- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.161
13+6 da öğrendim ben canım, ama alttan muayene oldumKaç haftalık öğrendiniz
Evet işte bende ondan dolayı tekrar yazdım gardaşşSende her gün aynı cevabı vermekten bıhmadın
Niye alltan muayene ettiler canım13+6 da öğrendim ben canım, ama alttan muayene oldum
Daha önce kanamam olmuştu doktor bir sonraki muayenede alttan bakalım bişey var mı falan demişti bir de karından bebişi çok net göremiyoruz göbekten sanırım. Alttan baktı bu sefer çok şükür herşey iyiydi ama bebişi de ilk kez bu kadar net gördümNiye alltan muayene ettiler canım
Maşallah canımDaha önce kanamam olmuştu doktor bir sonraki muayenede alttan bakalım bişey var mı falan demişti bir de karından bebişi çok net göremiyoruz göbekten sanırım. Alttan baktı bu sefer çok şükür herşey iyiydi ama bebişi de ilk kez bu kadar net gördüm
Ben senin yerinde olsam dayanamayıp yine gitmiştim sanırımNe güzel herkes hemen net bir şekilde öğrendi benide doktorum bir arefede bıraktı kesin degil net bişey yok dedi hatta alışveriş yapma dedi 13+2 ydi birde bebek pozisyonunda dolayı mı emin olmadı çünkü bacaklarını hep bagdaş yapıp kıvırdı bebek ama gelişim 3 gün önde görünüyor birde muane 5 hafta sonra verdiki Allah'tan az kaldı iki haftam kaldı
Amin canım teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalımMaşallah canımsağlıkla kucağına da al inşallah
Ay bu kızlar her konuda bu kadar nazlılarsa vay halimeBen senin yerinde olsam dayanamayıp yine gitmiştim sanırımama öyle dediyse kızdır bence de yaa kızlar uyangaç olur derler zor gösterirmiş. Erkek olsa bir yerden görürdü pipiyi heralde. Kızların daha geç netleşiyor ister istemez beklemek de daha net olabilir
Ne güzel herkes hemen net bir şekilde öğrendi benide doktorum bir arefede bıraktı kesin degil net bişey yok dedi hatta alışveriş yapma dedi 13+2 ydi birde bebek pozisyonunda dolayı mı emin olmadı çünkü bacaklarını hep bagdaş yapıp kıvırdı bebek ama gelişim 3 gün önde görünüyor birde muane 5 hafta sonra verdiki Allah'tan az kaldı iki haftam kaldı
İki hafta sonra net söyler sağlıklı olsunlar da önemli olan o inşallah :)Ben de gitmedim henüz canım, aslında bir yanım çok merak ediyor ama bir yanımda hayır boşver diyor2 haftaya gideceğim, 10 gün sonra gideyim diyorum hatta
İki hafta sonra net söyler sağlıklı olsunlar da önemli olan o inşallah :)
Ya bende de hep hazımsızlık var zaten ilk 3 ay hiçbirinin tadı yoktu ama acaba demir ilacımı yapıyor karın ağrısı kasılma ve midem çok fenaİnşallah canım, bugün 14+0 olduk tambüyüyoruz ve iyileşmeye başladım çok şükür hala enerjim yok ama olsun iştahım yerine geliyor yavaş yavaş Senin de dediğin gibi onlar iyi olsun da biz bir şekilde idare ediyoruz
Ya bende de hep hazımsızlık var zaten ilk 3 ay hiçbirinin tadı yoktu ama acaba demir ilacımı yapıyor karın ağrısı kasılma ve midem çok fena
Geçmiş olsun canım dikkat etKızlar iyi pazarlaarben dün akşam aniden bulantı ilaçlarına rağmen kusma ve ishal yaşadım bugün de sabah tekrar ishal olunca şimdi hastaneye geldim bebiş iyi çok şükür hareket ediyor dahiliyeye de gittim doktor serum verdi ve kan tahlili istedi şimdi serumu alıyorum kan sonucum çıkınca tekrar doktora gideceğim. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum enfeksiyon da olabilir tabii.
Selamlar bende ilk aylarda verdim şimdi 15. Hafta 2.5 - 2.7 gibi kilo aldımSelam kızlar ,
Kilo alımlarınız nasıl? Ben ilk aylarda 2 kilo verdim ve hala alamıyorum.acaba bi sıkıntı mı var şüpheye düştüm durduk yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?