. Ben şimdi yazlıktayımda oğlanla normal bisikletle gezinti yapıyoruz annem çok kızıyor o ayrı
Komşu hamile olduğumu bilmiyordu yüzümden bi şüphelenmiş sonra ben bisiklete binince yok cnm hamile olsa binmz heralde yanlış düşündüm demişAyy canım, normal bisiklet tehlikeli aman dikkat et düşersin seni crazy Mom seniiiiAllah korusun canım
Canım ben tüp bebek sürecine 62 ile başlamıştım ve hamile kaldığımda 66ydım.Günaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Hayırİkili test yaptırdınız mı
Komşu hamile olduğumu bilmiyordu yüzümden bi şüphelenmiş sonra ben bisiklete binince yok cnm hamile olsa binmz heralde yanlış düşündüm demişoğlan isteyince kıyamıyorum işte ama babamla takılıyor artık
Aa canım geçmiş olsun, olsun önlem almış oldunİlk karpal tünel sendromunu şuracığa bırakıyorum
Aynen benimde enerjim yeni yeni geliyor çok şükürBencede doğru düşünmüş, ben de olsam derdim ki yok canım hamile değilya ben de hareketi seviyorum, enerjim de yavaştan yerine geliyor şükür, yürüyüş yapmak istiyorum sıcaktan bayılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?