- 15 Mayıs 2025
- 136
- 149
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.121
Ay benimki cok şükür okadar değil saolsunAaaa sigorta atmış tühbaşlı başıma zulümler yaa valla ben anlatsam benimkileri roman olur kp banyo dolaplarıma kadar karışır müsade istemeden kapısı kapalı odalarıma giriyor daha neler neler var bende ağzınız açık kalır
Ben de öğle yemeğinden sonra içiyorum mide bulantısı yapmıyor. Gece yatmadan demir ilacını içiyorumGece iç dedi bana dr ama sebebini sormadım midem bulanmasın diye olabilir içip uyuyorum :))
Valla şükret hayatım benimkilerin eşi benzeri yokKızlar ben benimkine aristokrat gibi övünüyor desem neler neler varmış2 senedir evliyiz daha bir kere bile ben çağırmadan gelmediler eve, evde 5 dk mesafede akşam gidip elini öpecem
Ne kadar çok şeyler konuşulmuş kaçırdım benim iki çocuk yumurtlama günü erkek ama buda yumurtlama günü ydü sadece testim pik yapmıştı bir gün boyunca pikken denedik galiba sabahına çatladıO zaman catlamadan önceki birliktelikler de kız bebek oldugu isi doğrubenimki çatlama günüydu erkek
Hayır ben doğru tahmin etmişim o zamanKızzzlarr biz cinsiyeti öğrendikkkkhiç beklemiyorduk çok şaşırdık ama olsundu oğluşumuz oluyorrr
Saol canım valla ben hariç herkes bilmiş olabilir bir de anneler hisseder diyordumHayır ben doğru tahmin etmişim o zamanhayırlı olsun kuzum
Senin karın şeklinden öyle hissettim :)Saol canım valla ben hariç herkes bilmiş olabilir bir de anneler hisseder diyordum
Kızzzlarr biz cinsiyeti öğrendikkkkhiç beklemiyorduk çok şaşırdık ama olsundu oğluşumuz oluyorrr
Teşekkürler canım hepimizin inşallahAhh bu erkek bebekler, şakacı çocuklarSağlıkla gelsin minik
Canımm paşamız sağlıkla gelsin inşallahTeşekkürler canım hepimizin inşallah
oyy maşallahKızzzlarr biz cinsiyeti öğrendikkkkhiç beklemiyorduk çok şaşırdık ama olsundu oğluşumuz oluyorrr
Aminn saol kuzum hepimizin inşallahoyy maşallahsağlıkla gelsin küçük prens
Hayırlı olsun canım, bir oğlan anası oluyorsunAminn saol kuzum hepimizin inşallah
Aaa olmazsa bende bidahaki kontrolde sorayım canımGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Canım doktorum bana sabah aç karınla zor olur herhangi bir öğününden 2 saat önce veya sonra içebilirsin demişti
Sen bensinSaol canım valla ben hariç herkes bilmiş olabilir bir de anneler hisseder diyordum
Valla hissedemedik ya aminnnSen bensinhissedemedik anacım sağlıkla gelsin minik paşa
Ayy sonunda öğrenmişsinKızzzlarr biz cinsiyeti öğrendikkkkhiç beklemiyorduk çok şaşırdık ama olsundu oğluşumuz oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?