Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İnsanın da böyle dönemlerde en sağlıksız şeyler neyse onu yiyesi geliyor

Ay beslenmemde çok iyi benim, birkaç gün kefiri bırakacam bakayım onun etkisimi çünkü kendimi kötü hissetmiyorum birde çok şükür. su her gün 2 lt rahat içiyorum

Merhaba arkadaşlar. Burada sizler kadar aktif olamıyorum ama tekrar geldim :) en son cinsiyet için erkek dediler ama kesin netleşmesi için 22. Haftayı söyledi doktorum. Şöyle ki 5 hafta var detaylıya gideceğim zaten ama çok değil mi ya, nasıl sabrederim bilmiyorum aşırı anksiyeteliyim. Eşim de fazla Usg otizm yapabilirmiş diyor. Sizce öyle bi risk var mı? Bi zararı yoksa 2 hafta sonra tekrar gitmek istiyorum :/ ikinci gebeliğim olmasına rağmen haraket hissedemiyorum. Sadece ufak seğirmeler oluyor bazen. Ayrıca şimdiden yürürken kalkarken falan kasıklarım ağrımaya başladı. Benim gibi olan var mı

Ayy evet :) nasıl gidiyor sizin? Benim şimdiden vajinada baskı tarzında ağrılarım oluyor bazen. Magnezyum eksikliğine bağlıyorum ama endişelenmedim de değil
Bu hafta daha iyiyim çok şükür minnak bi karnım çıktı ama hala az çıkmış gibi hissediyorum bu da acaba bi şeyler ters mi gidiyor hissi yaratıyor bende sanırım biraz fazla düşünüyorum. Kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor bazen onun dışında iyiyim diyebilirim. Bir dahaki doktor kontrolünde mutlaka ağrınızı söyleyin doktor neyden kaynaklandığını söyler

Benimde öyle minik bir karnım çıktı ama akşamları aşırı belirgin oluyor:) öyle yağacağım korkutuyo beni o baskı hissi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

İnşallah bir sonraki doktor kontrolü ne zaman
Yaa 3 haftada bir çağırıyor doktorum. 16 da gitmiştim en son. Normalde 19 da gitmem gerekiyor ama eşim çok Usg ye girdiğimi düşünüyor direk detaylıya git diyor. Kararsızım bende. Detaylıya 23 de gideceğim için o kadar sabredemem gibi :)

Detaylıya daha baya varmış ya 19da git bence doktora beni de 19.haftada çağırdı doktor

Bence de gidin zaten ya yoksa çooook uzun bi süre oluyor. Ben görüyorum 10 günde bir ultrasona giren 2 haftada bir giden var
Evet bende ilk başlarda maalesef aşırı gittim. O yüzden biraz ara vermek istedim ama 15de 1 de normal, evham yapıyor insan. Sizin cinsiyet kesinleşti mi

Evet bende ilk başlarda maalesef aşırı gittim. O yüzden biraz ara vermek istedim ama 15de 1 de normal, evham yapıyor insan. Sizin cinsiyet kesinleşti mi
Doktorlar da ilk zamanlar sık sık çağırıyor keseydi kalp atışıydı derken…
Cinsiyet erkek sizin?
Bir de bir şey daha sorayımm az önce burda bi arkadaşla da konuştuk doktorunuz boy ölçümünü artık uyluk kemiğini ölçüp 7 ile çarparak mı yapmaya başladı en son ne zaman ultrasona girdiniz

Banada yüksek ihtimalle erkek ama 22 haftada netleşir dedi. O dediğiniz ölçüm hakkında bir bilgim yok. En son gittiğim kendi doktorum değildi devlet hastanesiydi. 16da gittim. Boyu söyledi ama kâğıt vermedi bilemiyorum. Sadece kilosu aklımda kaldı 150 gram civarı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…