Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba kızlar
Gün içinde çalıştığım için mesajları takip edemeiyorum her gece uyumadan bakıyorum ama sona gelmeden uyuyakalıyorum bir türlü cevap veremedim.
En son ki muayenede oğluşum hiç yüzünü göstermedi harekette etmedi uyuyordu o yüzden salı günü 18. Haftamızda tekrar gidicez doktora çikolata fln mı yiyip gidiyim hareket etmesi için bilemedim
Bende ataşehirde oturuyorum ama doktorum kozyatağı acıbadem hastanesinde olduğu için kozyatağı acıbademe gidiyorum
Doğum takibi ve doğum paketi satın aldım bende içinde gerekli olan herşey vardı perinatolog takibide. Sanıyorum 180 bin ödemiş olduk herşeye toplam 3 taksit yapılıyor düşünnenler için
Ben hala bişey alamıyorum bebişime korkularım var bunu aşamıyorum detaylı usg 21 temmuzda belki ondan sonra start veririm diyorum
Aslında çok işi var oda takımı vs fln da alıcam oda yapıcam ve bunları doğumdan önce halletmek istiyorum ama korkularım durduruyor hala
Başlangıçtan beri toplam 3 kg aldım
Sabahları biooil akşamları lierac sürüyorum 12. Haftadan beri.
Benim 2 aralık görünüyor doğum ama doktor 20 kasımdan sonra bekliyoruz dedi
Bence kasımda olucak
Ama ben aralık annelerini takip ediyorum kasıma geçmedim
babylovee kan sulandırıcı kullanıp fetal dna örneği verdiysen bazen sonuç bu şekilde yetersiz dna olarak çıkabiliyormuş. Geç olsun güç olmasın tertemiz sonuçlar çıkıcak merak etme

Herseyin yolunda olmasina ayrica sevindim senin icin canım

Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Ama bazen bu sekilde yetersiz dna örneği olabiliyormus. Cok endise edilecek bir oranda degil dedi doktorum da yetkili kisi de.
İnşallah bebegimizin sağlıklı sonuclarini alırız bir an evvel gercekten stresli günler. Saglikla kavuşalım yavrularımıza

Merhaba canım ne kadar güzel ve detaylı anlatmışsın sağlıcakla al kucağına inşallah
Çikolatayı muayeneden 15-20 dk önce yersen hareket eder demişlerdi banada dr. Bende ataşehirde oturuyorum ataşehir Acıbademe gidiyorum ama bunda doğum paketi yok maalesef. Kozyatağı Acıbademde doğum paketi var mı yoksa doktorun ordamı bakıyor aşkım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…