- 23 Ekim 2024
- 3.924
- 6.209
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.581
YiyecemmmmKızlar yeni ciciler aldım oğluma1 ve 2.yi eşim beğendi diye aldım yoksa çok küçük geldi gözüme nedense .Yenidoğan pek almayı düşünmüyordum ama eşim de yeni doğduğunda ne giyecek çocuk diyor
Eki Görüntüle 3612127
Ya içinde ne güzel olacaklar Allah’ın izniyle kuzumYiyecemmmm
Aşkım insan bu kadar küçücük olacaklarına inanmıyor dimiYa içinde ne güzel olacaklar Allah’ın izniyle kuzum
Evet ya nedense minicik geliyor kıyafetler gözümeAşkım insan bu kadar küçücük olacaklarına inanmıyor dimiİnşallah canım benim
Oyyyyyy ne güzeller yaaa sağlıkla giyinsin yakışlıklıKızlar yeni ciciler aldım oğluma1 ve 2.yi eşim beğendi diye aldım yoksa çok küçük geldi gözüme nedense .Yenidoğan pek almayı düşünmüyordum ama eşim de yeni doğduğunda ne giyecek çocuk diyor
Eki Görüntüle 3612127
İnşaallah kuzum yavaş yavaş alışıyoruz erkek fikrineOyyyyyy ne güzeller yaaa sağlıkla giyinsin yakışlıklı
evet evet ben de akşam iş çıkışı eşimle gidicem avmye erkek kıyafetlerine bakayım biraz aşina olayımİnşaallah kuzum yavaş yavaş alışıyoruz erkek fikrineböyle böyle
Bir de instadan artık erkek bebek videoları atıyoruz eşimle birbirimize o da çok etkili oluyorevet evet ben de akşam iş çıkışı eşimle gidicem avmye erkek kıyafetlerine bakayım biraz aşina olayım
Benim hemen gelmişti vajinal doğum canım. Ve odaya geçince bi emzirme yapılıyo evet. Sezeryanda da hemen sütü gelenler varmış. Doğum türü pek etkilemiyor sanırımKızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
Kızzz ben çok büyük konuşmuşum yaaa erkek çocuk sevemiyorum falan diyordum hep ama bak Allah çarptıBir de instadan artık erkek bebek videoları atıyoruz eşimle birbirimize o da çok etkili oluyor
Kız o neden
Hahahaha benim de tek güvencem kocam sarı ve yeşil gözlü ben de karayım inşaallah kocama çekerKızzz ben çok büyük konuşmuşum yaaa erkek çocuk sevemiyorum falan diyordum hep ama bak Allah çarptıinstadan ben de bakıyorum iki gündür ama böyle mavi gözlü yakışıklı miniklere kara kaşım kaşa gözümden beklentim
hahaha inşallah aşkoHahahaha benim de tek güvencem kocam sarı ve yeşil gözlü ben de karayım inşaallah kocama çekergerçi bebekken ben de sarıymışım bir de ekranıma manifest fotosu koydum
Adam haklıKızlar yeni ciciler aldım oğluma1 ve 2.yi eşim beğendi diye aldım yoksa çok küçük geldi gözüme nedense .Yenidoğan pek almayı düşünmüyordum ama eşim de yeni doğduğunda ne giyecek çocuk diyor
Eki Görüntüle 3612127
Ben de dün gittim ama 20’den sonra tetanoz aşısı yapılacak diye biliyorum. Hatta bir tetanoz bir boğmacalı karma yapıyorlarmış artık. Ben de doktoruma sorup öyle yaptırıcam, hangisini yaptırayım diye. Çünkü son 5 sene içinde iki tetanoz aşım var. U ugurluceyli ben de merak ettim, kaçıncı haftadaydınız?Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Sağ ol teyzesi valla öyle diyor koca bebek vermeyecekler elimize doğunca minicik bebek olacakAdam haklıçok tatlı ciciler maşallah güzel günlerde giysin teyzosum
Hahahahah bir yerden yakalar inş kuzuhahaha inşallah aşkobenim koca da sarı ama kahve gözlü işime yaramaz ben de ekran fotosu almıştm ama hiç bakmıyorum ekranda kedimin fotosu var yeşil gözlü bari ona benzese
Ay çok sevinirim yaValla kuzum Kasım ayı grubunda biri demişti tam hatırlamıyorum ama 28.haftada vurdur demiş doktoru daha etkili olur demiş sanirm aklımda hep geç olmak kalmış perşembe doktoruma danışayım isterseniz buraya da yazarım
Normal doğum yaptım sütüm hemen gelmedi benim ikinci gün banyo yaptıktan sonra gelmeye başladıKızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?