Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İşte arayıp görüştüğümde belki o der şu haftada gel diye çünkü erken olabilir boşu boşuna evham yapmayayım

Hemen bugün arayacağım canım çok teşekkür ederim

Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?

Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Bana sen gel direkt demişlerdi onlar aramıyor sanırım arayan olursa bilemem kuzum ben de 24 25 haftalarda vurulmayi düşünüyorum ilk dozu erken vurdurmak istemiyorum acikcasi

Ben asmye gidip kendim gebelik bildiriminde bulunmuştum doktorum öyle söylemişti. Eğer e nabızda hamile olduğun gözüküyorsa asmler de arıyormuş

aşkım büyük konuşmayım ama bebeğin durumu iyiyse normal doğuma uygunsa son dk kadar vajinal doğum düşünüyorum şu an

Benim de artık yavaşça çıkmaya başladı akşamları kocaman oluyorda sabahları da var artık
Burada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün

Eklentiler

• IMG_5991.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 69
E-nabızda nerede görüntüleniyor bende yok hamile olduğum yanlış yere mi bakıyorum acaba
Gittiğiniz doktor muayene kaydını “gebelik durumu” olarak girdiyse sisteme gebelik kaydı düşüyor yani bende öyle oldu özel hastaneye gidiyorum doktorum kendi sisteme kaydı yapmıştı. Akıllı asistan kısmında da yukarıdaki oklara basıp kaydırdığınızda gebelik takibi kısmı varsa sisteme gebeliğiniz düşmüş demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…