Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar ortalama kaç kilo aldınız
Canım bende 4 tane kullanıyorum banada öyle geliyor gyno ferro sanık, decavit, magosit ve devit d3 damla bide o demir ilacı aç karınla beni mahvediyor
Canım doktorum bana sabah aç karınla zor olur herhangi bir öğününden 2 saat önce veya sonra içebilirsin demişti

Canım benim hem migren ağrılarım için hem sırt ağrılarım için yazdı magnezyumu

Canımmmm çok teşekkür ederim iyiki varsın

Bence ultrason cihazı ile ilgili kuzum stres bu kdar etkilemez diye düşünüyorum

Bence ultrason cihazı ile ilgili kuzum stres bu kdar etkilemez diye düşünüyorum
Onuda düşündüm canm beslenme ile alakalı olabilir mi erken bu haftalar sanırım bunun için ama bilmiyorum bir suredir canım hep hamur işi çekti yedim protein ağırlıklı bir beslenme olmadı etkili mi bilemiyorum bir sonraki kontrolde hepsini soracam doktoruma bebiki dogurana kadar kırk doguracam galiba

Canim bence tulumlar daha kolayina gelcek iki bebisi beraber yikayip giydirmek kolay olmaz tulumu daha pratik kullanabilirsin icinede zibin giyer bitti gitti ayaksiz eldivensiz tulum tercih et cabuk uzuyorlar

Yokyok sıkıntı yok sonraki zamanlarda bı bakmışsın öne geçmiş benimki sürekli önde iyi beslendigimden mi stresim yok mu ooo bende stresten bol ne var endişelenme hiç maşallah bebise

Canim bence tulumlar daha kolayina gelcek iki bebisi beraber yikayip giydirmek kolay olmaz tulumu daha pratik kullanabilirsin icinede zibin giyer bitti gitti ayaksiz eldivensiz tulum tercih et cabuk uzuyorlar
Ay canım çok mantıklı. Çok sağol. Genel olarak cezerye_ annabelica nın da dediği gibi o zaman bu yenidoğan 10lu setler çok az kullanılıyor. Ben en iyisi birer tane de 5'li takım alayım. Bol bol ayaksız zıbın alayım. Yaza kadar bu şekilde devam etmek en mantıklısı

canım eşinin ailesi nasıl etkiliyorki seni bişey mi diyorlar? kafana takıcak kadar

Kızlar bu arada arkadaşım Gap’ında kalıpları genelde dar alıyor büyük al dedi bana çocuklar için

Kızlar galiba bende bişeyler hissediyorumm bebeğim kıbırdıyor galibaa
Bikac gündür bende içerden bı kıpırtı hissediyorum ama erken belki hissettiğim hareket değildir demiştim
Yokyok sıkıntı yok sonraki zamanlarda bı bakmışsın öne geçmiş benimki sürekli önde iyi beslendigimden mi stresim yok mu ooo bende stresten bol ne var endişelenme hiç maşallah bebise
Değil mi maalesef kimsenin hayatı hep iyi geçmiyor ama sağolun kızlar morelim yerine geldi

Offf Allahım böyle şeyler okuyunca çok heyecanlanıyorum
kız tam diyordum ki hastaneye mi gitsem acaba bebeğimi merak ettim bayadır görmediğim için endişelendim bi baktım karnımda bişeyler oluyor resmen bana işaret verdi anne ben iyim der gibi gercekten nerdeyse hastaneye gidiyordum kızımı merak ettiğim için

Akıllı bıdığım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…