- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.501
Fetal yaptırdysan bence kesinlikle başka test yaptırma cnm ama dr un yine ultrason muayenesini yapsın ense kalınlığı vs sadece kan vermene gerek yokBen öğrenince geldimöncesinde sessizce takipteydim fetal dna sonucum çıkınca cinsiyeti de öğrenince geldim valla
Şimdi ben fetal dna yaptırdım ya 3lü 4lü taramaları yaptırmasam da oluyor değil mi?
Hayırlısıyla canımbizim sayfadaki bebelere benziyorsa ters köşe yapma ihtimali yüksek
Merhaaaabaa güzel anneleraraç probleminden dolayı bugün muayeneye gittim birde tsh için ilacım bitmişti ikisini aradan çıkarayım dedim bebiş büyümüş maşallah size çok selamı var ama ultrason vermedi devlet hastanesine gittim, 3 hafta sonra perinatoloji uzmanıyla detaylı ultrason için görüşmemi istediler bugün arayıp randevu alacağım siz kaçıncı haftalarda yapacaksınız canlarım? Bir de doktorum demir ilacı başladı D vitaminini de damla olarak arttırdı, 4 hafta sonra da beni tekrar çağırdı her şey yolundaymış, yalnızca 4.5 cm olan miyomum 9*6 büyümüş, bebeğe etki edecek bir noktada değilmiş ama çok nadir erken doğuma sebep olabilirmiş inşallah olmaz bana dua edin bol su iç başka yapacak bir şey yok dedi var mı böyle bir şey yaşayan, bütün mesajları okuyorum sadece bazen dahil olamadığım konular oluyor hepinize kucak dolusu sevgiler
Ben de yaptırmamayı düşünüyorum doktora söyledim şart değil zamanı gelince imzanı aliriz o zaman dediYa aşı konusunda ne düşünüyorsunuz ? Ben çok kararsızım yaptırmamayı da düşünüyorum sanırımtetanoz sezeryan için mi yapılıyor benim ilk bebek kaybım sezeryanla oldu ama öncesinde vurulmamıştım şart mı illa acaba
Selam canımm bebişine maşallahMerhaaaabaa güzel anneleraraç probleminden dolayı bugün muayeneye gittim birde tsh için ilacım bitmişti ikisini aradan çıkarayım dedim bebiş büyümüş maşallah size çok selamı var ama ultrason vermedi devlet hastanesine gittim, 3 hafta sonra perinatoloji uzmanıyla detaylı ultrason için görüşmemi istediler bugün arayıp randevu alacağım siz kaçıncı haftalarda yapacaksınız canlarım? Bir de doktorum demir ilacı başladı D vitaminini de damla olarak arttırdı, 4 hafta sonra da beni tekrar çağırdı her şey yolundaymış, yalnızca 4.5 cm olan miyomum 9*6 büyümüş, bebeğe etki edecek bir noktada değilmiş ama çok nadir erken doğuma sebep olabilirmiş inşallah olmaz bana dua edin bol su iç başka yapacak bir şey yok dedi var mı böyle bir şey yaşayan, bütün mesajları okuyorum sadece bazen dahil olamadığım konular oluyor hepinize kucak dolusu sevgiler
Ay bu benAy benim de gönlüm kız rüya his vs erkekti doktor erkek dedibakalım senin ne olacak heyecanlı gerçekten
Aynen bende yaptırmayacağım canımBen de yaptırmamayı düşünüyorum doktora söyledim şart değil zamanı gelince imzanı aliriz o zaman dedi
Hmm su içiyor musun peki, belki de senin vücudun da ödem tutuyordur ondan vermiyormuş gibi görüyorsundurMaaşallah canım ya ben gram veremiyorum nasıl besleneyim daha bilemedimşeker yemiyorum normalde aşırı yerdim .ekmek yok 2 öğün besleniyorum nerde hata yapıyorum bilemedim .2 gün tatlı yedim tiksinmiştim normalde hemen kilo almışım
Aynen kesinlikle katılıyorum boşver o zamanYok yok yaptırma taraftarı değilim ben de yeniden strese giremem şimdiki aklım olsa ikiliyi de yaptırmaz sadece fetal dna yaptırırdım ama ilk gebelik işte bilemedim
Bence de yaaa mfk yı takip ediyorsan sürekli diyor ki yaptırmayın boşuna yanlış çıkıyor. Gerek yok bence deBenimde paketin içinde var diye dr yapalım diyor ama ben o stresi yaşamak istemiyorumyaptırmak istemediğmi söyliycem 2 li yaşıma rağmen temiz çıktı öpüp başıma koydum yeter
Oysa ki hamur işi en sevdiğim en sevdiğimmmAy bende kilo verdim ama bile isteye diyet yapmıyorum ama hamur işi tatlı ekmek kestim birde deniz yürüyüş olunca 10 günde 1.5gitmiş kilolu olduğum için sevindim valla
Aynen dediğin gibi bebek her şeyi engelliyor harika bi güç veriyor
Ya benimde öyle maalesef ama irade gücü geliyor bebiş içinOysa ki hamur işi en sevdiğim en sevdiğimmm
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım tabi doktorumun açıklamasına da bağlı büyük konuşmıyım ama bana çok gereksiz geliyor şuanlık. Sormak istemiyorm hiç ama kaybının sezeryanla olmasıyla ilgisi var mı ki?Ya aşı konusunda ne düşünüyorsunuz ? Ben çok kararsızım yaptırmamayı da düşünüyorum sanırımtetanoz sezeryan için mi yapılıyor benim ilk bebek kaybım sezeryanla oldu ama öncesinde vurulmamıştım şart mı illa acaba
MerhabaMerhaaaabaa güzel anneleraraç probleminden dolayı bugün muayeneye gittim birde tsh için ilacım bitmişti ikisini aradan çıkarayım dedim bebiş büyümüş maşallah size çok selamı var ama ultrason vermedi devlet hastanesine gittim, 3 hafta sonra perinatoloji uzmanıyla detaylı ultrason için görüşmemi istediler bugün arayıp randevu alacağım siz kaçıncı haftalarda yapacaksınız canlarım? Bir de doktorum demir ilacı başladı D vitaminini de damla olarak arttırdı, 4 hafta sonra da beni tekrar çağırdı her şey yolundaymış, yalnızca 4.5 cm olan miyomum 9*6 büyümüş, bebeğe etki edecek bir noktada değilmiş ama çok nadir erken doğuma sebep olabilirmiş inşallah olmaz bana dua edin bol su iç başka yapacak bir şey yok dedi var mı böyle bir şey yaşayan, bütün mesajları okuyorum sadece bazen dahil olamadığım konular oluyor hepinize kucak dolusu sevgiler
Hoşgeldin kuzu, iyi olmanıza sevindim :) 3 hafta detaylı için erken değil mi genelde daha doğru muayene için 21. haftayı falan beklediklerini duydum. tabi doktorun daha iyisini bilirMerhaaaabaa güzel anneleraraç probleminden dolayı bugün muayeneye gittim birde tsh için ilacım bitmişti ikisini aradan çıkarayım dedim bebiş büyümüş maşallah size çok selamı var ama ultrason vermedi devlet hastanesine gittim, 3 hafta sonra perinatoloji uzmanıyla detaylı ultrason için görüşmemi istediler bugün arayıp randevu alacağım siz kaçıncı haftalarda yapacaksınız canlarım? Bir de doktorum demir ilacı başladı D vitaminini de damla olarak arttırdı, 4 hafta sonra da beni tekrar çağırdı her şey yolundaymış, yalnızca 4.5 cm olan miyomum 9*6 büyümüş, bebeğe etki edecek bir noktada değilmiş ama çok nadir erken doğuma sebep olabilirmiş inşallah olmaz bana dua edin bol su iç başka yapacak bir şey yok dedi var mı böyle bir şey yaşayan, bütün mesajları okuyorum sadece bazen dahil olamadığım konular oluyor hepinize kucak dolusu sevgiler
Olabilir canım bizi de bilgilendirirsinMaşallah canım, benim de kistim var ama küçülmüştü biraz en son gittiğim de, inşallah zamanında doğururuz hepimizDetaylı ultrason daha sormadım gidince soracağım belki kendisi söyler diye düşünüyorum
Hayır hayır canım benim 2 bebeğim çoklu anomaliliydi böbrek gelişimi olmadı 24 haftalık normal doğuma zorlandım ama psikolojim kaldırmadı yapamadım sezeryana alın beni dedim 1.de .2.de normal doğum yaparak kaybettim bebeğimi aynı şekilde.Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım tabi doktorumun açıklamasına da bağlı büyük konuşmıyım ama bana çok gereksiz geliyor şuanlık. Sormak istemiyorm hiç ama kaybının sezeryanla olmasıyla ilgisi var mı ki?
Ay nasıl heyecanlıyımSelam canımm bebişine maşallahay bende çok özledim keşke gidebilsem devlet mevlet fark etmezde yazlıktayım burda hastanede yok uyduruk poliklinik var mecbur sabır.
Detaylı ultrason iyi yapan olursa öyle güzel deneyim oluyor ki bak bak doyamıyorsunben 1 ay sonraya falan randevu alırım sanırım dr la henüz konuşmadım
Anladım canım teşekkür ederim cevapladığın için. İnşallah çokk güzel sağlıklı doğum haberlerini alıcazHayır hayır canım benim 2 bebeğim çoklu anomaliliydi böbrek gelişimi olmadı 24 haftalık normal doğuma zorlandım ama psikolojim kaldırmadı yapamadım sezeryana alın beni dedim 1.de .2.de normal doğum yaparak kaybettim bebeğimi aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?