Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben öğrenince geldim öncesinde sessizce takipteydim fetal dna sonucum çıkınca cinsiyeti de öğrenince geldim valla
Şimdi ben fetal dna yaptırdım ya 3lü 4lü taramaları yaptırmasam da oluyor değil mi?
Fetal yaptırdysan bence kesinlikle başka test yaptırma cnm ama dr un yine ultrason muayenesini yapsın ense kalınlığı vs sadece kan vermene gerek yok

Merhaaaabaa güzel anneler araç probleminden dolayı bugün muayeneye gittim birde tsh için ilacım bitmişti ikisini aradan çıkarayım dedim bebiş büyümüş maşallah size çok selamı var ama ultrason vermedi devlet hastanesine gittim, 3 hafta sonra perinatoloji uzmanıyla detaylı ultrason için görüşmemi istediler bugün arayıp randevu alacağım siz kaçıncı haftalarda yapacaksınız canlarım? Bir de doktorum demir ilacı başladı D vitaminini de damla olarak arttırdı, 4 hafta sonra da beni tekrar çağırdı her şey yolundaymış, yalnızca 4.5 cm olan miyomum 9*6 büyümüş, bebeğe etki edecek bir noktada değilmiş ama çok nadir erken doğuma sebep olabilirmiş inşallah olmaz bana dua edin bol su iç başka yapacak bir şey yok dedi var mı böyle bir şey yaşayan, bütün mesajları okuyorum sadece bazen dahil olamadığım konular oluyor hepinize kucak dolusu sevgiler

Maşallah canım, benim de kistim var ama küçülmüştü biraz en son gittiğim de, inşallah zamanında doğururuz hepimiz Detaylı ultrason daha sormadım gidince soracağım belki kendisi söyler diye düşünüyorum

Ben de yaptırmamayı düşünüyorum doktora söyledim şart değil zamanı gelince imzanı aliriz o zaman dedi

Selam canımm bebişine maşallah ay bende çok özledim keşke gidebilsem devlet mevlet fark etmezde yazlıktayım burda hastanede yok uyduruk poliklinik var mecbur sabır.
Detaylı ultrason iyi yapan olursa öyle güzel deneyim oluyor ki bak bak doyamıyorsun ben 1 ay sonraya falan randevu alırım sanırım dr la henüz konuşmadım

Hmm su içiyor musun peki, belki de senin vücudun da ödem tutuyordur ondan vermiyormuş gibi görüyorsundur

Benimde paketin içinde var diye dr yapalım diyor ama ben o stresi yaşamak istemiyorum yaptırmak istemediğmi söyliycem 2 li yaşıma rağmen temiz çıktı öpüp başıma koydum yeter
Bence de yaaa mfk yı takip ediyorsan sürekli diyor ki yaptırmayın boşuna yanlış çıkıyor. Gerek yok bence de

Oysa ki hamur işi en sevdiğim en sevdiğimmm

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım tabi doktorumun açıklamasına da bağlı büyük konuşmıyım ama bana çok gereksiz geliyor şuanlık. Sormak istemiyorm hiç ama kaybının sezeryanla olmasıyla ilgisi var mı ki?

Merhaba ben 17.haftamdayım 3-4 gün önce aradım ve 21.hafta için randevu verdi. Onlar hesaplayıp ona göre tarih veriyorlar aslında. Nerede yaptıracaksınız bilemiyorum ama ben bir ay sonrası için bile istediğim saate randevu alamadım. O yüzden bir an önce arayıp randevu almanızda fayda var diye düşünüyorum.

Hoşgeldin kuzu, iyi olmanıza sevindim :) 3 hafta detaylı için erken değil mi genelde daha doğru muayene için 21. haftayı falan beklediklerini duydum. tabi doktorun daha iyisini bilir İnşallah miyomun daha da küçülür zamanında doğar bebişin de

Hayır hayır canım benim 2 bebeğim çoklu anomaliliydi böbrek gelişimi olmadı 24 haftalık normal doğuma zorlandım ama psikolojim kaldırmadı yapamadım sezeryana alın beni dedim 1.de .2.de normal doğum yaparak kaybettim bebeğimi aynı şekilde.

Ay nasıl heyecanlıyım Peki haftası erken olursa sorun olmaz mı acaba gerçi doktor daha bilir tabi

Anladım canım teşekkür ederim cevapladığın için. İnşallah çokk güzel sağlıklı doğum haberlerini alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…