- 1 Aralık 2022
- 2.436
- 3.768
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.881
Kızlar sizin sıkıntıları okudukça bende bı anormallik var diyorum ya valla Allah da sizi ferahlığa ulastirsin tezden ama bendeki bu rahatlık batmaya başladı artık
Ben günde 9ilac kullanıyorumCanım bende 4 tane kullanıyorum banada öyle geliyorgyno ferro sanık, decavit, magosit ve devit d3 damla bide o demir ilacı aç karınla beni mahvediyor
Hiç öyle düşünme canım. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu halde benimde hiç bir sıkıntım olmadı Allah’a şükürKızlar sizin sıkıntıları okudukça bende bı anormallik var diyorum ya valla Allah da sizi ferahlığa ulastirsin tezden ama bendeki bu rahatlık batmaya başladı artık
Ama bebeğim dün perinatolog kilodan dolayı organları goremeyebilirim dedi o şekilde ayrıntılı incelenmeye hiç duymamıştım o kadar pişman oldum ki aldgim kilolaraCanım hiç öyle düşünme, bak ben oğlumda ilk 3 ay 3 kilo almıştım hafif mide bulantılarım vardı ama yinede yiyebiliyordum ama nu ikinci gebeliğimde mahvoldum bulantıdan, bir ay sadece kraker yedim, hiç sağlıklı değil, ne olacak al kilo verirsin ben vermiştim doğum sonrası, önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeklerimize bakmak, hem şimdi kilo almayacaksın da ne zaman alacaksın ki
Hiç öyle düşünme hayatım tadını çıkar biz de rahatlığa erelim. Ben zorlanıyorum ama senin rahat geçirmen beni mutlu ettiKızlar sizin sıkıntıları okudukça bende bı anormallik var diyorum ya valla Allah da sizi ferahlığa ulastirsin tezden ama bendeki bu rahatlık batmaya başladı artık
Aboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diyeBen günde 9ilac kullanıyorumgynoferro yu bende kullanıyorum hiç bulanti yapmadı kişiye göre değişiyor etkisi demekki ama kabızlık yapıyor
Ya umarım sizinde sıkıntı çektiğiniz ne varsa hemencecik geçer yürekten diliyorum bunuHiç öyle düşünme hayatım tadını çıkar biz de rahatlığa erelim. Ben zorlanıyorum ama senin rahat geçirmen beni mutlu etti
Güne aç karna demirle basliyorum sonra kahvalti sonra insülin sonra sırayla 7 hap.Aboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diyeheralde 9 kullansam zehirlendiydim hepsinden 2şer içip
Niye o kadar çok ilaç veriyorlar. Ben 5 haftalık ilk gittiğimde kan testi yaptı bi daha yapmadı imom omega kullanıyorum prizin kullandım yetmeyince zofer verdi başka da yok. Doktoruma sormalı mıyımAboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diyeheralde 9 kullansam zehirlendiydim hepsinden 2şer içip
9kilo verdim bulantılar sağ olsunGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Ama bebeğim dün perinatolog kilodan dolayı organları goremeyebilirim dedi o şekilde ayrıntılı incelenmeye hiç duymamıştım o kadar pişman oldum ki aldgim kilolara
Aboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diyeBen günde 9ilac kullanıyorumgynoferro yu bende kullanıyorum hiç bulanti yapmadı kişiye göre değişiyor etkisi demekki ama kabızlık yapıyor
Valla canım ben devlete gittim bunları verdim. Özele gittiğimde sadece elenetal 2 kullan yeter dediNiye o kadar çok ilaç veriyorlar. Ben 5 haftalık ilk gittiğimde kan testi yaptı bi daha yapmadı imom omega kullanıyorum prizin kullandım yetmeyince zofer verdi başka da yok. Doktoruma sormalı mıyım
Günaydın canım tam 4,5 kg adımGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
İnan bir aydır sıcaklar da bastırınca hiç bse yiyesim gelmiyor dün akşam bı tartilayim dedim yine kilo almışım başım dertteAa öyle mi canım, ayy onu bilemedim ama ne yapalım almışsın bir kez üzme kendini lütfen biraz dikkat edebilirsin haklısın, benim iştahım açıldı 3 ana 3 ara öğün yapıyorum, normalde de böyle yerim zaten, deneyebilirsin istersen sen de, ara öğünler de süt/meyve + kuruyemiş, sabah güzel bir kahvaltı yapıyorum muhakkak karbonhidrat koyuyorum, asla sıfır karbonhidratsız kahvaltı yapmıyorum, akşamı çok hafif geçiriyorum maalesef ki çok şişiyorum patlayacak gibi oluyorum, bazen sadece çorba, midem de yer varsa ama muhakkak protein( et,balık, tavuk) yemeye zorluyorum kendimi, tatlıyla hiç ama hiç aram yok da çok karpuz yiyorum
Deneyebilirsin canım ama üzme kendini bundan sonra kilo alımı başlayacak zaten
Kaç kilo aldın ki canımAma bebeğim dün perinatolog kilodan dolayı organları goremeyebilirim dedi o şekilde ayrıntılı incelenmeye hiç duymamıştım o kadar pişman oldum ki aldgim kilolara
İnan bir aydır sıcaklar da bastırınca hiç bse yiyesim gelmiyor dün akşam bı tartilayim dedim yine kilo almışım başım dertte
Yaa ben sadeece özele gidiyorum yaşım 35 napsam perinatoloğa da mı gitsem kafam çok karıştı şu an. Vitamin desteği lazımsa kullanayım kızıma yarasın ben beslenemiyorum çünkü.Aboooo kız ben 4 ilaçta şaşırıyorum onu içtim mi bunu içtim mi diyeheralde 9 kullansam zehirlendiydim hepsinden 2şer içip
Valla canım ben devlete gittim bunları verdim. Özele gittiğimde sadece elenetal 2 kullan yeter dediama elimde olduğu için şuan kullanıyorum. Birde her ay kan ve idrar testi istediler benden. Belki yaşla falanda alakası olabilir tabikide dr bi sor aklıma takıldı başkalarına yapılıyormuş diye. Belkide kan sonucuna göre verdi ilaçları onuda bilmiyorum ki. Dediğin gibi herkez farklı kullanıyor. Bu durumu bende çözemedim inan
Yaa ben sadeece özele gidiyorum yaşım 35 napsam perinatoloğa da mı gitsem kafam çok karıştı şu an. Vitamin desteği lazımsa kullanayım kızıma yarasın ben beslenemiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?