Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar sizin sıkıntıları okudukça bende bı anormallik var diyorum ya valla Allah da sizi ferahlığa ulastirsin tezden ama bendeki bu rahatlık batmaya başladı artık

Canım hiç öyle düşünme, bak ben oğlumda ilk 3 ay 3 kilo almıştım hafif mide bulantılarım vardı ama yinede yiyebiliyordum ama nu ikinci gebeliğimde mahvoldum bulantıdan, bir ay sadece kraker yedim, hiç sağlıklı değil, ne olacak al kilo verirsin ben vermiştim doğum sonrası, önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeklerimize bakmak, hem şimdi kilo almayacaksın da ne zaman alacaksın ki

Canım bende 4 tane kullanıyorum banada öyle geliyor gyno ferro sanık, decavit, magosit ve devit d3 damla bide o demir ilacı aç karınla beni mahvediyor
Ben günde 9ilac kullanıyorum gynoferro yu bende kullanıyorum hiç bulanti yapmadı kişiye göre değişiyor etkisi demekki ama kabızlık yapıyor

Kızlar sizin sıkıntıları okudukça bende bı anormallik var diyorum ya valla Allah da sizi ferahlığa ulastirsin tezden ama bendeki bu rahatlık batmaya başladı artık
Hiç öyle düşünme canım. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu halde benimde hiç bir sıkıntım olmadı Allah’a şükür ne kanama ne leke. Midem bulantım oldu 1 ay. Ara ara belim kaldığım ağrıyor o kadar yani. Bebeğim hiç üzmedi beni☺ inşallah doğuncada öyle olur yada fırtına öncesi sessizliğide olabilir

Ama bebeğim dün perinatolog kilodan dolayı organları goremeyebilirim dedi o şekilde ayrıntılı incelenmeye hiç duymamıştım o kadar pişman oldum ki aldgim kilolara

Hiç öyle düşünme hayatım tadını çıkar biz de rahatlığa erelim. Ben zorlanıyorum ama senin rahat geçirmen beni mutlu etti

Aboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diye heralde 9 kullansam zehirlendiydim hepsinden 2şer içip
Niye o kadar çok ilaç veriyorlar. Ben 5 haftalık ilk gittiğimde kan testi yaptı bi daha yapmadı imom omega kullanıyorum prizin kullandım yetmeyince zofer verdi başka da yok. Doktoruma sormalı mıyım

Ama bebeğim dün perinatolog kilodan dolayı organları goremeyebilirim dedi o şekilde ayrıntılı incelenmeye hiç duymamıştım o kadar pişman oldum ki aldgim kilolara

Aa öyle mi canım, ayy onu bilemedim ama ne yapalım almışsın bir kez üzme kendini lütfen biraz dikkat edebilirsin haklısın, benim iştahım açıldı 3 ana 3 ara öğün yapıyorum, normalde de böyle yerim zaten, deneyebilirsin istersen sen de, ara öğünler de süt/meyve + kuruyemiş, sabah güzel bir kahvaltı yapıyorum muhakkak karbonhidrat koyuyorum, asla sıfır karbonhidratsız kahvaltı yapmıyorum, akşamı çok hafif geçiriyorum maalesef ki çok şişiyorum patlayacak gibi oluyorum, bazen sadece çorba, midem de yer varsa ama muhakkak protein( et,balık, tavuk) yemeye zorluyorum kendimi, tatlıyla hiç ama hiç aram yok da çok karpuz yiyorum

Deneyebilirsin canım ama üzme kendini bundan sonra kilo alımı başlayacak zaten

Ben günde 9ilac kullanıyorum gynoferro yu bende kullanıyorum hiç bulanti yapmadı kişiye göre değişiyor etkisi demekki ama kabızlık yapıyor
Aboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diye heralde 9 kullansam zehirlendiydim hepsinden 2şer içip
Niye o kadar çok ilaç veriyorlar. Ben 5 haftalık ilk gittiğimde kan testi yaptı bi daha yapmadı imom omega kullanıyorum prizin kullandım yetmeyince zofer verdi başka da yok. Doktoruma sormalı mıyım
Valla canım ben devlete gittim bunları verdim. Özele gittiğimde sadece elenetal 2 kullan yeter dedi ama elimde olduğu için şuan kullanıyorum. Birde her ay kan ve idrar testi istediler benden. Belki yaşla falanda alakası olabilir tabikide dr bi sor aklıma takıldı başkalarına yapılıyormuş diye. Belkide kan sonucuna göre verdi ilaçları onuda bilmiyorum ki. Dediğin gibi herkez farklı kullanıyor. Bu durumu bende çözemedim inan

Kızlar tatlıdan bahsedince, oğluma hamileyken oğlumun göbüşü 2 hafta önden gidiyordu, doktoruma dedim ki, babası gibi, doktorum da dedi ki hayır o annesinden kaynaklı, tatlıyı ve karbonhidratı demek ki çok yiyorsun, gerçekten de çok ama çok tatlı yiyordum, evimizin yakınında pastane vardı, gözlerimi kapatıyordum canım çekmesin diye bu da böyle komik bir anımdı, yani göbüşlü bebişler biraz yediklerimizden kaynaklı olabilir canım bebişler ya

İnan bir aydır sıcaklar da bastırınca hiç bse yiyesim gelmiyor dün akşam bı tartilayim dedim yine kilo almışım başım dertte

İnan bir aydır sıcaklar da bastırınca hiç bse yiyesim gelmiyor dün akşam bı tartilayim dedim yine kilo almışım başım dertte

Kıyamam ya haklısın bu sıcakta yemekte yenmez ki, diyestisyenle görüş istersen, uzman yardımı almak iyi gelebilir canım ama hiç üzülme, ne saçma şey demiş perinatolog öyle ilk defa duydum, tövbe yarabbi ya

Yaa ben sadeece özele gidiyorum yaşım 35 napsam perinatoloğa da mı gitsem kafam çok karıştı şu an. Vitamin desteği lazımsa kullanayım kızıma yarasın ben beslenemiyorum çünkü.

Yaa ben sadeece özele gidiyorum yaşım 35 napsam perinatoloğa da mı gitsem kafam çok karıştı şu an. Vitamin desteği lazımsa kullanayım kızıma yarasın ben beslenemiyorum çünkü.

Canım aslında o kullanılan vitaminler bebekten ziyade senin için, o zaten bu zamana kadar istediğini senden almıştır ama sen güçsüz kaldın işte, ben de çok güçsüz kaldım, doktorum serumla besleyecekti az kalmıştı, su bile içemedim, bu sefer baş dönmesi vs çok oluyordu, sen yine de danış ama doktoruna tabi bedenin güçten düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…