- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.141
Evett sonunda öğrenebildimAyy sonunda öğrenmişsinsağlıkla gelsin canım bunlar bize hep gol attılar yaa
Teşekkür ederim canım öyle oluyorm valla hala şokunu atamadmHayırlı olsun canım, bir oğlan anası oluyorsunsağlıkla gelsin
Ben şimdi gördüm yaaa sağlıkla gelsin çok sevindim sonunda öğrenmiş olmanaKızzzlarr biz cinsiyeti öğrendikkkkhiç beklemiyorduk çok şaşırdık ama olsundu oğluşumuz oluyorrr
Aşko herkes haftasonu evinde kocişiyle muhtemelenKızlar bugün niye kimse yazmamış ya aktif olamamıssık bugün hiç olmuyor böyleee
Kızlar bugün niye kimse yazmamış ya aktif olamamıssık bugün hiç olmuyor böyleee
Aaa kız protez tırnak yaptırabiliyor muyuz yaptırdın mıAşko herkes haftasonu evinde kocişiyle muhtemelenbende bu gün tırnak mırnak mani pedi derke anca uzanıp telefonu elime aldım yemekten sonra
hahaha doğru söylüyon vallah aynı şekil bende çok yoğundum yinede bi yoklayım dedimAşko herkes haftasonu evinde kocişiyle muhtemelenbende bu gün tırnak mırnak mani pedi derke anca uzanıp telefonu elime aldım yemekten sonra
Canım benim protez değil, jel güçlendirme yaptırıyorum kendi tırnaklarımın üzerineAaa kız protez tırnak yaptırabiliyor muyuz yaptırdın mı
Kaç haftalık öğrendinizKızzzlarr biz cinsiyeti öğrendikkkkhiç beklemiyorduk çok şaşırdık ama olsundu oğluşumuz oluyorrr
Kanka sen üşenmeden her gün atıyon ya helal olsun sanaEki Görüntüle 3610820 bana bakarmısınız cinsiyet tahmini
Beni hep korkutuyorlarCanım benim protez değil, jel güçlendirme yaptırıyorum kendi tırnaklarımın üzerinekasıma kadarda yaptırmayı düşünüyorum ruslar tırnaklarla doğuma gidiyorlar
Yüz üstü canım tahmini çok zor başka detaylı bir resmi olursa daha iyi olur :)Eki Görüntüle 3610820 bana bakarmısınız cinsiyet tahmini
Kanka sen üşenmeden her gün atıyon ya helal olsun sanaotomatik talimat mı verdin uygulamaya
Herseyin yolunda olmasina ayrica sevindim senin icin canımMerhaba kızlar
Gün içinde çalıştığım için mesajları takip edemeiyorum her gece uyumadan bakıyorum ama sona gelmeden uyuyakalıyorumbir türlü cevap veremedim.
En son ki muayenede oğluşum hiç yüzünü göstermedi harekette etmedi uyuyordu o yüzden salı günü 18. Haftamızda tekrar gidicez doktora çikolata fln mı yiyip gidiyim hareket etmesi için bilemedim
Bende ataşehirde oturuyorum ama doktorum kozyatağı acıbadem hastanesinde olduğu için kozyatağı acıbademe gidiyorum
Doğum takibi ve doğum paketi satın aldım bende içinde gerekli olan herşey vardı perinatolog takibide. Sanıyorum 180 bin ödemiş olduk herşeye toplam 3 taksit yapılıyor düşünnenler için
Ben hala bişey alamıyorum bebişime korkularım var bunu aşamıyorum detaylı usg 21 temmuzda belki ondan sonra start veririm diyorum
Aslında çok işi var oda takımı vs fln da alıcam oda yapıcam ve bunları doğumdan önce halletmek istiyorum ama korkularım durduruyor hala
Başlangıçtan beri toplam 3 kg aldım
Sabahları biooil akşamları lierac sürüyorum 12. Haftadan beri.
Benim 2 aralık görünüyor doğum ama doktor 20 kasımdan sonra bekliyoruz dedi
Bence kasımda olucak
Ama ben aralık annelerini takip ediyorum kasıma geçmedim
babylovee kan sulandırıcı kullanıp fetal dna örneği verdiysen bazen sonuç bu şekilde yetersiz dna olarak çıkabiliyormuş. Geç olsun güç olmasın tertemiz sonuçlar çıkıcak merak etme
Merhaba canım ne kadar güzel ve detaylı anlatmışsınMerhaba kızlar
Gün içinde çalıştığım için mesajları takip edemeiyorum her gece uyumadan bakıyorum ama sona gelmeden uyuyakalıyorumbir türlü cevap veremedim.
En son ki muayenede oğluşum hiç yüzünü göstermedi harekette etmedi uyuyordu o yüzden salı günü 18. Haftamızda tekrar gidicez doktora çikolata fln mı yiyip gidiyim hareket etmesi için bilemedim
Bende ataşehirde oturuyorum ama doktorum kozyatağı acıbadem hastanesinde olduğu için kozyatağı acıbademe gidiyorum
Doğum takibi ve doğum paketi satın aldım bende içinde gerekli olan herşey vardı perinatolog takibide. Sanıyorum 180 bin ödemiş olduk herşeye toplam 3 taksit yapılıyor düşünnenler için
Ben hala bişey alamıyorum bebişime korkularım var bunu aşamıyorum detaylı usg 21 temmuzda belki ondan sonra start veririm diyorum
Aslında çok işi var oda takımı vs fln da alıcam oda yapıcam ve bunları doğumdan önce halletmek istiyorum ama korkularım durduruyor hala
Başlangıçtan beri toplam 3 kg aldım
Sabahları biooil akşamları lierac sürüyorum 12. Haftadan beri.
Benim 2 aralık görünüyor doğum ama doktor 20 kasımdan sonra bekliyoruz dedi
Bence kasımda olucak
Ama ben aralık annelerini takip ediyorum kasıma geçmedim
babylovee kan sulandırıcı kullanıp fetal dna örneği verdiysen bazen sonuç bu şekilde yetersiz dna olarak çıkabiliyormuş. Geç olsun güç olmasın tertemiz sonuçlar çıkıcak merak etme
Sende her gün aynı cevabı vermekten bıhmadınYüz üstü canım tahmini çok zor başka detaylı bir resmi olursa daha iyi olur :)
Evettt öğrendim sonundaBen şimdi gördüm yaaa sağlıkla gelsin çok sevindim sonunda öğrenmiş olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?