- 1 Aralık 2022
- 2.420
- 3.723
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.101
Günaydın kuzum ben 2 gündür hiç içmiyorum ama dün akşam yine çok kustum akşam yemeğini ama içmedim yine de çünkü içtiğim zamanlarda da akşamları kusuyordum .inşaallah güzel geçer denemen ve bırakırsın canım
Canım içtim az önceYa kıyamam, geçecek az kaldı canım inşallah
Tatlı kuş maşallah onaGünaydın kuzum henuz dokununca hissedilmiyor ama içimde birşeyler oluyor birde alt kısımda olunca bebek olduğunu anliyorum
Canım içtim az önce2 tane .çok midem bulanıyor akşamdan beri .okulda zorladı beni akşamda düğün var riske atmayayım dedim .inşaallah geçer ya doğurana kadar kusacağım gibi geliyor bana bu gidişle
Amin canım inşaallah yine şükür ilk zamanki gibi değilizBen de kuzenimin düğününde 3 tane içmiştim, riske girmemek için iyi yapmışsın bence canım, hiç risk almaöyle deme geçecek inşallah, öyle dua edelim
Magvital mi ilacın adı benim ki o da biraz mide bulandırıyorEvet canım her gün 1 şase halde suya döküp içiyorum
Ben de onu kullanıyorum canım ne zaman içiyorsunMagvital mi ilacın adı benim ki o da biraz mide bulandırıyor
Evet önceden doğum olumca rahim daha ince oluyormus oyuzden hissedilebilirmis bende hissediyorum kelebek gibiAşko bizim ilk bebek olduğu için acaba geçmi hissediriz
Ay canim bunlari banada yaptilar bende benide su istedi bu istedide napayim oglunuzu seviyodum onlarda fena değildi felan dedim en sonundaEvlendigim günden itibaren sürekli oğlunun eski sevgilisini yada işte şunların şunların oğlumda gönlü vardı anneleri gelip neden kızımı istemiyorsun diyormuş bizimki de ay ne yapım oğlum istemiyor ki diyormuş kaç kere ben ve eşim tarafından uyarıldı ama bayramdan önce sözde bana bakmaya geldi ve yine başladı bunlari söylemeye oğlunu kendini övmeye falan ve hep bunları eşim yokken yapıyor eşimde neden böyle yaptın deyince benim kötü niyetim yok o yanlış anlıyor gibi şeyler söyler bu sadece bir tanesi canm valla hepsini yazmaya zaman yetmez bu arada eşime aşığım tabiki beğeniyorum ama oğlunun pesinde kızlar koşuyor gibi anlatsada kafanız da öyle boylu poslu yakışıklı biri canlanmasin her anneye evladı brad pitt galiba
Sizin kv yapmis bana kp yaptibenim kaynanam bu
Hic kizmasin esin senin hissettiklerini anlamasi icin senin aileninde onami yapmasi lazımAy canım gerçekten bazı kaynanalar değişmezbenimki bir iki sefer söylemişti sonra bende beni isteyenleri de anlatayım mı anne çok komik hikayeler var dedim sonra vazgeçtim bu konuşmalarından eşimde kızmıştı bana o zaman sonra inadına yapıcam devam ederse demiştim susmuştu o da
Bazen hakediyorlar gerçektenHic kizmasin esin senin hissettiklerini anlamasi icin senin aileninde onami yapmasi lazım
Oodostum gel sarilalim bende de malesef oyleKızlarcım kaynanalardan konu açılmış da bende de bi kayınpeder var kaynanalarınıza şükredersiniz
Yok benimki ocean extramag çilekli bir tadı var güzel gayetMagvital mi ilacın adı benim ki o da biraz mide bulandırıyor
Ay ne güzel benimki iç bayan şekerli bir şeyYok benimki ocean extramag çilekli bir tadı var güzel gayet
Gece iç dedi bana dr ama sebebini sormadım midem bulanmasın diye olabilir içip uyuyorum :))Ben de onu kullanıyorum canım ne zaman içiyorsun
Biz daha 1 senelik evliyiz biraz geç evlendik iş güç olaylarından. Ben kalktım Zonguldaktan Samsuna geldim kocam işe gitti kp de benim eve geldi neymiş kendimi yalnız hissetmiyimmiş 5 saat oturdu sohbet etti benimle ve gün aşırı 2 ay sürdü bu karısı yok bu arada karısını getirmiyodu ben de artık giyinip süslenip evde oturuyodum geldiğinde de aa ben de tam çıkıyodum niye habersiz geliyosun diyerek kestim ayağını ki bu daha bişey değil neler neler varOodostum gel sarilalim bende de malesef oyleneyseki 6 yilimizda duzeliyoruz biraz
Guzel taktikmis kizz benimkilerde gelip tv izliyordu anca bende sigortayi kapatiyodum sonra giderlerken aa binada varmış elektrik diyolardiBiz daha 1 senelik evliyiz biraz geç evlendik iş güç olaylarından. Ben kalktım Zonguldaktan Samsuna geldim kocam işe gitti kp de benim eve geldi neymiş kendimi yalnız hissetmiyimmiş 5 saat oturdu sohbet etti benimle ve gün aşırı 2 ay sürdü bu karısı yok bu arada karısını getirmiyodu ben de artık giyinip süslenip evde oturuyodum geldiğinde de aa ben de tam çıkıyodum niye habersiz geliyosun diyerek kestim ayağını ki bu daha bişey değil neler neler var
Aaaa sigorta atmış tühGuzel taktikmis kizz benimkilerde gelip tv izliyordu anca bende sigortayi kapatiyodum sonra giderlerken aa binada varmış elektrik diyolardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?