- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.192
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.541
Aşkım merhaba, maşallah bebişineMerhaaaabaa güzel anneleraraç probleminden dolayı bugün muayeneye gittim birde tsh için ilacım bitmişti ikisini aradan çıkarayım dedim bebiş büyümüş maşallah size çok selamı var ama ultrason vermedi devlet hastanesine gittim, 3 hafta sonra perinatoloji uzmanıyla detaylı ultrason için görüşmemi istediler bugün arayıp randevu alacağım siz kaçıncı haftalarda yapacaksınız canlarım? Bir de doktorum demir ilacı başladı D vitaminini de damla olarak arttırdı, 4 hafta sonra da beni tekrar çağırdı her şey yolundaymış, yalnızca 4.5 cm olan miyomum 9*6 büyümüş, bebeğe etki edecek bir noktada değilmiş ama çok nadir erken doğuma sebep olabilirmiş inşallah olmaz bana dua edin bol su iç başka yapacak bir şey yok dedi var mı böyle bir şey yaşayan, bütün mesajları okuyorum sadece bazen dahil olamadığım konular oluyor hepinize kucak dolusu sevgiler
Aaaaaa çoraplarla bak yemelikBurada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün
Ben 24e aldım yaa hatta 24+2 felan olcak kötü mü ettim ki yavrumAşkım merhaba, maşallah bebişine
Detaylıyı benimki 22.haftada istedi, 16 ağustosa falan denk geliyor, uygun olan zaten 18 ve 23 haftalar diye biliyorum, 24 olmasın diyorlar
Beni kendileri aradı hamilelik var mı falan diye çağırdılar sınra da gidemedim çalıştığımdan dolayıMerhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Bence de geç aşko 24 küsürde tevsiye etmiyorlarBen 24e aldım yaa hatta 24+2 felan olcak kötü mü ettim ki yavrum
Yaa ama çok güzel isim eriyorumAy maşallah benimde kızçemin ilk ismi Peri olacak
Şoka uğrattı beni bol giyiyordum o yüzden mi farketmedim acaba kocaman oldu kızımKız maşallah ne güzel büyümüş bebiş
teşekkür ederim canım bakayım hala yoksa doktoea söyleyeyim de düzeltsin bari sistemdeGittiğiniz doktor muayene kaydını “gebelik durumu” olarak girdiyse sisteme gebelik kaydı düşüyor yani bende öyle oldu özel hastaneye gidiyorum doktorum kendi sisteme kaydı yapmıştı. Akıllı asistan kısmında da yukarıdaki oklara basıp kaydırdığınızda gebelik takibi kısmı varsa sisteme gebeliğiniz düşmüş demektir
yaaaaaaaaaBurada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün
Asmye gidip orda da kayıt yaptırabilirsin canım zaten tetanoz aşını orda yaptıracaksınYaa ama çok güzel isim eriyorum
Şoka uğrattı beni bol giyiyordum o yüzden mi farketmedim acaba kocaman oldu kızım
teşekkür ederim canım bakayım hala yoksa doktoea söyleyeyim de düzeltsin bari sistemde
yaaa oğluşunu yerimmmyaaaaaaaaaşeyyy bir süre kız eşyaları paylaşmasanız olur mu benim oğluşum oluyor da azıcık kıskanabilirim
En güzeli cnm hele ki ilk çocuksaaşkım büyük konuşmayım ama bebeğin durumu iyiyse normal doğuma uygunsa son dk kadar vajinal doğum düşünüyorum şu an
Burada adını anımsayamadım ( özür diliyorum ) bir arkadaş demişti bir anda çıkacak diye gerçekten öyleymiş bir de bunu almıştım o geldi teyzeleri görsün
Şekerim normal çıkıyor canım ama hba1c denilen bir şey var. 3 aylık şeker ortalamasını veriyor. Üst sınır 5,9 olması gerekirken benim 6 çıkmıştı en son. Dahiliyeye gittim çok vahim değil ama endokrinle de görüş yine de dedi. Bu sebeple dikkat ediyorum şu an yediklerimeGebelik şekeri riskini nasıl anladın canım açlık kan şekerinden mi sadece yoksa başka testler de yaptırdın mı bir de yüksek mi çıkmıştı
Bulantım hiç olmadı, karnım yayvan, canım genelde ekşi tuzlu şeyler istedi, rüyamda erkek gördüm, çin takvimi vs şeyler hep kız dedi, gönlüm kız, hissim erkek hahaha akşama bakalım belli olacakRüyalar gerçek oluyor mu bu akşam anlicaz o zamanayy bizimki de sürpriz olsaydı keşke
Banada biraz geç gelmişti cnm senin tarih ben hatta 18 22 arası biliyorumBen 24e aldım yaa hatta 24+2 felan olcak kötü mü ettim ki yavrum
Aşkom sen yinede bize uyuma doktoruna sor bir, benim kendi dr birde takip ettiğim bir dr 24 haftaya kalmasını istemiyoruz diyorlardıBen 24e aldım yaa hatta 24+2 felan olcak kötü mü ettim ki yavrum
Merhabalar, ben ilk gebeliği öğrendiğimde gittim çünkü hep arayıp gebe kalırsanız bilgi verin diyorlardı. İlk muayenede genel tahlilleri yaptılar, temmuzun 2. Haftası da aşı için randevu verdiler. Bence mutlaka bir uğrayın çünkü gebelik sürecinde 4 kere görüşeceğiz dediMerhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Merhaba bilmediğim için soruyorum erken vurdurmama sebebiniz nedir acaba, beni haftaya çağırdılar 17-18. HaftalarımBana sen gel direkt demişlerdi onlar aramıyor sanırım arayan olursa bilemem kuzum ben de 24 25 haftalarda vurulmayi düşünüyorum ilk dozu erken vurdurmak istemiyorum acikcasi
Ya ben 2 yasta bile bırakmam diyordum. Gerçekten gece gündüz emzik oldum cort cort ama emzirmeyi de seviyorum ya. Keşke daha çok zamanımız olsaydiGüno başkaanyaa sizin bebişlere ben de çok içerleniyorm valla ne yalan söyliyim ama bu zamana kadar maşallah emmişler zaten vicdanınızı rahatlatın. Ben de diyetteyim karbonhidrat yemiyorm artıkın şeker tüketme dedi doktor ödemlerim çok var çnk. 2 kilo vermşim İnşallah daha da veririz bebek olunca ayrı bir düşünüyor insan tabi. Kız sen illa 3 lü taramayı yaptırcan mı
Sabah 2 aylık akşam 6 aylık oluyor yaBenim de artık yavaşça çıkmaya başladıakşamları kocaman oluyorda sabahları da var artık
Perşembe buradaki has öz mü öz doktoruma gidicemBence de geç aşko 24 küsürde tevsiye etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?