- 3 Nisan 2021
- 1.246
- 1.096
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.081
Aynen dogrusunu bildigimiz yalanları dinlerken bizKanka benimkide beni çok seviyor ama işte aristokrat ailesi sanki övünecekkız ben bilmiyormuyum 2 senedir içinizdeyim ne olduğunuzu
ayy tövbee sabah sabahben yurt dışında yaşıyorum ve eşimin memleketinde kalıyoruz, çarşıya cıkmama izin vermez mesela kırk laf eder eltimle çıkmak isterim kıyamet kopar ogünün akşamı tartışma net olur
Kanayan yaramiz hepimizin Allah güç kuvvet versin kızlar bizeKiiiiz benim annem de hep eşime bu tarifeyi uygularmobbing mobbing mobbing
ohoo neler nelerTerör ya
Bosveeeer kargaya yavrusu şahan gorunurmusAynen dogrusunu bildigimiz yalanları dinlerken biz
Kanayan yaramiz hepimizin Allah güç kuvvet versin kızlar bize
Yalnız bizde erkek anneleri olacağızBosveeeer kargaya yavrusu şahan gorunurmus
Banena oğluşumu benden alamazlar onu ben doğurdum diyor ya Esra eroldaki kadının biri benim oğlum vermemYalnız bizde erkek anneleri olacağızgelinlerle iyi gecinelim
Benim Oğlumu kurtar esraaaaBanena oğluşumu benden alamazlar onu ben doğurdum diyor ya Esra eroldaki kadının biri benim oğlum vermem
Ne demek sen dogurdun tamam sen dogurdun bittiBenim Oğlumu kurtar esraaaa
Ay canımmmBir rivayete göre 17 bitti bir rivayete göre de 16 bitti ama ben geçen hafta ilk tekmemi yedimkasıklarım gidiklaniyor
ErkekKızlar aranıza yenin katılıyorum :) 12+2 doktor parti yapacağımız için zarfa koyduu cinsiyetiii ama halilye merak ediyorum ahaha
Bir oğlumuz var halilye insan kız istiyor fakat sağlıklı olmamız en büyük temennimiz... Düşüncelerinize ihtyacım var.
Günaydın kuzum henuz dokununca hissedilmiyor ama içimde birşeyler oluyor birde alt kısımda olunca bebek olduğunu anliyorumAy canımmmelini koyunca hissediliyor mu
Evet canım her gün 1 şase halde suya döküp içiyorumDüzenli her gün kullanıyor musun canm
Günaydın kuzum ben 2 gündür hiç içmiyorum ama dün akşam yine çok kustum akşam yemeğini ama içmedim yine de çünkü içtiğim zamanlarda da akşamları kusuyordum .inşaallah güzel geçer denemen ve bırakırsın canımGünaydın bacikolarım
Çok güzel bir hafta sonu olsun inşallah
demet1374 canım bugün kontrolün var heyecanla bekliyoruz, inşallah cinsiyeti de görürsün
Handan2212 tatlım ben de dün gece Prilam’ ı içmedim, sabah şöyle iyi uyandım gibi inşallah gün böyle devam eder
Ve kayınvalidelerden konu açılmış, sanırım en şanslı olan bendim ama maalesef ki 8 ay önce çok genç olan kayınvalidemi kaybettim, zaten hep diyorum kötü olsaydı yaşardı ama iyi olduğu için yaşamadı, çok üzgünüm, hayatta olmasını çok isterdim, çok zarif ve narin bir kadındıMekanı cennet olsun
Ben kıza benzettimBenim cinsiyet nedir
Erkeğe benzettim cnmBenim cinsiyet nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?