- 10 Haziran 2024
- 270
- 88
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.301
İnsanın da böyle dönemlerde en sağlıksız şeyler neyse onu yiyesi geliyorCanım bağırsak florası için reflor yazdı bol bol su iç iyi beslen dedi. İyi beslenme kısmında patladım
Kuzu benim çok net bir kabızlığım olduğu için hemen gitmek istedim normalde de enfeksiyon olunca hemen ishal olurum çünkü. Olabilir sağlık ocağında bi kan verip baktır istersen doktora gitmek zor gelirse
Ay beslenmemde çok iyi benim, birkaç gün kefiri bırakacam bakayım onun etkisimi çünkü kendimi kötü hissetmiyorum birde çok şükür. su her gün 2 lt rahat içiyorumCanım bağırsak florası için reflor yazdı bol bol su iç iyi beslen dedi. İyi beslenme kısmında patladım
Kuzu benim çok net bir kabızlığım olduğu için hemen gitmek istedim normalde de enfeksiyon olunca hemen ishal olurum çünkü. Olabilir sağlık ocağında bi kan verip baktır istersen doktora gitmek zor gelirse
Ben insan değilmiyim şarkısını armağan ediyorumİnsanın da böyle dönemlerde en sağlıksız şeyler neyse onu yiyesi geliyor
İstisnasınBen insan değilmiyim şarkısını armağan ediyorum
Bende 17+1 oldum. Aynı endişeleri taşıyorumHamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar
Seninle de aynı haftadayızBende 17+1 oldum. Aynı endişeleri taşıyorum
Ayy evet :) nasıl gidiyor sizin? Benim şimdiden vajinada baskı tarzında ağrılarım oluyor bazen. Magnezyum eksikliğine bağlıyorum ama endişelenmedim de değilSeninle de aynı haftadayız
Bu hafta daha iyiyim çok şükür minnak bi karnım çıktı ama hala az çıkmış gibi hissediyorum bu da acaba bi şeyler ters mi gidiyor hissi yaratıyor bende sanırım biraz fazla düşünüyorum. Kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor bazen onun dışında iyiyim diyebilirim. Bir dahaki doktor kontrolünde mutlaka ağrınızı söyleyin doktor neyden kaynaklandığını söylerAyy evet :) nasıl gidiyor sizin? Benim şimdiden vajinada baskı tarzında ağrılarım oluyor bazen. Magnezyum eksikliğine bağlıyorum ama endişelenmedim de değil
Benimde öyle minik bir karnım çıktı ama akşamları aşırı belirgin oluyor:) öyle yağacağım korkutuyo beni o baskı hissi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizBu hafta daha iyiyim çok şükür minnak bi karnım çıktı ama hala az çıkmış gibi hissediyorum bu da acaba bi şeyler ters mi gidiyor hissi yaratıyor bende sanırım biraz fazla düşünüyorum. Kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor bazen onun dışında iyiyim diyebilirim. Bir dahaki doktor kontrolünde mutlaka ağrınızı söyleyin doktor neyden kaynaklandığını söyler
İnşallahBenimde öyle minik bir karnım çıktı ama akşamları aşırı belirgin oluyor:) öyle yağacağım korkutuyo beni o baskı hissi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Yaa 3 haftada bir çağırıyor doktorum. 16 da gitmiştim en son. Normalde 19 da gitmem gerekiyor ama eşim çok Usg ye girdiğimi düşünüyor direk detaylıya git diyor. Kararsızım bende. Detaylıya 23 de gideceğim için o kadar sabredemem gibi :)İnşallahbir sonraki doktor kontrolü ne zaman
Sizinİnşallahbir sonraki doktor kontrolü ne zaman
Detaylıya daha baya varmış ya 19da git bence doktora beni de 19.haftada çağırdı doktorYaa 3 haftada bir çağırıyor doktorum. 16 da gitmiştim en son. Normalde 19 da gitmem gerekiyor ama eşim çok Usg ye girdiğimi düşünüyor direk detaylıya git diyor. Kararsızım bende. Detaylıya 23 de gideceğim için o kadar sabredemem gibi :)
Dayanamam giderim gibi :))Detaylıya daha baya varmış ya 19da git bence doktora beni de 19.haftada çağırdı doktor
Bence deDayanamam giderim gibi :))
Evet bende ilk başlarda maalesef aşırı gittim. O yüzden biraz ara vermek istedim ama 15de 1 de normal, evham yapıyor insan. Sizin cinsiyet kesinleşti miBence degidin zaten ya yoksa çooook uzun bi süre oluyor. Ben görüyorum 10 günde bir ultrasona giren 2 haftada bir giden var
Doktorlar da ilk zamanlar sık sık çağırıyor keseydi kalp atışıydı derken…Evet bende ilk başlarda maalesef aşırı gittim. O yüzden biraz ara vermek istedim ama 15de 1 de normal, evham yapıyor insan. Sizin cinsiyet kesinleşti mi
Banada yüksek ihtimalle erkek ama 22 haftada netleşir dedi. O dediğiniz ölçüm hakkında bir bilgim yok. En son gittiğim kendi doktorum değildi devlet hastanesiydi. 16da gittim. Boyu söyledi ama kâğıt vermedi bilemiyorum. Sadece kilosu aklımda kaldı 150 gram civarı dediDoktorlar da ilk zamanlar sık sık çağırıyor keseydi kalp atışıydı derken…
Cinsiyet erkek sizin?
Bir de bir şey daha sorayımm az önce burda bi arkadaşla da konuştuk doktorunuz boy ölçümünü artık uyluk kemiğini ölçüp 7 ile çarparak mı yapmaya başladı en son ne zaman ultrasona girdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?