Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay benim de gönlüm kız rüya his vs erkekti doktor erkek dedi bakalım senin ne olacak heyecanlı gerçekten

Gebelik şekeri riskini nasıl anladın canım açlık kan şekerinden mi sadece yoksa başka testler de yaptırdın mı bir de yüksek mi çıkmıştı

Bu hafta Aralık annelerine bişey olmuşş tabi çoğu kişi cinsiyeti öğrendi gitti kimsecikler kalmamış buaralarda
Ben öğrenince geldim öncesinde sessizce takipteydim fetal dna sonucum çıkınca cinsiyeti de öğrenince geldim valla
Şimdi ben fetal dna yaptırdım ya 3lü 4lü taramaları yaptırmasam da oluyor değil mi?

Ben öğrenince geldim öncesinde sessizce takipteydim fetal dna sonucum çıkınca cinsiyeti de öğrenince geldim valla
Şimdi ben fetal dna yaptırdım ya 3lü 4lü taramaları yaptırmasam da oluyor değil mi?
Bak ya sen tam tersi çıkmışsın ilk başlarda tabi korkuyor insan dillendirince bile nazar değer mi bişey olur mu diye hep tedirgin oluyor. Hoşgelmişsin o zaman Bence gerek yok diğer testlere. Hatta normalde de doğruluk açısından bir çok doktor 3-4 lü testleri önermiyor cano

Güno başkaan yaa sizin bebişlere ben de çok içerleniyorm valla ne yalan söyliyim ama bu zamana kadar maşallah emmişler zaten vicdanınızı rahatlatın. Ben de diyetteyim karbonhidrat yemiyorm artıkın şeker tüketme dedi doktor ödemlerim çok var çnk. 2 kilo vermşim İnşallah daha da veririz bebek olunca ayrı bir düşünüyor insan tabi. Kız sen illa 3 lü taramayı yaptırcan mı

Benim de belirtilerim epeyce azaldı bir iki haftaya tamamen toparlarım diye düşünüyorum, akşamları hafif bulantım oluyor, tek sorun enerjim yok, evden dışarıya çıkmak istemiyorum ama o da belki işe geldiğim için yorulduğumdan oluyordur

Çok sevindim kendine dikkat edebilmene, kendine hakim olabiliyorsun en azından, ahh annelik delilik

Benim her şeyim ters anacım o zaman doğru düşünmüşüm kv ille de yaptır doğum paketinin içinde var ödedin parasını diyor ama hiç strese sokamam valla kendimi

Mesajı okurken bile ağlamam normal mi Evet artık anlıyor sürekli istiyor açmaya çalışıyor eşim hemen dikkatini dağıtmaya çalışıyor ama gerçekten çok zor ne yapalım nasipleri bu kadarmış malesef çok üzgünüm çok anlatamam

Maaşallah canım ya ben gram veremiyorum nasıl besleneyim daha bilemedim şeker yemiyorum normalde aşırı yerdim .ekmek yok 2 öğün besleniyorum nerde hata yapıyorum bilemedim .2 gün tatlı yedim tiksinmiştim normalde hemen kilo almışım

Benim her şeyim ters anacım o zaman doğru düşünmüşüm kv ille de yaptır doğum paketinin içinde var ödedin parasını diyor ama hiç strese sokamam valla kendimi
Yani paketin içinde varsa sen bilirsin tabi ama ben olsam yaptrmam ekstra stres hele de sonuç iyi çıkmazsa

Yani paketin içinde varsa sen bilirsin tabi ama ben olsam yaptrmam ekstra stres hele de sonuç iyi çıkmazsa
Yok yok yaptırma taraftarı değilim ben de yeniden strese giremem şimdiki aklım olsa ikiliyi de yaptırmaz sadece fetal dna yaptırırdım ama ilk gebelik işte bilemedim

Ay cinsiyeti en çok merak ettiklerimden birisin

Benimde paketin içinde var diye dr yapalım diyor ama ben o stresi yaşamak istemiyorum yaptırmak istemediğmi söyliycem 2 li yaşıma rağmen temiz çıktı öpüp başıma koydum yeter

Kızlar tetanoz aşısı için aile hekiminiz gün verdi mi? Beni haftaya yani 17+3 olacağım zaman çağırdı
Ya aşı konusunda ne düşünüyorsunuz ? Ben çok kararsızım yaptırmamayı da düşünüyorum sanırım tetanoz sezeryan için mi yapılıyor benim ilk bebek kaybım sezeryanla oldu ama öncesinde vurulmamıştım şart mı illa acaba

Ay bende kilo verdim ama bile isteye diyet yapmıyorum ama hamur işi tatlı ekmek kestim birde deniz yürüyüş olunca 10 günde 1.5gitmiş kilolu olduğum için sevindim valla
Aynen dediğin gibi bebek her şeyi engelliyor harika bi güç veriyor

Canım senin trizomi kaç yüksek çıktı? Benim attığım vidoeda 7 ve 9 pozitif çıkıp amniyosentezde temiz geliyormuş
10 du diyebiliyorum onun içinde güvenilirliği azmış
Canım mesela sezeryan olunca normal tarihten ne kadar öne alıyorlar
38 genelde benim gördüğüm canım ama senin ilk doğum olduğu için beklerler son çare sezeryan yapılır orda da 39 40 ı bulursun tabi başka bir etken olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…