- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.181
Geçmiş olsun bir enfeksiyon dolaşıyorKızlar iyi pazarlaarben dün akşam aniden bulantı ilaçlarına rağmen kusma ve ishal yaşadım bugün de sabah tekrar ishal olunca şimdi hastaneye geldim bebiş iyi çok şükür hareket ediyor dahiliyeye de gittim doktor serum verdi ve kan tahlili istedi şimdi serumu alıyorum kan sonucum çıkınca tekrar doktora gideceğim. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum enfeksiyon da olabilir tabii.
Geçmiş olsun canım dikkat et
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun bir enfeksiyon dolaşıyor
Ayy gecmis olsun kuzuTeşekkür ederim kızlarevet salgında varmış galiba sulardan sanırım
Kızlar iyi pazarlaarben dün akşam aniden bulantı ilaçlarına rağmen kusma ve ishal yaşadım bugün de sabah tekrar ishal olunca şimdi hastaneye geldim bebiş iyi çok şükür hareket ediyor dahiliyeye de gittim doktor serum verdi ve kan tahlili istedi şimdi serumu alıyorum kan sonucum çıkınca tekrar doktora gideceğim. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum enfeksiyon da olabilir tabii.
Çok geçmiş olsun cnm,bünyelerimiz zayıfladı :/Kızlar iyi pazarlaarben dün akşam aniden bulantı ilaçlarına rağmen kusma ve ishal yaşadım bugün de sabah tekrar ishal olunca şimdi hastaneye geldim bebiş iyi çok şükür hareket ediyor dahiliyeye de gittim doktor serum verdi ve kan tahlili istedi şimdi serumu alıyorum kan sonucum çıkınca tekrar doktora gideceğim. Yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum enfeksiyon da olabilir tabii.
4 saat yine iyiymiş uzun yollar hiç bitmiyor birde 2 saatte bir mola verip yürüyüş falan öneriyorlar iyice uzuyor o yollarSelaam kızlar dün memlekete geldim aktif olamadım bugün sabah denize gittim ama girmedim Güneş yeni yeni doğuyordu guneslendim sadece bide köpeğimi denize girdirdim o kdar enfeksiyon varsa dikkat etmek gerekir aman diyim bu arada dün 4saatlik bile olsa yol beni perişan etti gece yine soluğu acilde aldıkidrarda da enfeksiyon çıktı hiç geçmiyor mübarek
Ne marka aldın canım bazıları bebek hangisini severse diye çeşit çeşit alıyorKızlar ben ilk alisverisimi yapip emzik aldimartik beni kimse durduramaz gibi geliyor her seye bakiyorumm
Ohh keyfe bakBizim buralar yanıyor bizde güncel durum böyle oğlum ve kızımla
mafolurdukÇok geçmiş olsun cnm,bünyelerimiz zayıfladı :/
4 saat yine iyiymiş uzun yollar hiç bitmiyor birde 2 saatte bir mola verip yürüyüş falan öneriyorlar iyice uzuyor o yollar
Yaz girmeden ben başladım yolclukluklara dahada devam etcezAllah güç kuvvet versin hepimize sanada geçmiş olsun canım
Ne marka aldın canım bazıları bebek hangisini severse diye çeşit çeşit alıyorben alıştırmamıştım mesela emzik bendim
Ohh keyfe bakkızlar son 3 ay yaza denk gelseydik ne yapardık
Bencede mükkmafolurdukbence tam güzel zamana denk geldi 2.trimester en rahat dönemimiz
kız vallah çok istiyorum aslında ama türkiyeye gidince gizli eşimle kimseye haber vermeden gitmek lazım eşimin ailesi hemen alınıyor bizim yanımıza niye gelmediniz diyeBencede mükkçok şükür siz yazın Türkiye ye falan gelmiyor musunuz cnm
Yani gidince bi uğramak lazım kaçış yok gibikız vallah çok istiyorum aslında ama türkiyeye gidince gizli eşimle kimseye haber vermeden gitmek lazım eşimin ailesi hemen alınıyor bizim yanımıza niye gelmediniz diyebende onlara gitmek istemiyorum eşimde saygı duyuyor sağolsun bu nedenlerden dolayi kafamız karışık sence neyapmaylıyız
ah bi bilsen neden gitmek istemediğimi okadar iyi anlarsın ki eminimYani gidince bi uğramak lazım kaçış yok gibilaf etmez diyene inanmam :))) ama imkan varsa gelin sonra ağırlaşınca hiç gelinmez senin ailende mi burada cnm ?
He kendi ailen yanındaysa boşverah bi bilsen neden gitmek istemediğimi okadar iyi anlarsın ki eminimben doğuda gezmek istiyorum belki 9.ayda düşünüyoruz bakalımm
canım benim kendi ailemden hepsi yurt dışında yanımdalar
boşveriyoz vallah umrumda bile değil doğrusuHe kendi ailen yanındaysa boşver
Benim tatil çoktan başladıboşveriyoz vallah umrumda bile değil doğrususiz yapcakmısınız tatil?
iyi tatilller canım doya doya eğlenBenim tatil çoktan başladı
Şimdi oğlumla annelemlerin yazlıktayız burdan da İzmire gideceğiz eşimle orda da 1hafta kalacağız sonrası nasipbelki tekrar yazlığa dönerim.yaz oldu mu beni Ankarada gören yok
Sağol kuzumiyi tatilller canım doya doya eğlençok iyi yapıyosun dibine kadar gez yüz eğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?