- 24 Ekim 2024
- 625
- 499
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.481
Ay benim de gönlüm kız rüya his vs erkekti doktor erkek dediAy çok heyecanlıçevremde o kadar çok kişinin cinsiyeti değişti ki o yüzden 17. haftaya kadar beklemek istedim. Yarın kontrolüm var heyecandan öleceğim
Yok canım ben istemedim net olmadan söylemeyin dedimgönlüm kız, rüyalarım ve hissim erkek haha tabiki sağlıklı olsun ama heyecan dorukta
Gebelik şekeri riskini nasıl anladın canım açlık kan şekerinden mi sadece yoksa başka testler de yaptırdın mı bir de yüksek mi çıkmıştıGünaydın kızlar. Hiç hamile gibi değilim artık bulantım kalmayınca hissedemiyorumsağlık ocağı kalp atışı dinlemek için çağırdı ama gidemedim. Zaten yeni muayene olmuştum. Biraz merak edince giderim artık 7 temmuzda muayenem var üçlü test yapacak doktorum. 11 temmuzda da endokrine gidiyorum. Şu an gebelik şekerim olma riskinden dolayı karbonhidratı çok azalttım. Diyetin ayarını kaçırdım galiba. 1 kilo vermişim normal diyet olsa elli kere kaçamak yapardım ama şu an bir kaşık fazla bile yemiyorum. Bebeğime zarar verecek bişey yapamam
Ben öğrenince geldimBu hafta Aralık annelerine bişey olmuşş tabi çoğu kişi cinsiyeti öğrendi gittikimsecikler kalmamış buaralarda
Bak ya sen tam tersi çıkmışsınBen öğrenince geldimöncesinde sessizce takipteydim fetal dna sonucum çıkınca cinsiyeti de öğrenince geldim valla
Şimdi ben fetal dna yaptırdım ya 3lü 4lü taramaları yaptırmasam da oluyor değil mi?
Güno başkaanGünaydın kızlar. Hiç hamile gibi değilim artık bulantım kalmayınca hissedemiyorumsağlık ocağı kalp atışı dinlemek için çağırdı ama gidemedim. Zaten yeni muayene olmuştum. Biraz merak edince giderim artık 7 temmuzda muayenem var üçlü test yapacak doktorum. 11 temmuzda da endokrine gidiyorum. Şu an gebelik şekerim olma riskinden dolayı karbonhidratı çok azalttım. Diyetin ayarını kaçırdım galiba. 1 kilo vermişim normal diyet olsa elli kere kaçamak yapardım ama şu an bir kaşık fazla bile yemiyorum. Bebeğime zarar verecek bişey yapamam
Günaydın kızlar. Hiç hamile gibi değilim artık bulantım kalmayınca hissedemiyorumsağlık ocağı kalp atışı dinlemek için çağırdı ama gidemedim. Zaten yeni muayene olmuştum. Biraz merak edince giderim artık 7 temmuzda muayenem var üçlü test yapacak doktorum. 11 temmuzda da endokrine gidiyorum. Şu an gebelik şekerim olma riskinden dolayı karbonhidratı çok azalttım. Diyetin ayarını kaçırdım galiba. 1 kilo vermişim normal diyet olsa elli kere kaçamak yapardım ama şu an bir kaşık fazla bile yemiyorum. Bebeğime zarar verecek bişey yapamam
Benim her şeyim ters anacımBak ya sen tam tersi çıkmışsınilk başlarda tabi korkuyor insan dillendirince bile nazar değer mi bişey olur mu diye hep tedirgin oluyor. Hoşgelmişsin o zaman Bence gerek yok diğer testlere. Hatta normalde de doğruluk açısından bir çok doktor 3-4 lü testleri önermiyor cano
Mesajı okurken bile ağlamam normal miSeni çok iyi anlıyorum. Benim kızım da 18 aylık olacak 20 temmuzda. Aşısı var o zaman. Aşıdan sonra bir hafta daha emzirir bıraktırırım diyorum artık. Çok küçükler daha kafayı yicem düşündükçe ağlıyorum ben de. Ama çok yorgun tükenmiş hissediyorum kendimi. Biliyor gibi iyice memeye düştü son günlerde. Ben daha sürece başlamadan ağlıyorum. Seni düşünemiyorum bile şu an. 2 yaşa kadar emzirmeyi çok isterdim. 2 yaş bebek pis oldu yara oldu diyorsun anlıyor yine laftan. Ben de çok vicdan azabı duyuyorum o yüzden1,5 yaşında ne desen anlamıyor mecbur ağlaya ağlaya ayrilcaz
Günaydın canım, ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse, rüyalarımda hep erkek gördüm ama hislerim hep kız diyordu.O kdar emindim ki hatta kız olacağından pembiş kıyafet bile almıştım hahasonraaa hayat şaşırttı valla olsun alışıyorum bu fikre de düşündükte gerçekten kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun da sadece kendini şartlamakla alakalı heralde aynı şeyleri yaşamışz kendimi hiç erkek annesi olarak düşünemiyorm ama olcaz demekki
Maaşallah canım ya ben gram veremiyorum nasıl besleneyim daha bilemedimGüno başkaanyaa sizin bebişlere ben de çok içerleniyorm valla ne yalan söyliyim ama bu zamana kadar maşallah emmişler zaten vicdanınızı rahatlatın. Ben de diyetteyim karbonhidrat yemiyorm artıkın şeker tüketme dedi doktor ödemlerim çok var çnk. 2 kilo vermşim İnşallah daha da veririz bebek olunca ayrı bir düşünüyor insan tabi. Kız sen illa 3 lü taramayı yaptırcan mı
Yani paketin içinde varsa sen bilirsin tabi ama ben olsam yaptrmam ekstra stres hele de sonuç iyi çıkmazsaBenim her şeyim ters anacımo zaman doğru düşünmüşüm kv ille de yaptır doğum paketinin içinde var ödedin parasını diyor ama hiç strese sokamam valla kendimi
Yok yok yaptırma taraftarı değilim ben de yeniden strese giremem şimdiki aklım olsa ikiliyi de yaptırmaz sadece fetal dna yaptırırdım ama ilk gebelik işte bilemedimYani paketin içinde varsa sen bilirsin tabi ama ben olsam yaptrmam ekstra stres hele de sonuç iyi çıkmazsa
Ay cinsiyeti en çok merak ettiklerimden birisinAyy iyiyim ben deçok şükür, her şey yolunda Kız yok hafta sonu biraz evimle ilgileneyim dedim hemen yorulup dökülüyordum, dün de iş yerinde çok yoğundum ama sağlığım iyi şükür haftaya doktora gitmeyi planlıyorum bu hafta içi arayıp randevu isteyeceğim
Benimde paketin içinde var diye dr yapalım diyor ama ben o stresi yaşamak istemiyorumYani paketin içinde varsa sen bilirsin tabi ama ben olsam yaptrmam ekstra stres hele de sonuç iyi çıkmazsa
Ay cinsiyeti en çok merak ettiklerimden birisin
Hayırlısıyla canımİnşallah haftaya öğreniriz
Heh işi biten gittiBu hafta Aralık annelerine bişey olmuşş tabi çoğu kişi cinsiyeti öğrendi gittikimsecikler kalmamış buaralarda
Ya aşı konusunda ne düşünüyorsunuz ? Ben çok kararsızım yaptırmamayı da düşünüyorum sanırımKızlar tetanoz aşısı için aile hekiminiz gün verdi mi? Beni haftaya yani 17+3 olacağım zaman çağırdı
Ay bende kilo verdim ama bile isteye diyet yapmıyorum ama hamur işi tatlı ekmek kestim birde deniz yürüyüş olunca 10 günde 1.5gitmiş kilolu olduğum için sevindim vallaGünaydın kızlar. Hiç hamile gibi değilim artık bulantım kalmayınca hissedemiyorumsağlık ocağı kalp atışı dinlemek için çağırdı ama gidemedim. Zaten yeni muayene olmuştum. Biraz merak edince giderim artık 7 temmuzda muayenem var üçlü test yapacak doktorum. 11 temmuzda da endokrine gidiyorum. Şu an gebelik şekerim olma riskinden dolayı karbonhidratı çok azalttım. Diyetin ayarını kaçırdım galiba. 1 kilo vermişim normal diyet olsa elli kere kaçamak yapardım ama şu an bir kaşık fazla bile yemiyorum. Bebeğime zarar verecek bişey yapamam
10 du diyebiliyorum onun içinde güvenilirliği azmışCanım senin trizomi kaç yüksek çıktı? Benim attığım vidoeda 7 ve 9 pozitif çıkıp amniyosentezde temiz geliyormuş
38 genelde benim gördüğüm canım ama senin ilk doğum olduğu için beklerler son çare sezeryan yapılır orda da 39 40 ı bulursun tabi başka bir etken olmazsa.Canım mesela sezeryan olunca normal tarihten ne kadar öne alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?