Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aramızda da 2 hafta var zaten senin de bitecek tamamen Ben de çok yorgun uykusuzum canım ama kahve icebilmek bana çok iyi geldi. Şöyle bulantin gecip de bittim tükendim dediğin noktada bi kahve içsen canlanırsın bence

Merhaba bilmediğim için soruyorum erken vurdurmama sebebiniz nedir acaba, beni haftaya çağırdılar 17-18. Haftalarım
Valla kuzum Kasım ayı grubunda biri demişti tam hatırlamıyorum ama 28.haftada vurdur demiş doktoru daha etkili olur demiş sanirm aklımda hep geç olmak kalmış perşembe doktoruma danışayım isterseniz buraya da yazarım

Oy cnm sen dr una bir sor bakalım zaten CD ve görüntü bolca veriyorlar bi dosya oluyor kocaman nasip olmazsa eşinde ordan bakar tabi aynı heyecan olmaz ama işte
Tamam bebeğim olmadı öyle yapayım artık eşim çok üzülecek ama yapacak bse yok ağlar bile şimdi o öğrenince neyse teşekkürler

Kahve içebiliyorum canım bazen canım istiyor aslında Türk kahvesi istiyor da ona da dadanmak istemiyorum hazır zararlı şeylerden nefret ediyorum olmasada olurlar ç, kalbimde çarpıntı oluyor ondan aslında uzak durmaya çalışıyorum kahveden

Aşkım merhaba, maşallah bebişine
Detaylıyı benimki 22.haftada istedi, 16 ağustosa falan denk geliyor, uygun olan zaten 18 ve 23 haftalar diye biliyorum, 24 olmasın diyorlar
O zaman ben de 5 Ağustos gibi randevu almaya çalışayım gerçi açık randevu görünmüyor ama bir şansımı deniycem birkaç gün

Herşeyin hayırlısı cnm keyfi yaptığın bir şey değil ki ayrıca emzirmyi seviyorsun işte öbür yolcuda geliyor dert ettiğin şeye bak azıcık dinlensin memitolar :)))

Tamamdır uğrayayım o zaman ben bir teşekkür ediyorum

Emzirme bende tam bir travma kızlar 8 yılı geçti hala irkiliyorum oğlumun çok pis bir huyu vardı keyfine göre emer emer tam doyduğu anda meme ucumu koparır gibi ısırır uzatır uzatır çekerdi hani kuduz köpekler kaparda bırakmaz ya aynı öyle birde o halde bile muzip muzip sırıtırdı fena oyun haline getirmişti. 18 aylıkken göğsüm kan revan kalınca ağzınada kan gelince tiksindi bıraktı bende mastit sebebiyle üst üste 2 kutu antibiyotik kullanınca kestik tamamen sütten. Resmen kendi etti kendi buldu halbuki emzirmeyi başlarda ne severdim

Ayy canım ya çok üzücü gerçekten, benim de oğlum emmeyi öğrenememişti prematüre olduğu için yenidoğan yoğun bakımda çok uzun süre kalıyordum dikişlerim vardı çok zor oluyordu ama ne mucizevi bir olay ya Allah’ ım o emme hissi, çok bilmiyorum ya ayy duygulandım

Doktorun istiyorsa illa yaptır tabi canım, sonra gerçek olmayan sonuçlar çıkınca üzülmesini istemiyorm kimsenin

Merhaba beni de ekler misin

Yaşınız: 32
Kaçıncı çocuğunuz olduğu: ilk
Son adet tarihiniz: 3 mart
Kesenin kaçıncı haftada göründüğü: 6. Hafta
Kalp atışının kaçıncı haftada duyulduğu: 7. Hafta
Beklenen doğum tarihiniz: 8 aralık

Cinsiyet erkek 16. Haftada öğrendik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…