Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı

Kızlar süt doğumdan ne kadar sonra geliyor, vajinal veya sezeryan farkediyormu hemen geliyor mu, birde çocuk doğar doğmaz emzirmek lazım mı
Benim hemen gelmişti vajinal doğum canım. Ve odaya geçince bi emzirme yapılıyo evet. Sezeryanda da hemen sütü gelenler varmış. Doğum türü pek etkilemiyor sanırım

Bir de instadan artık erkek bebek videoları atıyoruz eşimle birbirimize o da çok etkili oluyor
Kızzz ben çok büyük konuşmuşum yaaa erkek çocuk sevemiyorum falan diyordum hep ama bak Allah çarptı instadan ben de bakıyorum iki gündür ama böyle mavi gözlü yakışıklı miniklere kara kaşım kaşa gözümden beklentim

Hahahaha benim de tek güvencem kocam sarı ve yeşil gözlü ben de karayım inşaallah kocama çeker gerçi bebekken ben de sarıymışım bir de ekranıma manifest fotosu koydum

Hahahaha benim de tek güvencem kocam sarı ve yeşil gözlü ben de karayım inşaallah kocama çeker gerçi bebekken ben de sarıymışım bir de ekranıma manifest fotosu koydum
hahaha inşallah aşko benim koca da sarı ama kahve gözlü işime yaramaz ben de ekran fotosu almıştm ama hiç bakmıyorum ekranda kedimin fotosu var yeşil gözlü bari ona benzese

Adam haklı çok tatlı ciciler maşallah güzel günlerde giysin teyzosum

Merhabalar ne aşısı oldunuz acaba ? Asmden mi aradılar yoksa siz mi gittiniz ? Ben de 17+6 oldum ama henüz aile hekimim ile hiç görüşmedim. Acaba benim mi gitmem gerekiyor ?
Ben de dün gittim ama 20’den sonra tetanoz aşısı yapılacak diye biliyorum. Hatta bir tetanoz bir boğmacalı karma yapıyorlarmış artık. Ben de doktoruma sorup öyle yaptırıcam, hangisini yaptırayım diye. Çünkü son 5 sene içinde iki tetanoz aşım var. U ugurluceyli ben de merak ettim, kaçıncı haftadaydınız?

Normal doğum yaptım sütüm hemen gelmedi benim ikinci gün banyo yaptıktan sonra gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…