Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşkım merhaba, maşallah bebişine
Detaylıyı benimki 22.haftada istedi, 16 ağustosa falan denk geliyor, uygun olan zaten 18 ve 23 haftalar diye biliyorum, 24 olmasın diyorlar

Aşkım merhaba, maşallah bebişine
Detaylıyı benimki 22.haftada istedi, 16 ağustosa falan denk geliyor, uygun olan zaten 18 ve 23 haftalar diye biliyorum, 24 olmasın diyorlar
Ben 24e aldım yaa hatta 24+2 felan olcak kötü mü ettim ki yavrum

Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Beni kendileri aradı hamilelik var mı falan diye çağırdılar sınra da gidemedim çalıştığımdan dolayı

Ay maşallah benimde kızçemin ilk ismi Peri olacak
Yaa ama çok güzel isim eriyorum
Kız maşallah ne güzel büyümüş bebiş
Şoka uğrattı beni bol giyiyordum o yüzden mi farketmedim acaba kocaman oldu kızım
teşekkür ederim canım bakayım hala yoksa doktoea söyleyeyim de düzeltsin bari sistemde

Burada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün
yaaaaaaaaa şeyyy bir süre kız eşyaları paylaşmasanız olur mu benim oğluşum oluyor da azıcık kıskanabilirim

Yaa ama çok güzel isim eriyorum

Şoka uğrattı beni bol giyiyordum o yüzden mi farketmedim acaba kocaman oldu kızım

teşekkür ederim canım bakayım hala yoksa doktoea söyleyeyim de düzeltsin bari sistemde
Asmye gidip orda da kayıt yaptırabilirsin canım zaten tetanoz aşını orda yaptıracaksın

Burada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün

Ayy bayıldım bayıldım çok güzel ya güle güle kullansın cinsiyeti öğrenince belki ben de alırım birkaç bir şey

Gebelik şekeri riskini nasıl anladın canım açlık kan şekerinden mi sadece yoksa başka testler de yaptırdın mı bir de yüksek mi çıkmıştı
Şekerim normal çıkıyor canım ama hba1c denilen bir şey var. 3 aylık şeker ortalamasını veriyor. Üst sınır 5,9 olması gerekirken benim 6 çıkmıştı en son. Dahiliyeye gittim çok vahim değil ama endokrinle de görüş yine de dedi. Bu sebeple dikkat ediyorum şu an yediklerime

Rüyalar gerçek oluyor mu bu akşam anlicaz o zaman ayy bizimki de sürpriz olsaydı keşke
Bulantım hiç olmadı, karnım yayvan, canım genelde ekşi tuzlu şeyler istedi, rüyamda erkek gördüm, çin takvimi vs şeyler hep kız dedi, gönlüm kız, hissim erkek hahaha akşama bakalım belli olacak

Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Merhabalar, ben ilk gebeliği öğrendiğimde gittim çünkü hep arayıp gebe kalırsanız bilgi verin diyorlardı. İlk muayenede genel tahlilleri yaptılar, temmuzun 2. Haftası da aşı için randevu verdiler. Bence mutlaka bir uğrayın çünkü gebelik sürecinde 4 kere görüşeceğiz dedi

Bana sen gel direkt demişlerdi onlar aramıyor sanırım arayan olursa bilemem kuzum ben de 24 25 haftalarda vurulmayi düşünüyorum ilk dozu erken vurdurmak istemiyorum acikcasi
Merhaba bilmediğim için soruyorum erken vurdurmama sebebiniz nedir acaba, beni haftaya çağırdılar 17-18. Haftalarım

Ya ben 2 yasta bile bırakmam diyordum. Gerçekten gece gündüz emzik oldum cort cort ama emzirmeyi de seviyorum ya. Keşke daha çok zamanımız olsaydi ben üçlüyü özellikle yaptirmiyorum ama doktorum kendisi bakacakmis sıradaki muayeneye gittiğimde. Zaten ultrasonda bakacak bir de üstüne kan vermenin ne zararı olur ki. Neye istiyorsa baksınlar ben karşı değilim böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…