- 12 Ekim 2023
- 975
- 912
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.521
İşte arayıp görüştüğümde belki o der şu haftada gel diye çünkü erken olabilir boşu boşuna evham yapmayayımHoşgeldin kuzu, iyi olmanıza sevindim :) 3 hafta detaylı için erken değil mi genelde daha doğru muayene için 21. haftayı falan beklediklerini duydum. tabi doktorun daha iyisini bilirİnşallah miyomun daha da küçülür zamanında doğar bebişin de
Aynen kuzuİşte arayıp görüştüğümde belki o der şu haftada gel diye çünkü erken olabilir boşu boşuna evham yapmayayım
Amin hepimizin inşaallah canımAnladım canım teşekkür ederim cevapladığın için. İnşallah çokk güzel sağlıklı doğum haberlerini alıcaz
Hemen bugün arayacağım canım çok teşekkür ederimMerhababen 17.haftamdayım 3-4 gün önce aradım ve 21.hafta için randevu verdi. Onlar hesaplayıp ona göre tarih veriyorlar aslında. Nerede yaptıracaksınız bilemiyorum ama ben bir ay sonrası için bile istediğim saate randevu alamadım. O yüzden bir an önce arayıp randevu almanızda fayda var diye düşünüyorum.
Sagol canım arkadasım inşallah3 hafta sonra hep birlikte sevinçten ağlayacağız inşallah kuzum benim dualarımdasın, hissettiklerini anlamamız mümkün değil rabbim feraha çıkarsın
Trızomi 10 canımCanım senin trizomi kaç yüksek çıktı? Benim attığım vidoeda 7 ve 9 pozitif çıkıp amniyosentezde temiz geliyormuş
Rüyalar gerçek oluyor mu bu akşam anlicaz o zamanAy bu bengönlüm kız, hissim ve rüyam erkek. Doktor da az önce arkadaşıma soyledi biz akşam öğreneceğiz
Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?Kızlar şuan asmden çıktım ilk aşımı yaptırdım ve kalp atışını dinlettilerböyle ellerinde oyuncak gibi telefon boyutunda bi hoparlör diğer tarafında mikrofon gibi bişey var. Jel sürdü mikrofonu dayadı veeeeee gümbür gümbür maşallah süphanallah aynı ultrasondaki gibi geliyor ses. Tabi bi tık daha az volüm ile. Ama gayet net duyabiliyorsun
Bana sen gel direkt demişlerdi onlar aramıyor sanırım arayan olursa bilemem kuzum ben de 24 25 haftalarda vurulmayi düşünüyorum ilk dozu erken vurdurmak istemiyorum acikcasiMerhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
HAni biz de görelim musaitsenKızlar 15+5 iz ve aniden karnımın büyüdüğünü hissettim dün bu kadar değildi galiba
ayy daha dün hiç kilo almadım diyordum +1 kilo ve göbüşHAni biz de görelim musaitsen
Kızlar 15+5 iz ve aniden karnımın büyüdüğünü hissettim dün bu kadar değildi galiba
Ben asmye gidip kendim gebelik bildiriminde bulunmuştum doktorum öyle söylemişti. Eğer e nabızda hamile olduğun gözüküyorsa asmler de arıyormuşMerhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
aşkım büyük konuşmayım ama bebeğin durumu iyiyse normal doğuma uygunsa son dk kadar vajinal doğum düşünüyorum şu an10 du diyebiliyorum onun içinde güvenilirliği azmış
38 genelde benim gördüğüm canım ama senin ilk doğum olduğu için beklerler son çare sezeryan yapılır orda da 39 40 ı bulursun tabi başka bir etken olmazsa.
Burada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsünBenim de artık yavaşça çıkmaya başladıakşamları kocaman oluyorda sabahları da var artık
E-nabızda nerede görüntüleniyor bende yok hamile olduğum yanlış yere mi bakıyorum acabaBen asmye gidip kendim gebelik bildiriminde bulunmuştum doktorum öyle söylemişti. Eğer e nabızda hamile olduğun gözüküyorsa asmler de arıyormuş
Ay maşallah benimde kızçemin ilk ismi Peri olacakBurada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün
Kız maşallah ne güzel büyümüş bebişayy daha dün hiç kilo almadım diyordum +1 kilo ve göbüş
Gittiğiniz doktor muayene kaydını “gebelik durumu” olarak girdiyse sisteme gebelik kaydı düşüyor yani bende öyle oldu özel hastaneye gidiyorum doktorum kendi sisteme kaydı yapmıştı. Akıllı asistan kısmında da yukarıdaki oklara basıp kaydırdığınızda gebelik takibi kısmı varsa sisteme gebeliğiniz düşmüş demektirE-nabızda nerede görüntüleniyor bende yok hamile olduğum yanlış yere mi bakıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?