- 1 Aralık 2022
- 2.449
- 3.788
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.561
Aramızda da 2 hafta var zaten senin de bitecek tamamenBenim de belirtilerim epeyce azaldı bir iki haftaya tamamen toparlarım diye düşünüyorum, akşamları hafif bulantım oluyor, tek sorun enerjim yok, evden dışarıya çıkmak istemiyorum ama o da belki işe geldiğim için yorulduğumdan oluyordur
Çok sevindim kendine dikkat edebilmene, kendine hakim olabiliyorsun en azından, ahh annelik delilik
Valla kuzum Kasım ayı grubunda biri demişti tam hatırlamıyorum ama 28.haftada vurdur demiş doktoru daha etkili olur demiş sanirm aklımda hep geç olmak kalmış perşembe doktoruma danışayım isterseniz buraya da yazarımMerhaba bilmediğim için soruyorum erken vurdurmama sebebiniz nedir acaba, beni haftaya çağırdılar 17-18. Haftalarım
Oy cnm sen dr una bir sor bakalım zaten CD ve görüntü bolca veriyorlar bi dosya oluyor kocaman nasip olmazsa eşinde ordan bakar tabi aynı heyecan olmaz ama iştePerşembe buradaki has öz mü öz doktoruma gidicemdanışayım bı ona eşim de gelsin istiyordum
Tamam bebeğim olmadı öyle yapayım artık eşim çok üzülecek ama yapacak bse yok ağlar bile şimdi o öğreninceOy cnm sen dr una bir sor bakalım zaten CD ve görüntü bolca veriyorlar bi dosya oluyor kocaman nasip olmazsa eşinde ordan bakar tabi aynı heyecan olmaz ama işte
Aramızda da 2 hafta var zaten senin de bitecek tamamenBen de çok yorgun uykusuzum canım ama kahve icebilmek bana çok iyi geldi. Şöyle bulantin gecip de bittim tükendim dediğin noktada bi kahve içsen canlanırsın bence
Hadi ya inşallah dr da sorun olmaz derde eşinde gelir canımTamam bebeğim olmadı öyle yapayım artık eşim çok üzülecek ama yapacak bse yok ağlar bile şimdi o öğreninceneyse teşekkürler
O zaman ben de 5 Ağustos gibi randevu almaya çalışayım gerçi açık randevu görünmüyor ama bir şansımı deniycem birkaç günAşkım merhaba, maşallah bebişine
Detaylıyı benimki 22.haftada istedi, 16 ağustosa falan denk geliyor, uygun olan zaten 18 ve 23 haftalar diye biliyorum, 24 olmasın diyorlar
Herşeyin hayırlısı cnm keyfi yaptığın bir şey değil ki ayrıca emzirmyi seviyorsun işte öbür yolcuda geliyor dert ettiğin şeye bakYa ben 2 yasta bile bırakmam diyordum. Gerçekten gece gündüz emzik oldum cort cort ama emzirmeyi de seviyorum ya. Keşke daha çok zamanımız olsaydiben üçlüyü özellikle yaptirmiyorum ama doktorum kendisi bakacakmis sıradaki muayeneye gittiğimde. Zaten ultrasonda bakacak bir de üstüne kan vermenin ne zararı olur ki. Neye istiyorsa baksınlar ben karşı değilim böyle şeylere
Bende o tarihlerde alcam cnm şuan 15+6 ,yımO zaman ben de 5 Ağustos gibi randevu almaya çalışayım gerçi açık randevu görünmüyor ama bir şansımı deniycem birkaç gün
Tamamdır uğrayayım o zaman ben birMerhabalar, ben ilk gebeliği öğrendiğimde gittim çünkü hep arayıp gebe kalırsanız bilgi verin diyorlardı. İlk muayenede genel tahlilleri yaptılar, temmuzun 2. Haftası da aşı için randevu verdiler. Bence mutlaka bir uğrayın çünkü gebelik sürecinde 4 kere görüşeceğiz dedi
Teşekkür ederimBen asmye gidip kendim gebelik bildiriminde bulunmuştum doktorum öyle söylemişti. Eğer e nabızda hamile olduğun gözüküyorsa asmler de arıyormuş
Emzirme bende tam bir travma kızlar 8 yılı geçti hala irkiliyorumoğlumun çok pis bir huyu vardı keyfine göre emer emer tam doyduğu anda meme ucumu koparır gibi ısırır uzatır uzatır çekerdi hani kuduz köpekler kaparda bırakmaz ya aynı öyle birde o halde bile muzip muzip sırıtırdı fena oyun haline getirmişti. 18 aylıkken göğsüm kan revan kalınca ağzınada kan gelince tiksindi bıraktı bende mastit sebebiyle üst üste 2 kutu antibiyotik kullanınca kestik tamamen sütten. Resmen kendi etti kendi buldu halbuki emzirmeyi başlarda ne severdim
Doktorun istiyorsa illa yaptır tabi canım, sonra gerçek olmayan sonuçlar çıkınca üzülmesini istemiyorm kimseninYa ben 2 yasta bile bırakmam diyordum. Gerçekten gece gündüz emzik oldum cort cort ama emzirmeyi de seviyorum ya. Keşke daha çok zamanımız olsaydiben üçlüyü özellikle yaptirmiyorum ama doktorum kendisi bakacakmis sıradaki muayeneye gittiğimde. Zaten ultrasonda bakacak bir de üstüne kan vermenin ne zararı olur ki. Neye istiyorsa baksınlar ben karşı değilim böyle şeylere
Evet ya böyle şeylerde insan eşini hep yanında istiyorrPerşembe buradaki has öz mü öz doktoruma gidicemdanışayım bı ona eşim de gelsin istiyordum
21-23 arası diye biliyorumDetaylı ultrason kaçıncı haftada oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?