Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ben sanki çok ilaç kullanıyorum gibime geliyor ya sizdede öyle mi

Canım ben şu an sadece Prilam kullanıyorum onun haricinde folik asitte bıraktım, doktorumla konuşacağım aslımda ben vitamin falan da kullanmak istemiyorum ne diyecek bilmiyorum ama

İyi olmanıza çok sevindim. Saglikla gelsin kızın İlk 3 ay hepimizi zorladi. Biraz kendimize geldik artık daha keyifli oldu burası Yeni evin de hayırlı olsun güle güle oturun

Günaydın kızlar ortalama kaç kilo aldınız
Şimdilik almadım canım hatta versem iyi olacakti ama veremedim. Açıkçası ilk hamileliğimde tam 30 kilo aldım. Sadece 20sini vermiştim. İlk doğumum çok rahatti o yüzden doğuma en fazla yine o kiloyla girmem lazım. 20 kiloyu asla geçmemeliyim inşallah olur

Günaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun

Günaydın canım, ben de iyiyim şükürler olsun, elimi hep katı sabunla yıkıyordum zorunlu olarak, sıvı sabun artık kullanabiliyorum, suyu rahat içiyorum, iştahım biraz yerine geldi, çay hala içemiyorum ama ben çok da elzem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…